This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-11-02
Ilmoituksen numero2022-112122
TED numero2022/S 214-615313
OstajaorganisaatioTuomi Logistiikka Oy (2722581-6 )

FI- Tampere
http://www.tuomilogistiikka.fi
Hankinnan otsikkotiedotMarkkinointi- ja viestintätoimistopalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio900 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/75838/notice/112122/overview
Originaali JSON tietue112122.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä osa-alueessa hankinnan kohteena ovat tilaajien strategiset markkinointi- ja viestintätoimistopalvelut, jotka koskevat strategisen tason viestinnän ja markkinoinnin suunnittelua ja toteutusta. Osa-alueen toimeksiannot voivat liittyä esimerkiksi: - Tilaajakohtaisten brändien luomiseen tai olemassa olevien brändien jatkokehittämiseen - Tilaajan strategioihin pohjautuvien tavoitteiden mukaiseen konseptien, viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen - Valtakunnallista näkyvyyttä tavoitteleviin kampanjoihin - Usean toimijan yhteistyöhankkeiden markkinoinnin ja viestinnän kokonaiskonseptointiin ja suunnitteluun (sisältäen esimerkiksi pääviestit, graafisen ulkoasun, materiaalien suunnittelun ja toteutuksen, saavutettavien verkkosivustojen ilmeen) - Markkinoinnin ja viestinnän tavoitteelliseen kehittämiseen esimerkiksi koulutusten, sparrausten tai ideatyöpajojen kautta. Kilpailutuksella perustetaan kolmen palveluntuottajan puitejärjestely. Valittavien palveluntuottajien tulee toteutuksissaan pystyä hahmottamaan tilaajan tarpeisiin liittyvät seikat ja niiden erityispiirteet mahdolliset tilaajakohtaiset brändit huomioiden.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLiike-elämän palvelut: laki, markkinointi, neuvonta, työhönotto, painatus ja turvallisuus (79000000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä osa-alueessa hankinnan kohteena ovat tilaajien taktiset markkinointi- ja viestintätoimistopalvelut painottuen viestintä- ja markkinointimateriaalien tuotannolliseen suunnitteluun ja toteutukseen. Osa-alueen toimeksiannot painottuvat tuotannollisiin palveluihin kuten erilaisten markkinointi- ja viestintämateriaalien sisältöjen suunnitteluun sekä toteutukseen. Toimeksiantojen suunnittelussa ja toteutuksessa hyödynnetään jo olemassa olevia tilaajien ilmeitä ja ohjeistuksia. Osa-alueen toimeksiannot voivat sisältää esimerkiksi. - Kampanjasuunnittelua, myös digitaalisia kampanjoita. - Erilaisten materiaalien sekä fyysisten ja digitaalisten elementtien visuaalista suunnittelua, kuten esitteitä, flyereita, julkaisuja, lehti-ilmoituksia, julisteita tai messuosastojen suunnittelua. - Hakukonemarkkinointia sekä verkko- ja alustamarkkinointia - Verkkoympäristöön tehtävää suunnittelua ja toteutusta - Sisällöntuotantoa, käsikirjoitus- ja copypalveluita eri tarkoituksiin Hankinnasta perustetaan enintään viiden palveluntuottajan puitejärjestely.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLiike-elämän palvelut: laki, markkinointi, neuvonta, työhönotto, painatus ja turvallisuus (79000000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset