This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2019-12-31
Ilmoituksen numero2018-019634
TED numero2018/S 183-414801
OstajaorganisaatioAlajärven kaupunki (0177619-3 )
Lääkärintie 1
FI-62900 Alajärvi
https://jarvipohjanmaanperusturva.fi/
Hankinnan otsikkotiedotMielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/9272/notice/10667/overview
Originaali JSON tietue10667.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTuetulla asumisella tarkoitetaan palvelukokonaisuutta, joka tukee asiakkaan omatoimista suoriutumista ja kuntoutumista määräaikaisesti asiakkaan palveluntuottajan tukiasunnossa tai erikseen sovitusti asiakkaan omassa kodissa. Tukiasumisessa voi olla tarjolla myös yhteistä ryhmätoimintaa asukkaille. Yksikössä henkilöstö on paikalla päiväaikaan. Asiakas saa suunnitelmallista, tiivistettyä jokaviikkoista tai lähes päivittäistä tukea. Tavoitteena on siirtyminen itsenäiseen asumiseen, omaan kotiin. Palveluntuottaja voi kuntoutumisen alkuvaiheessa tarjota mahdollisuutta ruokailuun myös palveluntuottajan yhteisissä ruokailutiloissa tai muussa sopivassa paikassa. Tarjottavien aterioiden laatuvaatimukset on esitetty palvelukuvausliitteessä. Asiakas päättää käyttääkö hän ateriapalveluja vai valmistaako ateriat omassa asunnossa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI194
Pääasiallinen suorituspaikkaAsumisen tukeminen tukiasunnoissa on määräaikaista ja tapahtuu pääsääntöisestipalveluntuottajan tarjoamassa asunnossa perustuen yksilölliseen palvelu- ja kuntoutussuunnitelmaan.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPalveluasuminen on usein yhteisöllistä asumista ryhmäasunnossa ja kuntoutusmetodista riippuen myös tavallista palveluasumista itsenäisessä asunnossa. Henkilökunta on paikalla päiväaikaan, muuna aikana on puhelinpäivystys. Asumiseen voi sisältyä muun muassa kuntoutusta, päivätoimintaa ja muuta asiakkaan omaa toimintakykyä vahvistavaa tekemistä suunnitelman mukaisesti. Asiakkaan toimintakykyä, tuen ja palveluiden tarvetta arvioidaan asumisen aikana sekä laaditaan yksilöllinen palvelu- ja kuntoutussuunnitelma. Palvelun tuottamiseen kuuluvat kiinteästi palvelut, jotka ovat välttämättömiä asiakkaan suoriutumiselle jokapäiväisistä toiminnoistaan (mm. ateria- ja hygieniapalvelut, siivousapu). Palveluasumisessa asiakkaille tulee mahdollistaa ateriapalvelu palveluntuottajan toimesta. Palvelunkuvauksessa (Liite 2) on taulukko em. aterioiden suosituksista, joiden mukaisesti ne tulee tuottaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI194
Pääasiallinen suorituspaikkaPalveluasuminen on lyhytaikaista asumispalvelua palvelutuottajan tarjoamassa asunnossa/kiinteistössä.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTehostettu asuminen tapahtuu yksikössä, jossa henkilöstö on paikalla ympäri vuorokauden (24/7). Asumiseen voi sisältyä avustamista päivittäisissä toiminnoissa ja lääkehoidossa sekä erilaista kuntouttavaa toimintaa perustuen asiakkaan palveluja kuntoutussuunnitelmaan. Tavoitteena on vahvistaa asiakkaan omaa toimintakykyä ja kuntoutumista sekä mahdollistaa vaiheittainen siirtyminen kevyempiin asumispalveluihin arkielämän taitoja kehittäen. Palvelun tuottamiseen kuuluvat kiinteästi palvelut, jotka ovat välttämättömiä asiakkaan suoriutumiselle jokapäiväisistä toiminnoistaan (mm. ateria- ja hygieniapalvelut, siivousapu). Tehostetussa palveluasumisessa asiakkaille tulee mahdollistaa ateriapalvelu palveluntuottajan toimesta. Palvelunkuvauksessa (Liite 2) on taulukko em. aterioiden suosituksista, joiden mukaisesti ne tulee tuottaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI194
Pääasiallinen suorituspaikkaTehostettu palveluasuminen on ympärivuorokautista asumispalvelua palvelutarjoajan asunnossa/kiinteistössä.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät