This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-10-10
Ilmoituksen numero2022-110231
TED numero2022/S 199-564460
OstajaorganisaatioElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (2296962-1 )
PL 236
FI-20101 Turku
http://www.ely-keskus.fi
Hankinnan otsikkotiedotELY-keskusten sähköteknisten asiantuntijapalveluiden puitesopimus 1.1.2023–31.12.2024 (2026)
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/76424/notice/110231/overview
Originaali JSON tietue110231.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPuitejärjestelyllä teetetään tienpitoon liittyvien sähköasioiden valvonta- ja asiantuntijapalvelutyötä eteläisen hankinta-alueen alueella vuosina 2023–2024. Lisäksi sopimukseen sisältyy optio vuosille 2025–2026. Toimeksiannot sisältävät mm. seuraavia eteläisen hankinta-alueen ELY-keskusten toimintaohjeiden mukaisia osatehtäviä: - sähköasioiden valvonta- ja asiantuntijapalvelut - osallistuminen asiantuntijana erillisiin suunnittelukokouksiin ja katselmuksiin - tievalaistus-, pumppaamo- ja sähkösuunnitelmien tarkastaminen - tievalaistus- ja pumppaamourakoiden loppudokumentaatioiden tarkastaminen - tievalaistuksen omaisuustietojen sekä pumppaamoiden syöttökaapelien tietojen tarkastus maastossa ja digitointi tilaajan omaisuudenhallintajärjestelmään (KeyLight) - suunnittelutoimeksiantojen tarjouspyyntövaiheen tehtävät ja työn ohjaukseen liittyvät tehtävät - tievalaistuksen ja pumppaamojen hoito-, investointi- ja saneerausurakoiden valvonta maastokäynteineen sekä urakoiden tarjouspyyntövaiheen tehtävät ja työn ohjaukseen liittyvät tehtävät - tievalaistuksen ja pumppaamoiden hoito-, investointi- ja saneerausurakoiden turvallisuuskoordinaattorin tehtävät - tievalaistuksen ja pumppaamoiden sähkötekniset käyttöönottotarkastukset - muut sähkötöiden tarkastukseen liittyvät maastokäynnit - muut erilliset ELY-keskuksen sähköasioihin liittyvät asiantuntijatyöt Lisäksi tämän puitejärjestelyn kautta voidaan tilata sähköasioiden valvonta- ja asiantuntijapalveluihin liittyviä erillistehtäviä: - tutkimus- ja kehitystehtäviä - muita asiantuntijapalveluja (esim. esiselvitykset, kustannusarviot, asiantuntijalausunnot, riskikartoitukset ja -analyysit jne.) - projektisihteeritehtävät yms. avustavat tehtävät Em. töihin sisältyvät kaikki työvaiheet. Yrityksen tarjoaman palvelun tulee koskea kaikkia sopimuksen liitteessä 5 mainittuja tehtäviä. Puitejärjestelyyn valitaan enintään 3 puitesopimustoimittajaa/osa-alue (osat 1-4), ellei tarjoajien soveltuvuutta koskevia vaatimuksia täyttäviä tarjoajia tai hyväksyttäviä tarjouksia ole vähemmän. Tarjoukset tehdään hankinta-alueittain ja tarjouksen voi tehdä yhdelle tai useammalle hankinta-alueelle. Puitesopimustoimijana yritys ei saa toimia tilaajan tievalaistus- ja pumppaamourakoissa urakoitsijana tai suunnittelijana kohteissa, joissa se toimii puitesopimuksen toteuttajana. Puitesopimuksen sisältö on määritelty tarkemmin tarjouspyyntöasiakirjoissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikkaKaakkois-Suomen, Uudenmaan ja Hämeen ELY-keskusten alueet.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPuitejärjestelyllä teetetään tienpitoon liittyvien sähköasioiden valvonta- ja asiantuntijapalvelutyötä läntisen hankinta-alueen alueella vuosina 2023–2024. Lisäksi sopimukseen sisältyy optio vuosille 2025–2026. Toimeksiannot sisältävät mm. seuraavia läntisen hankinta-alueen ELY-keskusten toimintaohjeiden mukaisia osatehtäviä: - sähköasioiden valvonta- ja asiantuntijapalvelut - osallistuminen asiantuntijana erillisiin suunnittelukokouksiin ja katselmuksiin - tievalaistus-, pumppaamo- ja sähkösuunnitelmien