This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-09-29
Ilmoituksen numero2022-109420
TED numero2022/S 191-539971
OstajaorganisaatioVantaan ja Keravan hyvinvointialue (3221356-1 )
PL 1700
FI- 01030 Vantaan kaupunki
http://www.hyvinvointialuevake.vantaa.fi/fi
Hankinnan otsikkotiedotSuun terveydenhuollon hammashoitoyksiköiden ja kaapistojen hankinta Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio1 700 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/75868/notice/109420/overview
Originaali JSON tietue109420.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueessa 1 hankinnan kohteena on hammashoitoyksikkö erillisimujärjestelmällä, jossa potilastuoli on lattiassa. Hammashoitoyksikön kokonaishintaan tulee sisältyä positiossa yksi (1) mainitut tuotteet vakiona. Pos 2 Imulaitteisto, kokonaishintaan tulee sisältyä positiossa mainitut tuotteet vakiona. Lisäksi hammashoitoyksikön hankintaan sisältyy positiot 3-15 optiona. Tarjoajan tulee tarjota jokaiseen positioon (1-15). Lisäksi tarjoaja voi antaa hinnat erikoistuotteista, tuotteet 1-6. Erikoistuotteita ei oteta hintavertailuun. Tuotteiden tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön kohdassa "Hankinnan kohteen kriteerit" sekä "Ryhmän yleiset kriteerit". Tähän osa-alueeseen valitaan yksi (1) kokonaishinnaltaan halvimman tarjouksen tehnyt sopimustoimittaja, edellyttäen että tarjotut tuotteet täyttävät tarjouspyynnössä ja sen liitteissä esitetyt vaatimukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHammashoitotyöasemat (33192400)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueessa 3 hankinnan kohteena ovat hoitohuoneen kaapistot (pos 31-55). Tarjoajan tulee tarjota jokaiseen positioon (31-55). Tarjoaja antaa hinnan ns. peruskaapistokokonaisuudelle. Jokaiselle kaapille annetaan yksikköhinta, jota käytetään lopullisen kaapistokokonaisuuden hinnoittelussa ja tilauksissa. Kaapistokokonaisuuden hintaan tulee sisältyä kaapistojen paikoilleen asennus ja kaapistojen asennukseen tule sisältyä lukot, lukkojen asennus ja kaksi (2) kpl avaimia sekä kaapistojen tarkastusmittaukset. Tarjouspyynnön kohdassa "Hankinnan kohteen kriteerit" on määritelty positiokohtaisesti kaapistojen mitat, ovimallit, kaappikohtaiset lukitukset ja jalat. Ennen kaapistojen tilausta valittu sopimustoimittaja käy paikan päällä tekemässä kaapistojen tarkastusmittaukset ja sopii tilaajan kanssa lopullisesta kaapistokokonaisuudesta. Tässä osassa valitaan yksi (1) kokonaishinnaltaan halvimman tarjouksen tehnyt puitesopimustoimittaja edellyttäen, että tarjotut tuotteet täyttävät tarjouspyynnössä ja sen liitteissä esitetyt vaatimukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutModuulirakenteiset huonekalut (39151300)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueessa 2 hankinnan kohteena on hammashoitoyksikkö erillisimujärjestelmällä, jossa potilastuoli on hoitoyksikössä. Hammashoitoyksikön kokonaishintaan tulee sisältyä positiossa (16) mainitut tuotteet vakiona. Pos 17 Imulaitteisto, kokonaishintaan tulee sisältyä positiossa mainitut tuotteet vakiona. Lisäksi hammashoitoyksikön hankintaan sisältyy positiot 18-30 optiona. Tarjoajan tulee tarjota jokaiseen positioon (16-30). Lisäksi tarjoaja voi antaa hinnat erikoistuotteista, tuotteet 7-12. Erikoistuotteita ei oteta hintavertailuun. Tuotteiden tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön kohdassa "Hankinnan kohteen kriteerit" sekä "Ryhmän yleiset kriteerit". Tähän osa-alueeseen valitaan yksi (1) kokonaishinnaltaan halvimman tarjouksen tehnyt sopimustoimittaja, edellyttäen että tarjotut tuotteet täyttävät tarjouspyynnössä ja sen liitteissä esitetyt vaatimukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHammashoitotyöasemat (33192400)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueessa 4 hankinnan kohteena ovat sähköisesti korkeussäädettävät hoitohuoneen kaapistot (pos 56-61). Tarjoajan tulee tarjota jokaiseen positioon (56-61). Tarjoaja antaa hinnan sähköisesti korkeussäädettäville peruskaapistokokonaisuudelle. Jokaiselle kaapille annetaan yksikköhinta, jota käytetään lopullisen kaapistokokonaisuuden hinnoittelussa ja tilauksissa. Kaapistokokonaisuuden hintaan tulee sisältyä kaapistojen paikoilleen asennus sekä kaapistojen tarkastusmittaukset. Tarjouspyynnön kohdassa "Hankinnan kohteen kriteerit" on määritelty positiokohtaisesti kaapistojen mitat ja ovimallit. Ennen kaapistojen tilausta valittu sopimustoimittaja käy paikan päällä tekemässä kaapistojen tarkastusmittaukset ja sopii tilaajan kanssa lopullisesta kaapistokokonaisuudesta. Tässä osassa valitaan yksi (1) kokonaishinnaltaan halvimman tarjouksen tehnyt puitesopimustoimittaja edellyttäen, että tarjotut tuotteet täyttävät tarjouspyynnössä ja sen liitteissä esitetyt vaatimukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutModuulirakenteiset huonekalut (39151300)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset