This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-09-19
Ilmoituksen numero2022-108659
TED numero2022/S 184-519789
OstajaorganisaatioPöytyän kunta (1929519-5 )
Kehityksentie 6
FI-21800 Kyrö
http://www.poytya.fi
Hankinnan otsikkotiedotPöytyän, Auran, Kosken, Marttilan ja Oripään kuntien vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaiset henkilökuljetukset
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio2 000 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/75427/notice/108659/overview
Originaali JSON tietue108659.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueen hankinnat koskevat VPL:n ja SHL:n mukaisten kuljetuspalveluiden tuottamista Pöytyän, Auran, Kosken, Marttilan ja Oripään kunnille. Hankinnan kohteena ovat perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut kuljettajineen. Tarjoajalla tulee olla palveluiden tuottamista varten vähintään yksi (1) perusvarusteinen auto kuljettajineen. VPL:n mukaiset kuljetuspalvelut kohdentuvat vaikeavammaisille henkilöille ja SHL:n kuljetuspalvelut pääasiassa muuten huonosti liikkuville iäkkäille henkilöille. Kuljetuspalvelun sisältöä on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 1 "Palvelukuvaus". Kuljetuspalvelun sopimusehtoja on kuvattu tarkemmin liitteessä 2 "Sopimusluonnos kuljetuspalveluista".
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueen hankinnat koskevat VPL:n ja SHL:n mukaisten kuljetuspalveluiden tuottamista Auran, Pöytyän, Kosken, Marttilan ja Oripään kunnille. Hankinnan kohteena ovat esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut kuljettajineen. Tarjoajalla tulee olla palveluiden tuottamista varten vähintään yksi (1) esteetön auto kuljettajineen. VPL:n mukaiset kuljetuspalvelut kohdentuvat vaikeavammaisille henkilöille ja SHL:n kuljetuspalvelut pääasiassa muuten huonosti liikkuville iäkkäille henkilöille. Kuljetuspalvelun sisältöä on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 1 "Palvelukuvaus". Kuljetuspalvelun sopimusehtoja on kuvattu tarkemmin liitteessä 2 "Sopimusluonnos kuljetuspalveluista".
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset