This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-08-22
Ilmoituksen numero2022-106852
TED numero2022/S 164-466192
OstajaorganisaatioTampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampere Oy (2252888-5 )
Kelloportinkatu 1 B
FI-33100 Tampere
https://businesstampere.com
Hankinnan otsikkotiedotMarkkinavuoropuhelutilaisuus 7.6.2022 - Automaattisen moniasiakasdrone-palvelun mahdollistamat uudet liiketoimintamuodot- hankkeen ketterät kokeilut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio10 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen20 000 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/71541/notice/106852/overview
Originaali JSON tietue106852.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausBusiness Tampere ja Tampereen kaupunki tuottavat ja edistävät uusien toimintatapojen kehittymistä. Tarjouspyyntö liittyy automaattisen moniasiakasdronepalvelun mahdollistamien uusien liiketoimintamuotojen kehittämishankkeeseen, johon Pirkanmaan liitto on myöntänyt AKKE-rahoitusta projektin osarahoituksena. Hankkeen kohdealueena on Tampereen kaupunkiseutu. Hankintamenettely Kyseessä on EU-kynnysarvon ja kansallisen kynnysarvon alittavan palvelun hankinta eli ns. pienhankinta, johon ei sovelleta voimassa olevan hankintalain (1397/2016) säännöksiä. Tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia toisistaan riippumattomista kokeiluista, joista kunkin kokeilun kokonaishinta on enimmillään 10.000 euroa (+alv), jonka tulee sisältää kaikki tilaajalle aiheutuvat kustannukset. Tämän ylittäviä tarjouksia ei oteta huomioon. Hankinnan kohde Etsimme yrityksiä toteuttamaan ketteriä kokeiluja hankkeen työpajoissa tunnistettuihin haasteisiin ja tarpeisiin. Ketterien kokeilujen avulla yritykset pääsevät helposti ja nopeasti tarttumaan viranomaisien, kaupunkien ja mahdollisten kokeilujen asiakasyritysten tarpeisiin sekä testaamaan ja kehittämään omia ratkaisujaan todellisessa ympäristössä. Tavoitteena on löytää tunnistettuihin haasteisiin ja tarpeisiin vastaavia uutuusarvoa sisältäviä ratkaisuja, jotka ovat skaalattavissa ja jotka johtavat uuteen liiketoimintaan. Hakuteemat pohjautuvat Business Tampereen huhti-toukokuussa 2022, yhtäältä dronetoiminnasta kiinnostuneille yrityksille ja toisaalta droneja käyttäville viranomais- ja julkistoimijoille järjestämissä työpajoissa tunnistettuihin ja eniten kiinnostusta herättäneisiin dronekäyttötapauksiin, keskittyen erityisesti niihin, joissa osallistujat katsoivat olevan kehityspontentiaalia. Haemme Tampereen kaupunkiseudulla kokeiltavaksi esimerkiksi miehittämättömään ilma-alukseen kiinnitettäväksi ja niiden avulla lennätettäväksi tarkoitettuja ohjattavia laitteita tai sensoreita, joiden mittauskykyä, käytettävyyttä ja niiden tuottamaa tilannetietoa testataan. Kokeiluilla voidaan testata myös ratkaisuja, joilla sensoreiden tuottamaa dataa analysoidaan esim. tekoälyavusteisesti joko ilma-aluksessa tai siirrettynä palvelimelle. Kokeiluja koskevissa tarjouksissa tulee käydä ilmi, millä tavalla Business Tampereen yhdessä tarjoajan kanssa sopimat käyttäjäryhmät voivat hyödyntää droonien tuottamaa sensori- tai analytiikkadataa tai ohjattavia laitteita, reaaliaikaisesti tai lennon jälkeen. Esimerkiksi operatiiviseen tilannekuvaan liittyvissä käyttötapauksissa tulee esittää, millä ratkaisulla tilannekuva on tarjottavissa kokeilun asiakkaan/asiakkaiden käyttöön.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaTampereen kaupunkiseutu (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi), , NUTS-koodi: FI197 (Pirkanmaa)

Sopimukset

Päätös päivämäärä2022-08-16
Sopimusnumero2022-106852-001-001
MyyjätInsta ILS Oy (FI),  2565155-5