This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-09-09
Ilmoituksen numero2022-108144
TED numero2022/S 177-502469
OstajaorganisaatioHelsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala (0201256-6 )
PL 58208
FI-00099 HELSINGIN KAUPUNKI
https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/
Hankinnan otsikkotiedotOSALLISTUMISPYYNTÖ: Helsingin kaupungin ulkomainonnan järjestäminen yleisillä alueilla
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio45 000 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/75093/notice/108144/overview
Originaali JSON tietue108144.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alue 1 eli katumainostauluille määritellyt sijoituspaikat keskusta-alueilla on määritelty osallistumispyynnön liitteenä (liite 1) olevan yhteistyösopimusluonnoksen kohdassa 3.1. Osa-alueeseen 1 kuuluvat mainoslaitteiden sijoituspaikat on kuvattu osallistumispyynnön liitteenä (liite 2) olevassa mainoslaitteiden sijoituspaikkaselvityksessä. Sijoituspaikka selvityksessä (liite 2) esitettyjen mainoslaitteiden sijoituspaikkojen osalta todetaan, että siinä on kuvattu nykyisten mainoslaitteiden sijainnit, jotka ovat lähtökohtana osa-alueen 1 mainoslaiteverkostoa koskevalle tarjoajan lopulliselle tarjoukselle. KYMP ei edellytä, että tarjoajan tulisi toteuttaa kaikki liitteessä 2 esitetyt osa-aluetta 1 koskevat mainospaikat, vaan tarjoaja voi toteuttaa mainoslaiteverkoston tarkoituksenmukaiseksi katsomallaan tavalla käytössä oleville sijoituspaikoille. Mainoslaitteiden sijoituspaikkaselvitykseen (liite 2) ja siinä mainospaikoista annettuihin tietoihin voi tulla neuvotteluvaiheen aikana joitakin muutoksia ja täsmennyksiä, mutta pääosin se on osallistumispyynnön liitteen mukainen. Valitulla toimittajalla on myös mahdollisuus kehittää mainoslaiteverkostoa sopimuskauden aikana (esim. uusia sijoituspaikkoja) siten kuin osallistumispyynnön liitteenä (liite 1) olevassa yhteistyösopimusluonnoksessa on kuvattu.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMainontapalvelut (79341000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alue 2 eli Mainospilareille määritellyt sijoituspaikat keskusta-alueilla on määritelty osallistumispyynnön liitteenä (liite 1) olevan yhteistyösopimusluonnoksen kohdassa 3.2. Osa-alueeseen 2 kuuluvat mainoslaitteiden sijoituspaikat on kuvattu osallistumispyynnön liitteenä (liite 2) olevassa mainoslaitteiden sijoituspaikkaselvityksessä. Sijoituspaikka selvityksessä (liite 2) esitettyjen mainoslaitteiden sijoituspaikkojen osalta todetaan, että siinä on kuvattu nykyisten mainoslaitteiden sijainnit, jotka toimivat lähtökohtana osa-alueen 2 mainoslaiteverkostoa koskevalle tarjoajan lopulliselle tarjoukselle. KYMP ei edellytä, että tarjoajan tulisi toteuttaa kaikki liitteessä 2 esitetyt osa-aluetta 2 koskevat mainospaikat, vaan tarjoaja voi toteuttaa mainoslaiteverkoston tarkoituksenmukaiseksi katsomallaan tavalla käytössä oleville sijoituspaikoille. Mainoslaitteiden sijoituspaikkaselvitykseen (liite 2) ja siinä mainospaikoista annettuihin tietoihin voi tulla neuvotteluvaiheen aikana joitakin muutoksia ja täsmennyksiä, mutta pääosin se on osallistumispyynnön liitteen mukainen. Valitulla toimittajalla on myös mahdollisuus kehittää mainoslaiteverkostoa sopimuskauden aikana (esim. uusia sijoituspaikkoja) siten kuin osallistumispyynnön liitteenä (liite 1) olevassa yhteistyösopimusluonnoksessa on kuvattu.