tarkastaminen - tievalaistus- ja pumppaamourakoiden loppudokumentaatioiden tarkastaminen - tievalaistuksen omaisuustietojen sekä pumppaamoiden syöttökaapelien tietojen tarkastus maastossa ja digitointi tilaajan omaisuudenhallintajärjestelmään (KeyLight) - suunnittelutoimeksiantojen tarjouspyyntövaiheen tehtävät ja työn ohjaukseen liittyvät tehtävät - tievalaistuksen ja pumppaamojen hoito-, investointi- ja saneerausurakoiden valvonta maastokäynteineen sekä urakoiden tarjouspyyntövaiheen tehtävät ja työn ohjaukseen liittyvät tehtävät - tievalaistuksen ja pumppaamoiden hoito-, investointi- ja saneerausurakoiden turvallisuuskoordinaattorin tehtävät - tievalaistuksen ja pumppaamoiden sähkötekniset käyttöönottotarkastukset - muut sähkötöiden tarkastukseen liittyvät maastokäynnit - muut erilliset ELY-keskuksen sähköasioihin liittyvät asiantuntijatyöt Lisäksi tämän puitejärjestelyn kautta voidaan tilata sähköasioiden valvonta- ja asiantuntijapalveluihin liittyviä erillistehtäviä: - tutkimus- ja kehitystehtäviä - muita asiantuntijapalveluja (esim. esiselvitykset, kustannusarviot, asiantuntijalausunnot, riskikartoitukset ja -analyysit jne.) - projektisihteeritehtävät yms. avustavat tehtävät Em. töihin sisältyvät kaikki työvaiheet. Yrityksen tarjoaman palvelun tulee koskea kaikkia sopimuksen liitteessä 5 mainittuja tehtäviä. Puitejärjestelyyn valitaan enintään 3 puitesopimustoimittajaa/osa-alue (osat 1-4), ellei tarjoajien soveltuvuutta koskevia vaatimuksia täyttäviä tarjoajia tai hyväksyttäviä tarjouksia ole vähemmän. Tarjoukset tehdään hankinta-alueittain ja tarjouksen voi tehdä yhdelle tai useammalle hankinta-alueelle. Puitesopimustoimijana yritys ei saa toimia tilaajan tievalaistus- ja pumppaamourakoissa urakoitsijana tai suunnittelijana kohteissa, joissa se toimii puitesopimuksen toteuttajana. Puitesopimuksen sisältö on määritelty tarkemmin tarjouspyyntöasiakirjoissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikkaVarsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan ELY-keskusten alueet.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPuitejärjestelyllä teetetään tienpitoon liittyvien sähköasioiden valvonta- ja asiantuntijapalvelutyötä itäisen hankinta-alueen alueella vuosina 2023–2024. Lisäksi sopimukseen sisältyy optio vuosille 2025–2026. Toimeksiannot sisältävät mm. seuraavia itäisen hankinta-alueen ELY-keskusten toimintaohjeiden mukaisia osatehtäviä: - sähköasioiden valvonta- ja asiantuntijapalvelut - osallistuminen asiantuntijana erillisiin suunnittelukokouksiin ja katselmuksiin - tievalaistus-, pumppaamo- ja sähkösuunnitelmien tarkastaminen - tievalaistus- ja pumppaamourakoiden loppudokumentaatioiden tarkastaminen - tievalaistuksen omaisuustietojen sekä pumppaamoiden syöttökaapelien tietojen tarkastus maastossa ja digitointi tilaajan omaisuudenhallintajärjestelmään (KeyLight) - suunnittelutoimeksiantojen tarjouspyyntövaiheen tehtävät ja työn ohjaukseen liittyvät tehtävät - tievalaistuksen ja pumppaamojen hoito-, investointi- ja saneerausurakoiden valvonta maastokäynteineen sekä urakoiden tarjouspyyntövaiheen tehtävät ja työn ohjaukseen liittyvät tehtävät - tievalaistuksen ja pumppaamoiden hoito-, investointi- ja saneerausurakoiden turvallisuuskoordinaattorin tehtävät - tievalaistuksen ja pumppaamoiden sähkötekniset käyttöönottotarkastukset - muut sähkötöiden tarkastukseen liittyvät maastokäynnit - muut erilliset ELY-keskuksen sähköasioihin liittyvät asiantuntijatyöt Lisäksi tämän puitesopimusjärjestelyn kautta voidaan tilata sähköasioiden valvonta- ja asiantuntijapalveluihin liittyviä erillistehtäviä: - tutkimus- ja kehitystehtäviä - muita asiantuntijapalveluja (esim. esiselvitykset, kustannusarviot, asiantuntijalausunnot, riskikartoitukset ja -analyysit jne.) - projektisihteeritehtävät yms. avustavat tehtävät Em. töihin sisältyvät kaikki työvaiheet. Yrityksen tarjoaman palvelun tulee koskea kaikkia sopimuksen liitteessä 5 mainittuja tehtäviä. Puitejärjestelyyn valitaan enintään 3 puitesopimustoimittajaa/osa-alue (osat 1-4), ellei tarjoajien soveltuvuutta koskevia vaatimuksia täyttäviä tarjoajia tai hyväksyttäviä tarjouksia ole vähemmän. Tarjoukset tehdään hankinta-alueittain ja tarjouksen voi tehdä yhdelle tai useammalle hankinta-alueelle. Puitesopimustoimijana yritys ei saa toimia tilaajan tievalaistus- ja pumppaamourakoissa urakoitsijana tai suunnittelijana kohteissa, joissa se toimii puitesopimuksen toteuttajana. Puitesopimuksen sisältö on määritelty tarkemmin tarjouspyyntöasiakirjoissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikkaKeski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan ELY-keskusten alueet.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPuitejärjestelyllä teetetään tienpitoon liittyvien sähköasioiden valvonta- ja asiantuntijapalvelutyötä pohjoisen hankinta-alueen alueella vuosina 2023–2024. Lisäksi sopimukseen sisältyy optio vuosille 2025–2026. Toimeksiannot sisältävät mm. seuraavia pohjoisen hankinta-alueen ELY-keskusten toimintaohjeiden mukaisia osatehtäviä: - sähköasioiden valvonta- ja asiantuntijapalvelut - osallistuminen asiantuntijana erillisiin suunnittelukokouksiin ja katselmuksiin - tievalaistus-, pumppaamo- ja sähkösuunnitelmien tarkastaminen - tievalaistus- ja pumppaamourakoiden loppudokumentaatioiden tarkastaminen - tievalaistuksen omaisuustietojen sekä pumppaamoiden syöttökaapelien tietojen tarkastus maastossa ja digitointi tilaajan omaisuudenhallintajärjestelmään (KeyLight) - suunnittelutoimeksiantojen tarjouspyyntövaiheen tehtävät ja työn ohjaukseen liittyvät tehtävät - tievalaistuksen ja pumppaamojen hoito-, investointi- ja saneerausurakoiden valvonta maastokäynteineen sekä urakoiden tarjouspyyntövaiheen tehtävät ja työn ohjaukseen liittyvät tehtävät - tievalaistuksen ja pumppaamoiden hoito-, investointi- ja saneerausurakoiden turvallisuuskoordinaattorin tehtävät - tievalaistuksen ja pumppaamoiden sähkötekniset käyttöönottotarkastukset - muut sähkötöiden tarkastukseen liittyvät maastokäynnit - muut erilliset ELY-keskuksen sähköasioihin liittyvät asiantuntijatyöt Lisäksi tämän puitesopimusjärjestelyn kautta voidaan tilata sähköasioiden valvonta- ja asiantuntijapalveluihin liittyviä erillistehtäviä: - tutkimus- ja kehitystehtäviä - muita asiantuntijapalveluja (esim. esiselvitykset, kustannusarviot, asiantuntijalausunnot, riskikartoitukset ja -analyysit jne.) - projektisihteeritehtävät yms. avustavat tehtävät Em. töihin sisältyvät kaikki työvaiheet. Yrityksen tarjoaman palvelun tulee koskea kaikkia sopimuksen liitteessä 5 mainittuja tehtäviä. Puitejärjestelyyn valitaan enintään 3 puitesopimustoimittajaa/osa-alue (osat 1-4), ellei tarjoajien soveltuvuutta koskevia vaatimuksia täyttäviä tarjoajia tai hyväksyttäviä tarjouksia ole vähemmän. Tarjoukset tehdään hankinta-alueittain ja tarjouksen voi tehdä yhdelle tai useammalle hankinta-alueelle. Puitesopimustoimijana yritys ei saa toimia tilaajan tievalaistus- ja pumppaamourakoissa urakoitsijana tai suunnittelijana kohteissa, joissa se toimii puitesopimuksen toteuttajana. Puitesopimuksen sisältö on määritelty tarkemmin tarjouspyyntöasiakirjoissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikkaLapin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun ELY-keskusten alueet.

Sopimukset