This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-09-09
Ilmoituksen numero2022-108130
TED numero2022/S 177-501259
OstajaorganisaatioRuokavirasto (2911686-7 )
Alvar Aallon katu 5
FI-60100 Seinäjoki
http://www.ruokavirasto.fi
Hankinnan otsikkotiedotKäännöspalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio750 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/75083/notice/108130/overview
Originaali JSON tietue108130.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRuokavirastolla on säännöllinen tarve käännöspalveluille ja palvelua tarvitaan erityisesti kieliparille suomi-ruotsi sekä ruotsi-suomi. Käännöspalvelut sisältävät sekä suomenkielisten uusien asiakirjojen kääntämistä, että jo käännettyjen tekstien päivittämistä, täydentämistä ja korjaamista. Käännökset ovat pääsääntöisesti asiatekstejä ja käännettävät tekstit ovat usein erikoisosaamista vaativia tekstejä. Toimittaja on tietoinen siitä, että palvelut tulevat vaativaan ammattikäyttöön valtion virastossa. Palvelua käytetään esimerkiksi viranomaistehtävien hoitamiseen, palvelujen tarjoamiseen Suomen ja muiden maiden kansalaisille sekä tiedonvälitykseen. Hankinta-asiakirjoissa on kuvattu tarkemmin hankinnan kohdetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKäännöspalvelut (79530000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRuokavirastolla on säännöllinen tarve käännöspalveluille ja palvelua tarvitaan erityisesti kieliparille suomi-englanti sekä muille kielipareille. Käännöspalvelut sisältävät sekä suomenkielisten uusien asiakirjojen kääntämistä, että jo käännettyjen tekstien päivittämistä, täydentämistä ja korjaamista. Käännökset ovat pääsääntöisesti asiatekstejä ja käännettävät tekstit ovat usein erikoisosaamista vaativia tekstejä. Toimittaja on tietoinen siitä, että palvelut tulevat vaativaan ammattikäyttöön valtion virastossa. Palvelua käytetään esimerkiksi viranomaistehtävien hoitamiseen, palvelujen tarjoamiseen Suomen ja muiden maiden kansalaisille sekä tiedonvälitykseen. Hankinta-asiakirjoissa on kuvattu tarkemmin hankinnan kohdetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKäännöspalvelut (79530000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausEuroopan unionin yhteisen maatalouspolitiikan (CAP) uudistus on käynnissä. Maatalouspolitiikka uudistuu samalla myös kansallisesti. Suomessa kansallisia painotuksia ja toimenpiteitä valmistellaan Maa- ja metsätalousministeriön johdolla ja Ruokavirasto osallistuu valmistelutyöhön. CAP-uudistuksesta johtuen erityisesti vuoden 2023 osalta viraston käännösvolyymiin kohdistuu lisätarpeita. Käännöspalvelua tarvitaan kieliparille suomi-ruotsi. Käännöspalvelut sisältävät sekä suomenkielisten uusien asiakirjojen kääntämistä, että jo käännettyjen tekstien päivittämistä, täydentämistä ja korjaamista. Käännökset ovat pääsääntöisesti asiatekstejä ja käännettävät tekstit ovat usein erikoisosaamista vaativia tekstejä. Toimittaja on tietoinen siitä, että palvelut tulevat vaativaan ammattikäyttöön valtion virastossa. Palvelua käytetään esimerkiksi viranomaistehtävien hoitamiseen, palvelujen tarjoamiseen Suomen ja muiden maiden kansalaisille sekä tiedonvälitykseen. Hankinta-asiakirjoissa on kuvattu tarkemmin hankinnan kohdetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKäännöspalvelut (79530000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset