This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-10-28
Ilmoituksen numero2022-111744
TED numero2022/S 211-608852
OstajaorganisaatioTampereen kaupunki (0211675-2 )
Aleksis Kiven katu 14-16 C
FI-33101 Tampere
https://www.tampere.fi/
Hankinnan otsikkotiedotLastensuojelun sijaishuollon laitoshoidon ja ammatillisen perhehoidon palvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio590 000 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/77387/notice/111744/overview
Originaali JSON tietue111744.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausAmmatillinen perhehoito on perhehoitoa, jota annetaan yksityisistä sosiaalipalveluista annetun lain (922/2011) 7 §:ssä tarkoitetun luvan perusteella ammatillisessa perhekodissa (Perhehoitolaki 263/2015 4 §). Ammatillisella perhekodilla tarkoitetaan sijaishuollon yksikköä, jossa sijoitettujen lasten kanssa vakinaisesti asuu (perhekotivanhempi tai) perhekotivanhemmat ja jolla on voimassa oleva lupaviranomaisen myöntämä toimilupa tuottaa lastensuojelun ympärivuorokautista ammatillista perhehoitoa. Ammatillinen perhehoito tarjoaa lapselle turvallisen ja kodinomaisen kasvuympäristön silloin, kun lapsen kotona asuminen tai toimeksiantosuhteiseen perhehoitoon sijoittaminen ei ole mahdollista. Lapsella voi olla taustallaan esim. puutteita huolenpidossa tai muissa kasvuolosuhteissa, riittämätöntä vanhemmuutta, traumaattisia kokemuksia, hoidon laiminlyöntiä tai kaltoinkohtelua ja hän saattaa oireilla esim. psyykkisesti, koulunkäyntivaikeuksin, lievällä päihteidenkäytöllä tai käytöshäiriöin. Valinnaisena optiona: Tuotteen mukainen ammatillinen perhehoito myös avohuollon tukitoimena toteutettaviin sijoituksiin. Valinnaisena optiona: Lastensuojelun jälkihuollon ohjaustyö. Palvelut toteutetaan palveluntuottajan tiloissa lukuun ottamatta lastensuojelun jälkihuollon ohjaustyötä. Hankinnan kohde ja vähimmäisvaatimukset on kuvattu tarjouspyynnön liitteinä olevissa palvelukuvauksissa (liitteet 2a ja 2f).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMajoituspalveluja tarjoava sosiaalityö (85311000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLastensuojelun sijaishuollon perustason laitoshoito tarjoaa lapselle turvallisen kasvuympäristön silloin, kun kotona asuminen tai perhehoitoon sijoittaminen ei ole mahdollista. Lapsella voi olla taustallaan esim. puutteita huolenpidossa tai muissa kasvuolosuhteissa, riittämätöntä vanhemmuutta, traumaattisia kokemuksia, hoidon laiminlyöntiä tai kaltoinkohtelua tai käytöstä, joka aiheuttaa hänen terveydelleen ja kehitykselleen vakavaa haittaa. Hän saattaa oireilla esim. psyykkisesti, koulunkäyntivaikeuksilla, päihteitä käyttämällä tai asosiaalisella käyttäytymisellä. Valinnaisena optiona: Tuotteen mukainen perustason laitoshoito myös avohuollon tukitoimena toteutettaviin sijoituksiin. Valinnaisena optiona: Kiireellinen laitoshoito / päivystystyö. Valinnaisena optiona: Lastensuojelun jälkihuollon ohjaustyö. Palvelut toteutetaan palveluntuottajan tiloissa lukuun ottamatta lastensuojelun jälkihuollon ohjaustyötä. Hankinnan kohde ja vähimmäisvaatimukset on kuvattu tarjouspyynnön liitteinä olevissa palvelukuvauksissa (liitteet 2b ja 2f).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMajoituspalveluja tarjoava sosiaalityö (85311000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLastensuojelun sijaishuollon erityistason laitoshoito tarjoaa lapselle turvallisen kasvuympäristön silloin, kun kotona asuminen tai perhehoitoon tai perustason laitoshoitoa tarjoavaan palveluun sijoittaminen ei ole mahdollista. Lapsella voi olla taustallaan esim. puutteita huolenpidossa tai muissa kasvuolosuhteissa, riittämätöntä vanhemmuutta, traumaattisia kokemuksia, hoidon laiminlyöntiä tai kaltoinkohtelua tai käytöstä, joka aiheuttaa hänen terveydelleen ja kehitykselleen vakavaa haittaa. Hän