This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-08-16
Ilmoituksen numero2022-106551
TED numero
OstajaorganisaatioMetsähallitus (0116726-7 )
Kirjaamo/PL 94
FI-01301 Vantaa
http://www.metsa.fi
Hankinnan otsikkotiedotNapapiirin retkeilyalueen elementtikäymälöiden rakennusurakat
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/74121/notice/106551/overview
Originaali JSON tietue106551.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTähän kohteeseen rakennetaan 2-paikkainen käymälärakennus. Purettava vanha käymälä on pyöröhirsirakenteinen harjakattoinen 2-paikkainen kuivakäymälä, jonka mitat ovat noin 3x4m. Karhukummun kohteella käymäläurakan sisältöön kuuluvat: Olemassa olevan kuivakäymälä purkaminen: - Huopakatteen säkitys suursäkkeihin, pakkaaminen ja säkkien peittely siten että säkit ovat irti maasta talvikuljetusta varten. - Pyöröhirsien purku ja siirto tapuliin liiterin viereen. - Polttopuuksi kelpaamattoman naulaisen puutavaran kasaaminen siisteihin kasoihin ja kasojen peittely siten että kasat ovat irti maasta talvikuljetusta varten. - Tilaaja toimittaa rakennuspaikoille suursäkit sekä peittelytarvikkeet Uuden kuivakäymälän rakentaminen: - käymälän perustuksien tekeminen - elementtiseinien pystytys - elementtilattian- ja lattiaritilöiden asennus - ritiläportaiden- ja tasojen tekeminen - käymälävarustuksen asentaminen käymälärakennukseen - vesikaton rakentaminen kappaletavarasta. Katemateriaaliksi tulee liimaultra huopakate. - Lisäksi urakkaan kuuluvat suotonesteiden johtamisjärjestelmän rakentaminen. - Suotonesteet ohjataan kulkemaan GeoTrap-huussisuodattimen kautta maaperään. GeoTrap-pönttö kaivetaan maahan käymälän taakse. Pöntöstä lähtevä purkuputki johdetaan maahan kaivettuun 6m tulpattuun salaojaputkeen. Liitteessä GeoTrap-asennusohje. Rakentaminen on tehtävä tarjouspyynnön liitteenä olevien rakennuspiirroksien ja työselostusten mukaisesti. Karhukummun taukopaikalle pääsee autolla lähimmillään noin 700 m päähän Pattaskivalontieltä lähtevää metsäautotietä pitkin. Metsäautotiellä käytössä on hyvä olla maastoauto tai vastaava. Metsäautotien päästä lähtee polku kohti Karhukumpua ja polku muuttuu nopeasti pitkospuiksi, jotka jatkuvat Karhukummun taukopaikalle asti. Metsäautotieltä Karhukummun taukopaikalle ei voi ajaa millään moottoriajoneuvolla, joten tarvittavat työkalut on kuljetettava käsin tai esimerkiksi kottikärryllä. Karhukummun työmaalle voi kulkea työaikana myös Vaattunkikönkään kautta retkeilyreittiä pitkin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTähän kohteeseen rakennetaan 2-paikkainen käymälärakennus. Purettava vanha käymälä on pyöröhirsirakenteinen harjakattoinen 2-paikkainen kuivakäymälä, jonka mitat ovat noin 3x2,5 m. Sortovaaran kohteella käymäläurakan sisältöön kuuluvat: Olemassa olevan kuivakäymälä purkaminen: - Huopakatteen säkitys suursäkkeihin, pakkaaminen ja säkkien peittely siten että säkit ovat irti maasta talvikuljetusta varten. - Pyöröhirsien purku ja siirto tapuliin liiterin viereen. - Polttopuuksi kelpaamattoman naulaisen puutavaran kasaaminen siisteihin kasoihin ja kasojen peittely siten että kasat ovat irti maasta talvikuljetusta varten. - Tilaaja toimittaa rakennuspaikoille suursäkit sekä peittelytarvikkeet Uuden kuivakäymälän rakentaminen: - käymälän perustuksien tekeminen - elementtiseinien pystytys - elementtilattian- ja lattiaritilöiden asennus - ritiläportaiden- ja tasojen tekeminen - käymälävarustuksen asentaminen käymälärakennukseen - vesikaton rakentaminen kappaletavarasta. Katemateriaaliksi tulee liimaultra huopakate. - Lisäksi urakkaan kuuluvat suotonesteiden johtamisjärjestelmän rakentaminen. - Suotonesteet ohjataan kulkemaan GeoTrap-huussisuodattimen kautta maaperään. GeoTrap-pönttö kaivetaan maahan käymälän taakse. Pöntöstä lähtevä purkuputki johdetaan maahan kaivettuun 6 m tulpattuun salaojaputkeen. Liitteessä GeoTrap-asennusohje Rakentaminen on tehtävä tarjouspyynnön liitteenä olevien rakennuspiirroksien ja työselostusten mukaisesti. Sortovaaran taukopaikalle pääsee autolla lähimmillään noin 2 km päähän Makialammen parkkipaikalle. Makialammen parkkipaikalta lähtee retkeilyreitti kohti Sortovaaraa. Retkeilyreitillä märimmät paikat on pitkostettu, mutta muuten reitti on maapohjaista uraa. Makialammen parkkipaikalta Sortovaaran taukopaikalle ei voi ajaa millään moottoriajoneuvolla, joten tarvittavat työkalut on kuljetettava käsin tai esimerkiksi kottikärryllä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTähän kohteeseen rakennetaan 2-paikkainen käymälärakennus. Tässä kohteessa ei pureta olemassa olevaa käymälää. Niittypirtin kohteella käymäläurakan sisältöön kuuluvat: Uuden kuivakäymälän rakentaminen: - käymälän perustuksien tekeminen - elementtiseinien pystytys - elementtilattian- ja lattiaritilöiden asennus - ritiläportaiden- ja tasojen tekeminen - käymälävarustuksen asentaminen käymälärakennukseen - vesikaton rakentaminen kappaletavarasta. Katemateriaaliksi tulee liimaultra huopakate. - Lisäksi urakkaan kuuluvat suotonesteiden johtamisjärjestelmän rakentaminen sekä imeytyskentän rakentaminen. Imeytyskentän rakennepiirros erillisenä liitteenä tarjouspyyntöasiakirjoissa. Rakentaminen on tehtävä tarjouspyynnön liitteenä olevien rakennuspiirroksien ja työselostusten mukaisesti. Niittypirtin taukopaikalle pääsee autolla lähimmillään noin 400m päähän Pattaskivalontieltä lähtevää metsäautotietä pitkin. Metsäautotien päästä lähtee sorastettu leveä polku kohti Niittypirttiä. Metsäautotieltä Niittypirtin taukopaikalle urakoitsija voi erikseen sovittaessa ajaa esimerkiksi mönkijällä. Mönkijällä kulkeminen päivittäin kohteelle on kielletty. Ainoastaan työkalujen kuljetuksista voidaan sopia tilaajan kanssa. Niittypirtin imeytyskentän rakentamisessa urakoitsija voi käyttää kaivinkonetta, jonka leveys on maksimissaan 1,5m. Rajoitus johtuu Niittypirtille johtavan polun leveydestä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset