This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-08-24
Ilmoituksen numero2022-107030
TED numero2022/S 165-469194
OstajaorganisaatioSansia Oy (2364760-8 )
PL 2000, Viestikatu 3
FI-70600 Kuopio
https://www.sansia.fi
Hankinnan otsikkotiedot Maankäytön suunnittelu
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/74386/notice/107030/overview
Originaali JSON tietue107030.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen yksi valitaan viisi (5) hinnaltaan edullisinta, vähimmäisvaatimukset täyttävää toimittajaa. Osa- alue koostuu melu- ja tärinäselvityksistä. Melu- toimialan tehtävät ovat useimmiten yleis- ja asemankaavoitukseen liittyviä selvityksiä. Toimeksiannot ovat myös tilaajan asiantuntijana toimimista ja meluntorjuntatoimenpiteiden suunnittelussa tarvittavien selvitysten tekoa. Tärinä- toimialan tehtävät ovat useimmiten yleis- ja asemakaavoitukseen liittyviä selvityksiä. Toimeksiannot ovat myös tilaajan asiantuntijana toimimista. Osa- alueen yksi (1) sopimuskauden (sisältäen sopimuskausi 2 vuotta ja mahdollinen optiokausi 2 vuotta) ennakoitu arvo: Kuopion kaupunki 200 000 euroa Enimmäisarvo on 250 000 euroa. Arvio sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen kaksi valitaan kaksi (2) hinnaltaan edullisinta, vähimmäisvaatimukset täyttävää toimittajaa. Hankinnan kohteena ovat MRL ja muinaismuistolain (295/63) edellyttämät yleis- ja asemakaavoitukseen, rakennus- ja maankäyttöhankkeisiin sekä kunnallistekniseen suunnitteluun liittyvät arkeologiset selvitykset (arkeologinen inventointi, sisältäen valmistelu-, kenttätyö ja jälkityövaiheet sekä raportoinnin suosituksineen). Arkeologisella selvityksellä tarkoitetaan tässä yhteydessä arkeologiseen kulttuuriperintöön (kiinteät muinaisjäännökset, historiallisen ajan muinaisjäännökset ja muut arkeologiset kulttuuriperintökohteet) kohdistuvaa inventointia. Koe- tai tutkimuskaivaukset eivät kuulu tämän tarjouspyynnön piiriin. Töissä noudatetaan Suomen arkeologisten kenttätöiden laatuohjeita (Museovirasto 2020). Inventoinnin tai selvityksen tekijä vastaa kaikista työhön tarvittavista luvista ja ilmoituksista. Selvitysten yhteydessä syntyy saavutettava suomenkielinen raportti (doc ja pdf) sekä tietokantapohjainen paikkatietoaineisto tilaajan kanssa sovitussa tiedostomuodossa ja koordinaattijärjestelmässä. Raportin luonnos tulee toimittaa Kuopion kaupungille ja Pohjois-Savon alueelliselle vastuumuseolle (Kuopion kulttuurihistoriallinen museo) hyväksyttäväksi ennen lopullista raporttia. Raportista tulee käydä ilmi alueet, joilla inventoija on liikkunut. Alikonsulttien ketjuttamista ei sallita. Osa- alueen kaksi sopimuskauden (sisältäen sopimuskausi 2 vuotta ja mahdollinen optiokausi 2 vuotta) ennakoitu arvo: Kuopion kaupunki 20 000 euroa (alv 0%) Enimmäisarvo on 40 000 euroa (alv 0%) Arvio sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen kolme valitaan kaksi (2) hinnaltaan edullisinta, vähimmäisvaatimukset täyttävää toimittajaa. Hankinnan kohteena ovat muinaismuistolain edellyttämät yleis- ja asemakaavoitukseen tai kunnallisteknisiinsuunnitelmiin liittyvät arkeologiset vedenalaiset selvitykset (kenttätyöt sekä niiden valmistelu- ja jälkityövaiheiden työt sekä raportointi suosituksineen). Arkeologisella selvityksellä tarkoitetaan tässä yhteydessä vedenalaista arkeologista kulttuuriperintöä (muinaisjäännökset, historiallisen ajan muinaisjäännökset ja muut arkeologiset kohteet). Muinaisjäännöskaivaukset eivät kuulu tämän tarjouspyynnön piiriin. Töissä noudatetaan Suomen arkeologisten kenttätöiden laatuohjeita (Museovirasto 2020). Inventoinnin tai selvityksen tekijä vastaa kaikista työhön tarvittavista luvista ja ilmoituksista. Selvitysten yhteydessä syntyy saavutettava suomenkielinen raportti (doc ja pdf) sekä tietokantapohjainen paikkatietoaineisto tilaajan kanssa sovitussa tiedostomuodossa ja koordinaattijärjestelmässä. Raportin luonnos tulee toimittaa Kuopion kaupungille ja Kuopion kulttuurihistorialliselle museolle hyväksyttäväksi ennen lopullista raporttia. Raportista tulee käydä ilmi alueet, joilla inventoija on liikkunut. Osa- alueen kolme sopimuskauden (sisältäen sopimuskausi 2 vuotta ja mahdollinen optiokausi 2 vuotta) ennakoitu arvo: Kuopion kaupunki 20 000 euroa (alv 0%) Enimmäisarvo on 40 000 euroa (alv 0%) Arvio sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen neljä valitaan kolme (3) hinnaltaan edullisinta ja vähimmäisvaatimukset täyttävää toimittajaa. Puisto- ja ympäristöhistorialliset selvitykset sekä rakennetun ympäristön kasvillisuusinventoinnit toimivat pohjatietona alueen tai kohteen kaavoitukselle, muulle suunnittelulle ja päätöksenteolle. Tehtävä sisältää eri mittakaavaisten ympäristöjen selvityksiä ja inventointeja sekä yleisten alueiden että tonttialueiden osalta. Tavoitteena on kullekin ympäristölle merkittävien ominaispiirteiden tunnistaminen, niiden arvottaminen sekä johtopäätösten vetäminen. Tehtävän tarkkuustaso ja sisältö ja tuotettavan materiaalin laajuus määritellään tapauskohtaisesti. Tehtävä voi sisältää maasto-, arkisto-, haastattelu- ja analyysityötä. Tehtävässä korostuu puistohistoriallisten ympäristöjen ja arvojen tuntemus sekä ymmärrys arvojen yhteensovittamisesta muihin kaupunkiympäristön tekijöihin. Kasvillisuusinventoinneissa korostuu kasvien lajituntemus ja niiden puistohistoriallinen sommittelu. Osa- alueen neljä (4) sopimuskauden (sisältäen sopimuskausi 2 vuotta ja mahdollinen optiokausi 2 vuotta) ennakoitu arvo: Kuopion kaupunki 60 000 euroa Enimmäisarvo on 90 000 euroa. Arvio sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen viisi valitaan kuusi (6) hinta- laatusuhteeltaan kokonaistaloudellisesti edullisinta vähimmäisvaatimukset täyttävää toimittajaa. Tehtävä sisältää asemakaavojen suunnittelua ja kaavoitukseen liittyvien asiakirjojen valmistamista, sekä erillisenä toimeksiantona rakentamistapaohjeiden laadintaa. Toimeksianto on asemakaava-aineistojen laatiminen, johon sisältyy mm. Asemakaavakartan luonnos- ja ehdotusvaiheen versiot ja lopullinen kaavakartta, kaavaselostus ja mahdollisesti osallistumis- ja arviointisuunnitelman tekeminen, 3D-mallin laatiminen, kaavaprosessin eri vaiheissa saatuihin lausuntoihin, mielipiteisiin ja muistutuksiin vastineluonnosten laadinta. Tehtävään voi sisältyä kaavoituksen kokouksissa ja neuvotteluissa mukana oloa ja muistioiden laatimista. Työkokouksien ja neuvotteluiden määrä on mahdollisesti noin kymmenen kappaletta. Pidettävien kokousten ja neuvotteluiden määrä tarkentuu kaavakohtaisesti. Yleisesti saatavilla oleva paikkatietoaineiston konsultti hakee asemakaavaselostukseen itse. Asemakaavoituksessa käytettävä asemakaavamääräyskirjasto toimitetaan Kuopion kaupungilta. Muutoksista käytettäviin määräyksiin on sovittava asemakaavoituksessa. Toimeksiannon optiona voi sisältää kaava-alueen kortteli-alue suunnittelua, sekä näiden havainnollistamista ja mallintamista. Naapureiden kuulemiseen liittyvien tekstien valmistelu, sekä tuottaa suunnittelu-ja esittelymateriaalit ja niihin liittyvät tekstit. Osa- alueen viisi (5) sopimuskauden (sisältäen sopimuskausi 2 vuotta ja mahdollinen optiokausi 2 vuotta) ennakoitu arvo: Kuopion kaupunki 300 000 euroa Enimmäisarvo on 350 000 euroa. Arvio sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset