This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-10-17
Ilmoituksen numero2022-110775
TED numero2022/S 204-582495
OstajaorganisaatioElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (2296962-1 )
Veteraanikatu 1
FI-90100 Oulu
http://www.ely-keskus.fi
Hankinnan otsikkotiedotRakennualan yrityslähtöiset koulutukset (PUITEJÄRJESTELY)
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio2 400 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/76804/notice/110775/overview
Originaali JSON tietue110775.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRakennustyöntekijät ym. (pl. sähköasentajat) koulutuksilla voidaan tilata henkilö- ja yritysasiakkaillemme rakennusalan koulutuksia. Rakennustyöntekijä on rakennusalan ammattilainen, joka tekee erilaisia rakennusalaan liittyviä töitä. Rakennustyöntekijän tehtäviin voivat kuulua lähes kaikki talonrakentamiseen ja betonirakentamiseen liittyvät työt. Rakennustyöntekijät tekevät esimerkiksi rakennusten runko- ja vesikattotöitä, sisustus- ja viimeistelytöitä sekä perustus- ja maanrakennustöitä. Rakennustyöntekijät tekevät kirves-, muuraus-, betonointi- ja elementtiasennustyöt yleensä työryhmän jäseninä. Hankinta toteutetaan hankintalaissa tarkoitettuna puitejärjestelynä, jonka perusteella solmitaan puitesopimukset hyväksyttyjen palveluntuottajien sekä ELY-keskuksen välillä puitejärjestelyssä vahvistettujen ehtojen mukaisesti. Puitetoimittajiksi voidaan hyväksyä määräaikaan saapuneista ja kelpoisuusehdot täyttävistä tarjouksista hankintakriteereiden perusteiden mukaisesti osa-alueeseen kolme kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjousta. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen palveluntarjoaja saa noin 40 % ja kaksi seuraavaksi edullisinta kumpikin noin 25 % suunnitellusta opiskelijatyöpäivien määrästä. Jos hyväksyttäviä tarjouksia on kaksi kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen palveluntarjoaja saa noin 50 % ja seuraavaksi edullisin noin 40 % suunnitellusta opiskelijatyöpäivien määrästä. ELY-keskus kohdentaa noin 10 % opiskelijatyöpäivistä palveluntuottajien kesken alueellisen koulutustarpeen mukaan. Puitteeseen hyväksyttävien tarjoajien määrä voi olla pienempi, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjoajia on vähemmän. Puitejärjestelymenettelyssä tarjouksen hyväksyminen tarkoittaa sitä, että palveluntarjoaja voi saada koulutustilauksia, mutta se ei anna puitejärjestelyyn hyväksytylle tarjoajalle subjektiivista oikeutta saada ennalta määriteltyä määrää koulutuksia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutAikuiskoulutuspalvelut ja muut koulutuspalvelut (80400000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTyökoneiden kuljettaja koulutukseen osallistunut osaa työskennellä itsenäisesti maanrakennustehtävissä ja käyttää maarakennuskonetta tyypillisissä maarakennusalan työtehtävissä Hankinta toteutetaan hankintalaissa tarkoitettuna puitejärjestelynä, jonka perusteella solmitaan puitesopimukset hyväksyttyjen palveluntuottajien sekä ELY-keskuksen välillä puitejärjestelyssä vahvistettujen ehtojen mukaisesti. Puitetoimittajiksi voidaan hyväksyä määräaikaan saapuneista ja kelpoisuusehdot täyttävistä tarjouksista hankintakriteereiden perusteiden mukaisesti osa-alueeseen kolme kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjousta. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen palveluntarjoaja saa noin 40 % ja kaksi seuraavaksi edullisinta kumpikin noin 25 % suunnitellusta opiskelijatyöpäivien määrästä. Jos hyväksyttäviä tarjouksia on kaksi kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen palveluntarjoaja saa noin 50 % ja seuraavaksi edullisin noin 40 % suunnitellusta opiskelijatyöpäivien määrästä. ELY-keskus kohdentaa noin 10 % opiskelijatyöpäivistä palveluntuottajien kesken alueellisen koulutustarpeen mukaan. Puitteeseen hyväksyttävien tarjoajien määrä voi olla pienempi, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjoajia on vähemmän. Puitejärjestelymenettelyssä tarjouksen hyväksyminen tarkoittaa sitä, että palveluntarjoaja voi saada koulutustilauksia, mutta se ei anna puitejärjestelyyn hyväksytylle tarjoajalle subjektiivista oikeutta saada ennalta määriteltyä määrää koulutuksia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutAikuiskoulutuspalvelut ja muut koulutuspalvelut (80400000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTeollisen rakentamisen koulutuksissa hankitaan rakennustuotantoon linkittyvää osaamista (rakennusteollisuus). Teollisella rakentamisella tarkoitetaan rakentamistyön siirtymistä työmailta tehtaisiin. Hankinta toteutetaan hankintalaissa tarkoitettuna puitejärjestelynä, jonka perusteella solmitaan puitesopimukset hyväksyttyjen palveluntuottajien sekä ELY-keskuksen välillä puitejärjestelyssä vahvistettujen ehtojen mukaisesti. Puitetoimittajiksi voidaan hyväksyä määräaikaan saapuneista ja kelpoisuusehdot täyttävistä tarjouksista hankintakriteereiden perusteiden mukaisesti osa-alueeseen kolme kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjousta. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen palveluntarjoaja saa noin 40 % ja kaksi seuraavaksi edullisinta kumpikin noin 25 % suunnitellusta opiskelijatyöpäivien määrästä. Jos hyväksyttäviä tarjouksia on kaksi kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen palveluntarjoaja saa noin 50 % ja seuraavaksi edullisin noin 40 % suunnitellusta opiskelijatyöpäivien määrästä. ELY-keskus kohdentaa noin 10 % opiskelijatyöpäivistä palveluntuottajien kesken alueellisen koulutustarpeen mukaan. Puitteeseen hyväksyttävien tarjoajien määrä voi olla pienempi, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjoajia on vähemmän. Puitejärjestelymenettelyssä tarjouksen hyväksyminen tarkoittaa sitä, että palveluntarjoaja voi saada koulutustilauksia, mutta se ei anna puitejärjestelyyn hyväksytylle tarjoajalle subjektiivista oikeutta saada ennalta määriteltyä määrää koulutuksia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutAikuiskoulutuspalvelut ja muut koulutuspalvelut (80400000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset