This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-08-23
Ilmoituksen numero2022-106908
TED numero
OstajaorganisaatioSiun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (2732095-2 )
Tikkamäentie 16, M-talo, 3. kerros
FI-80210 Joensuu
http://www.siunsote.fi
Hankinnan otsikkotiedotVälinehuollon steriilivaraston hyllyjärjestelmä sekä instrumenttikaapit
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/74314/notice/106908/overview
Originaali JSON tietue106908.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Siun sote pyytää tarjoustanne välinehuollon käyttöön tulevista steriilivaraston hyllyjärjestelmästä (ns. räkkivarastoratkaisu) sekä instrumenttikaapeista. Hankinta on kertahankinta. Keskussairaalan välinehuollon steriilivarasto on 199,8 m² kokoinen tila, jonne autoklaavit purkavat sterilointikuormat ja tilassa on monikäyttöisten leikkausinstrumenttien varasto. Tällä hetkellä instrumenttikorit siirretään steriloinnin jälkeen spriikoreissa teräksisiin sterilointikoreille tarkoitettuihin säilytystelineisiin. Säilytystelineissä on hyllylevyillä tehty säilytystasoja containereille, jotka nostetaan steriloinnin jälkeen hyllypaikalle. Lisäksi tilassa on kaksi isoa kiinteää avohyllykköä kiinteillä hyllyillä, joissa säilytetään containereita. Yksittäin pakatuille pussitavaroille on kaksi erillistä eri kokoista vetolaatikostoa, joissa eri kokoisia laatikoita on yhteensä 138. Alue, jolle uutta varastointi- / hyllyjärjestelmää haetaan, on noin 7 m x 8,5 m. Tarjoajan edellytetään ennen tarjouksen jättämistä käyvän paikan päällä tutustumassa tilaan sekä tämänhetkiseen säilytysratkaisuun, sillä tilan käyttöä rajoittaa autoklaavien purkualue sekä autoklaavin automaattinen purkurata.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHuonekalut (myös toimistokalusteet), sisustustavarat, kodinkoneet ja laitteet (valaistusta lukuun ottamatta) ja puhdistustuotteet (39000000)
AluekoodiFI1D3
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Siun sote pyytää tarjoustanne välinehuollon käyttöön tulevista steriilivaraston hyllyjärjestelmästä (ns. räkkivarastoratkaisu) sekä instrumenttikaapeista. Hankinta on kertahankinta. Instrumenttikaapit tulevat ovella varustettuun varastotilaan, joka on tarkoitettu instrumenttien säilytykseen. Havainnekuvaan tarjouspyynnön liitteisiin on merkitty, mille kahdelle seinälle kaappeja halutaan. Tarjoajan edellytetään ennen tarjouksen jättämistä käyvän paikan päällä tutustumassa tilaan sekä tämänhetkiseen säilytysratkaisuun, sillä tilan käyttöä rajoittaa autoklaavien purkualue sekä autoklaavin automaattinen purkurata.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHuonekalut (myös toimistokalusteet), sisustustavarat, kodinkoneet ja laitteet (valaistusta lukuun ottamatta) ja puhdistustuotteet (39000000)
AluekoodiFI1D3
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset