This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-08-26
Ilmoituksen numero2022-107158
TED numero2022/S 167-473491
OstajaorganisaatioSansia Oy (2364760-8 )
PL 2000, Viestikatu 3
FI-70600 Kuopio
https://www.sansia.fi
Hankinnan otsikkotiedotHuoltamotankkaukset öljy-yhtiöiden korteilla
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen15 000 000 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/70170/notice/107158/overview
Originaali JSON tietue107158.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSansia Oy pyytää tarjousta mittarihinnasta annettavasta alennuksesta senttiä/litra (alv 0%) toimittajan verkostoon kuuluvilta palvelu- ja automaattiasemilta Suomessa, missä kyseisiä tuotteita on saatavilla. Hankittavat tuotteet ovat seuraavat: - Bensiini 95E10 ja 98E5 - Diesel (kaikki laadut) - Moottoripolttoöljy (kaikki laadut) - Uusiutuva Diesel (kaikki laadut) Hankinnan kohteena olevien tuotteiden ja palvelujen maksu tapahtuu toimittajan tilaajan käyttöön myöntämällä maksukortilla tai muulla tunnistautumisella. Muita tunnistautumistapoja voivat olla esim. mobiilitunnistautuminen ja ns. kortiton tankkaus. Hankintaan liittyneet tilaajat tekevät tankkauksen tähän hankinnan osaan valituilta toimittajilta seuraavan toimintamallin mukaisesti: Tilaaja valitsee toimittajista sen, kenellä tankattavan polttoaineen hinta on kulloinkin edullisin ja tankkausaseman sijainti tilaajan toimipaikkaan (toimisto, varikko, paloasema tms.) tai työn suorittamispaikkaan nähden on tarkoituksenmukaisin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPolttoaineet (09100000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2022-08-22
Sopimusnumero
MyyjätS-Business Oy (FI),  2389183-8 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSansia Oy pyytää tarjousta toimittajan verkostoon kuuluvien palvelu-, automaatti-, express-asemien ja ammattiliikenteen asemien sopimusnettohinnoista euroa/litra (alv 0%) Suomessa, missä kyseisiä tuotteita on saatavilla. Hankittavat tuotteet ovat seuraavat: - Diesel (kaikki laadut) - Moottoripolttoöljy (kaikki laadut) - Uusiutuva Diesel (kaikki laadut) Polttoaineiden sopimusnettohinnat annetaan hinnoittelulomakkeella määritellyille paikkakunnille kahdelle yksilöidylle päivälle. Kuvaus hinnanmuodostussäännöstä on liitettävä tarjoukseen. Hankinnan kohteena olevien tuotteiden ja palvelujen maksu tapahtuu toimittajan tilaajan käyttöön myöntämällä maksukortilla tai muulla tunnistautumisella. Muita tunnistautumistapoja voivat olla esim. mobiilitunnistautuminen ja ns. kortiton tankkaus. Hankintaan liittyneet tilaajat tekevät tankkauksen tähän hankinnan osaan valituilta toimittajilta seuraavan toimintamallin mukaisesti: Tilaaja valitsee toimittajista sen, kenellä tankattavan polttoaineen hinta on kulloinkin edullisin ja tankkausaseman sijainti tilaajan toimipaikkaan (toimisto, varikko, paloasema tms.) tai työn suorittamispaikkaan nähden on tarkoituksenmukaisin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPolttoaineet (09100000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSansia Oy pyytää tarjousta annettavasta alennuksesta seuraavista tuotteista ja palveluista: - ajoneuvojen pesupalvelujen alennusprosentti huoltamon normaalihinnasta Hankinnan kohteena olevien tuotteiden ja palvelujen maksu tapahtuu toimittajan tilaajan käyttöön myöntämällä maksukortilla tai muulla tunnistautumisella. Muu tunnistautumistapa voi olla esim. mobiilitunnistautuminen. Tilaaja valitsee ajoneuvojen pesupalveluita tarjoavista toimittajista sen, kenellä palvelun hinta on kulloinkin edullisin ja kenellä sijainti tilaajan toimipaikkaan (toimisto, varikko, paloasema tms.) tai työn suorittamispaikkaan nähden on tarkoituksenmukaisin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSiivous- ja puhdistuspalvelut (90910000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2022-08-22
Sopimusnumero
MyyjätS-Business Oy (FI),  2389183-8