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMainontapalvelut (79341000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alue 3 eli Suurnäytöille määritellyt sijoituspaikat keskusta-alueen ulkopuolisilla alueilla on määritelty osallistumispyynnön liitteenä (liite 1) olevan yhteistyösopimusluonnoksen kohdassa 3.3. Osa-alueeseen 3 kuuluvat mainoslaitteiden sijoituspaikat on kuvattu osallistumispyynnön liitteenä (liite 2) olevassa mainoslaitteiden sijoituspaikkaselvityksessä. Sijoituspaikka selvityksessä (liite 2) esitettyjen mainoslaitteiden sijoituspaikkojen osalta todetaan, että siinä on kuvattu nykyisten mainoslaitteiden sijainnit, jotka toimivat lähtökohtana osa-alueen 3 mainoslaiteverkostoa koskevalle lopulliselle tarjoukselle. KYMP ei edellytä, että tarjoajan tulisi toteuttaa kaikki liitteessä 3 esitetyt osa-aluetta 3 koskevat mainospaikat, vaan tarjoaja voi toteuttaa mainoslaiteverkoston tarkoituksenmukaiseksi katsomallaan tavalla käytössä oleville sijoituspaikoille. Valitulla toimittajalla on myös mahdollisuus kehittää mainoslaiteverkostoa sopimuskauden aikana (esim. uusia sijoituspaikkoja) siten kuin osallistumispyynnön liitteenä (liite 1) olevassa yhteistyösopimusluonnoksessa on kuvattu.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMainontapalvelut (79341000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alue 4 eli katumainostauluille määritellyt sijoituspaikat esikaupunkialueella on kuvattu osallistumispyynnön liitteenä (liite 1) olevan yhteistyösopimusluonnoksen kohdassa 3.4. Yhteistyösopimusluonnoksen kohdassa 3.4 ilmoitetun mukaisesti osa-alueen 4 katumainostaulujen sijoituspaikkoja ja niiden muodostamaa mainoslaiteverkostoa ei vielä ole määritetty. Osallistumispyynnön liitteenä olevassa mainoslaitteiden sijoituspaikkaselvityksessä (liite 2) on kuitenkin esitetty yhdeksän (9) nykyiseen mainoslaiteverkostoon kuuluvaa mainoslaitteen sijoituspaikkaa, jotka sijaitsevat osa- aluetta 4 koskevalla alueella, ja joita valitut osallistujat voivat hyödyntää suunnitellessaan osa-alueen mainoslaiteverkkoa. Osa-alueen 4 maantieteellinen rajaus on esitetty osallistumispyynnön liitteessä 2. Yhteistyösopimusluonnoksen kohdan 3.4 mukaisesti osa-alue 4 tullaan kilpailuttamaan siten, että tarjoaja esittää neuvotteluvaiheen aikana tai viimeistään lopullisessa tarjouksessa ehdotuksen osa-alueelle 4 rakennettavasta katumainostauluverkostosta perustuen osallistumispyynnön liitteen 3 "Mainoslaitteiden käyttöönottoa koskevat lupamenettelyt” lähtökohtana oleviin sijoitteluperiaatteisiin. Osa-alueen 4 lopulliset sijoituspaikat ja niistä muodostuva mainoslaiteverkko määritetään sen mukaan, kuin Operaattori esittää niitä hyväksyttäväksi ja esitetyt sijoituspaikat voidaan osallistumispyynnön liitteen 3 mukaisesti hyväksyä käyttöön otettaviksi.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMainontapalvelut (79341000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alue 5 eli Pylvästauluille määritellyt sijoituspaikat esikaupunkialueella on kuvattu osallistumispyynnön liitteenä olevan yhteistyösopimusluonnoksen (liite 1) kohdassa 3.5. Osa-alueeseen 5 kuuluvat mainoslaitteiden sijoituspaikat on kuvattu osallistumispyynnön liitteenä olevassa mainoslaitteiden sijoituspaikkaselvityksessä (liite 2). Sijoituspaikka selvityksessä (liite 2) esitettyjen mainoslaitteiden sijainnit, ovat lähtökohtana osa-alueen 5 mainoslaiteverkostoa koskevalle tarjoajan lopulliselle tarjoukselle. KYMP ei edellytä, että tarjoajan tulisi toteuttaa kaikki liitteessä 2 esitetyt osa-aluetta 5 koskevat mainospaikat, vaan tarjoaja voi toteuttaa mainoslaiteverkoston tarkoituksenmukaiseksi katsomallaan tavalla käytössä oleville sijoituspaikoille. Valitulla toimittajalla on myös mahdollisuus kehittää mainoslaiteverkostoa sopimuskauden aikana (esim. uusia sijoituspaikkoja) siten kuin osallistumispyynnön liitteenä (liite 1) olevassa yhteistyösopimusluonnoksessa on kuvattu.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMainontapalvelut (79341000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset