This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-07-28
Ilmoituksen numero2022-105725
TED numero2022/S 147-420863
OstajaorganisaatioVäylävirasto (1010547-1 )
PL 33 (Opastinsilta 12 A)
FI-00521 HELSINKI
http://www.vayla.fi
Hankinnan otsikkotiedotSorateiden kelirikko- ja kuntomittaukset 2023-24
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio1 300 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/73726/notice/105725/overview
Originaali JSON tietue105725.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Väyläviraston hallinnoiman soratieverkon kelirikko- ja kuntomittaukset vuosina 2023-2024, lisäksi hankintaan sisältyy kaksi mahdollista optiovuotta (1+1). Vuosittain maksettava sopimushinta on 129 125 €. Hankinta sisältää peruspaketin ja lisätietolajeja. Peruspaketilla tarkoitetaan mittausalueen kelirikkomittauksia keväällä ja syksyllä. Mittausajanjaksot ovat maalis-toukokuu ja syys-marraskuu välisenä aikana yhteensä 25 viikkoa. Mittaukset toteutetaan vähintään kertaalleen viikon aikana (ma-su), mittauskattavuuden tulee olla vähintään 75 % koko mittausalueen soratiepituudesta jokainen mittausviikko. Keväällä mitataan pinta- ja runkokelirikko omina tietolajeinaan, syksyllä mitataan ainoastaan pintakelirikkoa. Hankinnan peruspaketissa tuotetaan vähintään: 1 Tieto runkokelirikon esiintymisestä keväisin roudan sulamisaikaan siten, että tulokset tuotetaan subjektiivisen historiatiedon kanssa vertailukelpoiseksi. 2 Pintakelirikon esiintyminen keväällä ja syksyllä mittausajanjaksojen aikana. 3 Tiestökuvaukset kaikilta mittausjaksoilta ja mittauskerroilta tiestökuvausohjeen mukaisesti Lisätietolajit mitataan vuosittain. Lisätietolajeja ovat: 1. Ojan pohjan tieto 2. Kuivatuksen toimivuus 3. Sorateiden leveystieto 4. Ojan pohjan etäisyystieto 5. Tiestövideot 6. Pintakelirikon lisätieto – Vaurioanalyysi 7. Kulutuskerroksen paksuus 8. Kantavuustieto 9. Tiealueen geometria Tilaaja tiedostaa hankintaan sisällytettyjen tietolajien mittausmenetelmien mahdollisen kehittämistarpeen ja että hankinnan kohteeseen kuuluvia tietolajeja voidaan tuottaa erilaisin menetelmin. Tilaaja ei määrittele mittaustulosten tuotantomenetelmiä. Osa tuotantomenetelmistä voi edellyttää joukkoistettua tiedonkeruuta ja suuren tietomäärän automaattista analysointia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikkaELY -liikennevastuualueet; Uusimaa, Varsinais-Suomi, Pirkanmaa, Keski-Suomi, Etelä-Pohjanmaa

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Väyläviraston hallinnoiman soratieverkon kelirikko- ja kuntomittaukset vuosina 2023-2024, lisäksi hankintaan sisältyy kaksi mahdollista optiovuotta (1+1). Vuosittain maksettava sopimushinta on 105 875 €. Hankinta sisältää peruspaketin ja lisätietolajeja. Peruspaketilla tarkoitetaan mittausalueen kelirikkomittauksia keväällä ja syksyllä. Mittausajanjaksot ovat maalis-toukokuu ja syys-marraskuu välisenä aikana yhteensä 25 viikkoa. Mittaukset toteutetaan vähintään kertaalleen viikon aikana (ma-su), mittauskattavuuden tulee olla vähintään 75 % koko mittausalueen soratiepituudesta jokainen mittausviikko. Keväällä mitataan pinta- ja runkokelirikko omina tietolajeinaan, syksyllä mitataan ainoastaan pintakelirikkoa. Hankinnan peruspaketissa tuotetaan vähintään: 1 Tieto runkokelirikon esiintymisestä keväisin roudan sulamisaikaan siten, että tulokset tuotetaan subjektiivisen historiatiedon kanssa vertailukelpoiseksi. 2 Pintakelirikon esiintyminen keväällä ja syksyllä mittausajanjaksojen aikana. 3 Tiestökuvaukset kaikilta mittausjaksoilta ja mittauskerroilta tiestökuvausohjeen mukaisesti Lisätietolajit mitataan vuosittain. Lisätietolajeja ovat: 1. Ojan pohjan tieto 2. Kuivatuksen toimivuus 3. Sorateiden leveystieto 4. Ojan pohjan etäisyystieto 5. Tiestövideot 6. Pintakelirikon lisätieto – Vaurioanalyysi 7. Kulutuskerroksen paksuus 8. Kantavuustieto 9. Tiealueen geometria Tilaaja tiedostaa hankintaan sisällytettyjen tietolajien mittausmenetelmien mahdollisen kehittämistarpeen ja että hankinnan kohteeseen kuuluvia tietolajeja voidaan tuottaa erilaisin menetelmin. Tilaaja ei määrittele mittaustulosten tuotantomenetelmiä. Osa tuotantomenetelmistä voi edellyttää joukkoistettua tiedonkeruuta ja suuren tietomäärän automaattista analysointia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikkaELY -liikennevastuualueet; Kaakkois-Suomi, Pohjois-Savo

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Väyläviraston hallinnoiman soratieverkon kelirikko- ja kuntomittaukset vuosina 2023-2024, lisäksi hankintaan sisältyy kaksi mahdollista optiovuotta (1+1). Vuosittain maksettava sopimushinta on 90 000 €. Hankinta sisältää peruspaketin ja lisätietolajeja. Peruspaketilla tarkoitetaan mittausalueen kelirikkomittauksia keväällä ja syksyllä. Mittausajanjaksot ovat maalis-toukokuu ja syys-marraskuu välisenä aikana yhteensä 25 viikkoa. Mittaukset toteutetaan vähintään kertaalleen viikon aikana (ma-su), mittauskattavuuden tulee olla vähintään 75 % koko mittausalueen soratiepituudesta jokainen mittausviikko. Keväällä mitataan pinta- ja runkokelirikko omina tietolajeinaan, syksyllä mitataan ainoastaan pintakelirikkoa. Hankinnan peruspaketissa tuotetaan vähintään: 1 Tieto runkokelirikon esiintymisestä keväisin roudan sulamisaikaan siten, että tulokset tuotetaan subjektiivisen historiatiedon kanssa vertailukelpoiseksi. 2 Pintakelirikon esiintyminen keväällä ja syksyllä mittausajanjaksojen aikana. 3 Tiestökuvaukset kaikilta mittausjaksoilta ja mittauskerroilta tiestökuvausohjeen mukaisesti Lisätietolajit mitataan vuosittain. Lisätietolajeja ovat: 1. Ojan pohjan tieto 2. Kuivatuksen toimivuus 3. Sorateiden leveystieto 4. Ojan pohjan etäisyystieto 5. Tiestövideot 6. Pintakelirikon lisätieto – Vaurioanalyysi 7. Kulutuskerroksen paksuus 8. Kantavuustieto 9. Tiealueen geometria Tilaaja tiedostaa hankintaan sisällytettyjen tietolajien mittausmenetelmien mahdollisen kehittämistarpeen ja että hankinnan kohteeseen kuuluvia tietolajeja voidaan tuottaa erilaisin menetelmin. Tilaaja ei määrittele mittaustulosten tuotantomenetelmiä. Osa tuotantomenetelmistä voi edellyttää joukkoistettua tiedonkeruuta ja suuren tietomäärän automaattista analysointia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikkaELY -liikennevastuualueet; Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu, Lappi

Sopimukset