saattaa oireilla esim. psyykkisesti, koulunkäyntivaikeuksilla, runsaasti päihteitä käyttämällä, rikoksia tehden tai aggressiivisella tai asosiaalisella käyttäytymisellä. Valinnaisena optiona: Tuotteen mukainen erityistason laitoshoito myös avohuollon tukitoimena järjestettäviin sijoituksiin. Valinnaisena optiona: Kiireellinen laitoshoito/ päivystystyö. Valinnaisena optiona: Lastensuojelun jälkihuollon ohjaustyö. Palvelut toteutetaan palveluntuottajan tiloissa lukuun ottamatta lastensuojelun jälkihuollon ohjaustyötä. Hankinnan kohde ja vähimmäisvaatimukset on kuvattu tarjouspyynnön liitteinä olevissa palvelukuvauksissa (liitteet 2c ja 2f).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMajoituspalveluja tarjoava sosiaalityö (85311000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVaativan tason laitoshoito on tarkoitettu erityisesti nuorisoikäisille, joilla on erityinen tai monialainen tuen tarve. Vaativan tason laitoshoitoon sijoitetulla lapsella on vaikeuksia kiinnittyä hänen tarvitsemiinsa palveluihin ja hän tarvitsee aikuisjohtoisia, selkeitä rajoja ja toiminnan rakenteita. Lapsella on hyvin vakavaa oirehdintaa tai sellaista vakavaa oirehdintaa, jolla hän on itselleen tai muille ihmisille vaaraksi. Lapsella voi olla esimerkiksi poikkeuksellista aggressiivista tai asosiaalista käytöstä tai arvaamatonta tai suunnitelmallista väkivaltaista käyttäytymistä. Edellä mainittujen lisäksi lapsella voi olla suuria ongelmia koulunkäymisessä, voimakasta psyykkistä oireilua, vakavaa rikostaustaa tai runsasta päihteiden käyttöä. Lapsella saattaa olla taustallaan useita aikaisempia sijaishuoltopaikkoja. Myös lapsen vanhemmilla voi olla merkittäviä vanhemmuuden haasteita ja/tai vanhemmat tarvitsevat ammattilaisten neuvoja ja ohjausta oman lapsensa kanssa toimimiseen. Valinnaisena optiona: Lastensuojelun jälkihuollon ohjaustyö. Valinnaisena optiona: Kiireellinen laitoshoito/ päivystystyö. Palvelut toteutetaan palveluntuottajan tiloissa lukuun ottamatta lastensuojelun jälkihuollon ohjaustyötä. Hankinnan kohde ja vähimmäisvaatimukset on kuvattu tarjouspyynnön liitteinä olevissa palvelukuvauksissa (liitteet 2d ja 2f).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMajoituspalveluja tarjoava sosiaalityö (85311000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLastensuojelun sijaishuollon laitoshoitona voidaan järjestää lastensuojelulain (417/2007) mukaista erityistä huolenpitoa, joka tarkoittaa sijaishuollossa olevalle 12 vuotta täyttäneelle lapselle lastensuojelulaitoksessa järjestettävää erityistä, moniammatillista hoitoa ja huolenpitoa, jonka aikana lapsen liikkumisvapautta voidaan hänen hoitonsa ja huolenpitonsa edellyttämässä laajuudessa rajoittaa siten kuin lastensuojelulain 72 ja 73 §:ssä säädetään. (Lastensuojelulaki 71 §). Lastensuojelulain 72 §:n mukaisesti lapselle voidaan sijaishuollon aikana, jos hänen erittäin tärkeä yksityinen etunsa sitä välttämättä vaatii, järjestää erityistä huolenpitoa vakavan päihde- tai rikoskierteen katkaisemiseksi tai kun lapsen oma käyttäytyminen muutoin vakavasti vaarantaa hänen henkeään, terveyttään tai kehitystään. Erityisen huolenpidon tavoitteena on katkaista lapsen häntä itseään vahingoittava käyttäytyminen ja mahdollistaa lapselle annettava kokonaisvaltainen huolenpito. Edellytyksenä on lisäksi, että sijaishuoltoa ei ole lapsen hoidon ja huolenpidon tarve huomioon ottaen mahdollista järjestää muulla tavoin eivätkä terveydenhuollon palvelut sovellu käytettäviksi erityisen huolenpidon sijaan. Palvelu toteutetaan palveluntuottajan tiloissa. Hankinnan kohde ja vähimmäisvaatimukset on kuvattu tarjouspyynnön liitteenä olevassa palvelukuvauksessa (liite 2e).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMajoituspalveluja tarjoava sosiaalityö (85311000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset