This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-10-07
Ilmoituksen numero2022-110157
TED numero
OstajaorganisaatioRaahen kaupunki (1791817-6 )
Rantakatu 50
FI-92100 Raahe
http://www.raahe.fi
Hankinnan otsikkotiedotIlmanlaadun laboratorioanalyysit, laadunvarmennus ja varalaitteet Raahessa
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/76368/notice/110157/overview
Originaali JSON tietue110157.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRaahen kaupunki pyytää tarjouksia ilmanlaadun seurannan analyyseista ja laadunvarmennuksesta ajalle 1.1.2023 - 31.12.2027 Raahen ilmanlaadun mittausverkostossa on kolme mittausasemaa: Keskusta, Lapaluoto ja Merikatu. Tarkkailtavina komponentteina ovat keskustan mittausasemalla hengitettävien hiukkasten (PM10) pitoisuus, typen oksidit, hengitettävistä hiukkasista (PM10) määritettävät metallit ja PAH-yhdisteet sekä säähavainnot. Lapaluodon mittausasemalla määritetään hengitettävien hiukkasten (PM10) pitoisuudet, rikkidioksidipitoisuus ja metallit sekä PAH-yhdisteet hengitettävistä hiukkasista (PM10). Merikadun mittauspisteellä määritetään metallipitoisuudet vähintään vuoden jakson ajan kerran viidessä vuodessa hengitettävistä hiukkasista (PM10). Hengitettävistä hiukkasista kerätään suodatinnäytteet, joista analysoidaan metallit ja PAH-yhdisteet. Metallianalyysit tehdään yksittäisistä suodattimista. PAH-yhdisteet analysoidaan kahden viikon aikana kerätyistä suodattimista yhtenä kokoomanäytteenä. Suodattimina käytetään Millipore Fluoropore Membrane filter, 47 mm (Tuotenumero FSLW04700) tai vastaavaa teflonsuodatinta. Erikseen pyydetään tarjousta suodatinkeräyksiin liittyvien standardien mukaisista laskelmista pitoisuuksien saamiseksi. Tilaaja toimittaa toimittajalle tarpeelliset tiedot kentältä. Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset on lähetettävä 13.10.2022 klo 12.00 mennessä. Kysymykset tulee lähettää Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun turvaamiseksi muulla tavoin esitettyihin kysymyksiin ei vastata. Mikäli tarjoaja huomaa tarjouspyynnössä epäselvyyksiä tai ristiriitoja tai jokin tarjouspyynnössä esitetty asia on tulkinnanvarainen, tarjoajan velvollisuus on tuoda asia esille toimittamalla tarkentava kysymys. Tarjoajan tulee huomioida tarjousta tehdessään edellä mainitut kysymykset ja niihin annetut vastaukset, koska ne sisältävät viimeisimmän tarjouspyyntöä koskevan tiedon. Tarjoukset on toimitettava 24.10.2022 klo 12.00 mennessä. Kilpailutusjärjestelmä sulkeutuu automaattisesti 12:00:00. Automattisen sulkeutumisen jälkeen järjestelmä ei ota vastaan myöhästyneitä tarjouksia (12:00:00). Tarjoukset on lähetettävä sähköisesti Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista osoitteesta https://tarjouspalvelu.fi/raahe Muulla tavoin toimitettuja tarjouksia ei oteta vastaan. Tarjoajan tulee ladata tarjouksen liitteeksi vain tarjouspyynnössä pyydetyt liitteet (mikäli tarjoaja on ladannut tarjouksen liitteeksi muita kuin pyydettyjä asiakirjoja ja selvityksiä, ne voivat johtaa tarjouksen hylkäämiseksi niissä esiintyvien ristiriitaisuuksien vuoksi).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutIlman saastumisen seuranta- ja mittauspalvelut (90731400)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRaahen kaupunki pyytää tarjouksia ilmanlaadun seurannan analyyseista ja laadunvarmennuksesta ajalle 1.1.2023 - 31.12.2027 Raahen ilmanlaadun mittausverkostossa on kolme mittausasemaa: Keskusta, Lapaluoto ja Merikatu. Tarkkailtavina komponentteina ovat keskustan mittausasemalla hengitettävien hiukkasten (PM10) pitoisuus, typen oksidit, hengitettävistä hiukkasista (PM10) määritettävät metallit ja PAH-yhdisteet sekä säähavainnot. Lapaluodon mittausasemalla määritetään hengitettävien hiukkasten (PM10) pitoisuudet, rikkidioksidipitoisuus ja metallit sekä PAH-yhdisteet hengitettävistä hiukkasista (PM10). Merikadun mittauspisteellä määritetään metallipitoisuudet vähintään vuoden jakson ajan kerran viidessä vuodessa hengitettävistä hiukkasista (PM10). Laadunvarmennuksen tulee sisältää kaikkien mittausverkoston laitteiden kalibrointi sekä typpidioksidin mittauslaitteen vuosihuolto. Kalibroinneista tulee toimittaa raportti, joka sisältää tiedot tehdyistä toimenpiteistä ja tarvittavat tiedot tulosten editointia varten. Laadunvarmennusta tehdään neljä (4) kertaa vuodessa tai tarvittaessa useammin. Vuosihuolto tehdään kerran vuodessa tai tarvittaessa useammin. Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset on lähetettävä 13.10.2022 klo 12.00 mennessä. Kysymykset tulee lähettää Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun turvaamiseksi muulla tavoin esitettyihin kysymyksiin ei vastata. Mikäli tarjoaja huomaa tarjouspyynnössä epäselvyyksiä tai ristiriitoja tai jokin tarjouspyynnössä esitetty asia on tulkinnanvarainen, tarjoajan velvollisuus on tuoda asia esille toimittamalla tarkentava kysymys. Tarjoajan tulee huomioida tarjousta tehdessään edellä mainitut kysymykset ja niihin annetut vastaukset, koska ne sisältävät viimeisimmän tarjouspyyntöä koskevan tiedon. Tarjoukset on toimitettava 24.10.2022 klo 12.00 mennessä. Kilpailutusjärjestelmä sulkeutuu automaattisesti 12:00:00. Automattisen sulkeutumisen jälkeen järjestelmä ei ota vastaan myöhästyneitä tarjouksia (12:00:00). Tarjoukset on lähetettävä sähköisesti Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista osoitteesta https://tarjouspalvelu.fi/raahe Muulla tavoin toimitettuja tarjouksia ei oteta vastaan. Tarjoajan tulee ladata tarjouksen liitteeksi vain tarjouspyynnössä pyydetyt liitteet (mikäli tarjoaja on ladannut tarjouksen liitteeksi muita kuin pyydettyjä asiakirjoja ja selvityksiä, ne voivat johtaa tarjouksen hylkäämiseksi niissä esiintyvien ristiriitaisuuksien vuoksi).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutIlman saastumisen seuranta- ja mittauspalvelut (90731400)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRaahen kaupunki pyytää tarjouksia ilmanlaadun seurannan analyyseista ja laadunvarmennuksesta ajalle 1.1.2023 - 31.12.2027 Raahen ilmanlaadun mittausverkostossa on kolme mittausasemaa: Keskusta, Lapaluoto ja Merikatu. Tarkkailtavina komponentteina ovat keskustan mittausasemalla hengitettävien hiukkasten (PM10) pitoisuus, typen oksidit, hengitettävistä hiukkasista (PM10) määritettävät metallit ja PAH-yhdisteet sekä säähavainnot. Lapaluodon mittausasemalla määritetään hengitettävien hiukkasten (PM10) pitoisuudet, rikkidioksidipitoisuus ja metallit sekä PAH-yhdisteet hengitettävistä hiukkasista (PM10). Merikadun mittauspisteellä määritetään metallipitoisuudet vähintään vuoden jakson ajan kerran viidessä vuodessa hengitettävistä hiukkasista (PM10). Optio varalaitteiden hankinnalle, jos jokin mittausverkoston laitteista hajoaa äkillisesti. Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset on lähetettävä 13.10.2022 klo 12.00 mennessä. Kysymykset tulee lähettää Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun turvaamiseksi muulla tavoin esitettyihin kysymyksiin ei vastata. Mikäli tarjoaja huomaa tarjouspyynnössä epäselvyyksiä tai ristiriitoja tai jokin tarjouspyynnössä esitetty asia on tulkinnanvarainen, tarjoajan velvollisuus on tuoda asia esille toimittamalla tarkentava kysymys. Tarjoajan tulee huomioida tarjousta tehdessään edellä mainitut kysymykset ja niihin annetut vastaukset, koska ne sisältävät viimeisimmän tarjouspyyntöä koskevan tiedon. Tarjoukset on toimitettava 24.10.2022 klo 12.00 mennessä. Kilpailutusjärjestelmä sulkeutuu automaattisesti 12:00:00. Automattisen sulkeutumisen jälkeen järjestelmä ei ota vastaan myöhästyneitä tarjouksia (12:00:00). Tarjoukset on lähetettävä sähköisesti Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista osoitteesta https://tarjouspalvelu.fi/raahe Muulla tavoin toimitettuja tarjouksia ei oteta vastaan. Tarjoajan tulee ladata tarjouksen liitteeksi vain tarjouspyynnössä pyydetyt liitteet (mikäli tarjoaja on ladannut tarjouksen liitteeksi muita kuin pyydettyjä asiakirjoja ja selvityksiä, ne voivat johtaa tarjouksen hylkäämiseksi niissä esiintyvien ristiriitaisuuksien vuoksi).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutIlman saastumisen seuranta- ja mittauspalvelut (90731400)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset