This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-09-26
Ilmoituksen numero2022-109167
TED numero2022/S 189-536058
OstajaorganisaatioSamkommunen för Österbottens välfärdsområde - Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymä (0349388-3 )
Hietalahdenkatu 2-4
FI-65130 Vaasa
https://www.pohjanmaanhyvinvointi.fi
Hankinnan otsikkotiedotKuulokojeiden sovitus- ja huoltopalvelut Pohjanmaan hyvinvointialueella (Vaasan alue ja Pietarsaaren alue) v. 2023-2024 sekä mahdollisuus optioon v. 2025-2026.
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/75726/notice/109167/overview
Originaali JSON tietue109167.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on kuulokojeiden sovitus- ja ylläpitopalvelu Pohjanmaan hyvinvointialueella. Palveluun sisältyy lääkinnällisenä kuntoutuksena myönnettyjen kuulokojeiden sovitus ja ylläpitopalvelu sekä muiden yksittäisten korvakappaleisiin ja kuulokojeisiin liittyvien huoltotoimenpiteiden hankinta kaudelle 1.1.2023 - 31.12.2024. Hankintaan sisältyy kahden (2) vuoden optiomahdollisuus. Option käyttämisestä tehdään erikseen päätös noin kuusi (6) kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä. Pohjanmaan hyvinvointialueen kuulonhuoltopalvelut on tällä hetkellä jaettu kahteen toiminta-alueeseen, joita hallinnoidaan Vaasan keskussairaalan korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikalta. Toiminta-alueet ovat Vaasan alue, johon kuuluu Vaasa, Mustasaari, Vöyri, Oravainen, Kaskinen, Kristiinankaupunki ja Närpiö sekä Pietarsaaren alue, johon kuuluu Pietarsaari, Kruunupyy ja Uusikaarlepyy. Koko alueella on yhteensä noin 900 kuulonhuoltoasiakasta per vuosi, joista Pietarsaaren alueella on noin 250 asiakasta. Asiakkaalla on oltava palvelua varten korva-, nenä- ja kurkkutautien toimintayksikön toimintaperiaatteiden mukaisesti hyväksytty lähete tai apuvälinepäätös, jonka määräysten mukaan kuulokojepalvelu toteutetaan. Mikäli lähetteen määräyksiä on tarvetta muuttaa, tulee ottaa yhteyttä korva-, nenä- ja kurkkutautien ylilääkäriin. Sairaalasta luovutettujen kojeiden ylläpitoa varten lähetetään aina erillinen pyyntö Palveluntarjoajalle. Palveluntuottaja sitoutuu noudattamaan palvelun Tilaajan saatavuusperusteita ja toimintatapoja. Alalla ammattimaisesti toimivien tarjoajien on tarjouspyynnön perusteella perusteltua ymmärtää nimikekohtaiset ja käyttötarkoituskohteen vaatimukset. Palvelutuottaja vastaa sekä tarjouspyynnössä edellytetyistä laatu- ja käyttökohdevaatimuksista että soveltuvuudesta käyttötarkoitukseen. Katso liite 1, kohta 1 ja 2. alaotsikoineen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKorva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärin tai audiologin palvelut (85121240)
AluekoodiFI195
Pääasiallinen suorituspaikkaPietarsaaren alue.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on kuulokojeiden sovitus- ja ylläpitopalvelu Pohjanmaan hyvinvointialueella. Palveluun sisältyy lääkinnällisenä kuntoutuksena myönnettyjen kuulokojeiden sovitus ja ylläpitopalvelu sekä muiden yksittäisten korvakappaleisiin ja kuulokojeisiin liittyvien huoltotoimenpiteiden hankinta kaudelle 1.1.2023 - 31.12.2024. Hankintaan sisältyy kahden (2) vuoden optiomahdollisuus. Option käyttämisestä tehdään erikseen päätös noin kuusi (6) kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä. Pohjanmaan hyvinvointialueen kuulonhuoltopalvelut on tällä hetkellä jaettu kahteen toiminta-alueeseen, joita hallinnoidaan Vaasan keskussairaalan korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikalta. Toiminta-alueet ovat Vaasan alue, johon kuuluu Vaasa, Mustasaari, Vöyri, Oravainen, Kaskinen, Kristiinankaupunki ja Närpiö sekä Pietarsaaren alue, johon kuuluu Pietarsaari, Kruunpyy ja Uusikaarlepyy. Koko alueella on yhteensä noin 900 kuulonhuoltoasiakasta per vuosi, joista Pietarsaaren alueella on noin 250 asiakasta. Asiakkaalla on oltava palvelua varten korva-, nenä- ja kurkkutautien toimintayksikön toimintaperiaatteiden mukaisesti hyväksytty lähete tai apuvälinepäätös, jonka määräysten mukaan kuulokojepalvelu toteutetaan. Mikäli lähetteen määräyksiä on tarvetta muuttaa, tulee ottaa yhteyttä korva-, nenä- ja kurkkutautien ylilääkäriin. Sairaalasta luovutettujen kojeiden ylläpitoa varten lähetetään aina erillinen pyyntö Palveluntarjoajalle. Palveluntuottaja sitoutuu noudattamaan palvelun Tilaajan saatavuusperusteita ja toimintatapoja. Alalla ammattimaisesti toimivien tarjoajien on tarjouspyynnön perusteella perusteltua ymmärtää nimikekohtaiset ja käyttötarkoituskohteen vaatimukset. Palvelutuottaja vastaa sekä tarjouspyynnössä edellytetyistä laatu- ja käyttökohdevaatimuksista että soveltuvuudesta käyttötarkoitukseen. Katso liite 1, kohta 1 ja 2. alaotsikoineen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKorva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärin tai audiologin palvelut (85121240)
AluekoodiFI195
Pääasiallinen suorituspaikkaVaasan alue.

Sopimukset