This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-07-22
Ilmoituksen numero2022-105600
TED numero
OstajaorganisaatioMetsähallitus (0116726-7 )
PL 94
FI-01301 Vantaa
http://www.metsa.fi
Hankinnan otsikkotiedotHuoltoväylien rakentaminen Helvetinjärven kansallispuisto, Ruovesi
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/73666/notice/105600/overview
Originaali JSON tietue105600.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsan 1. urakka sisältää puuston raivauksen tiealueilta (ojien ulkoreunat), tienpohjien kunnostuksen/ uusien osuuksien pohjatyöt kaivinkoneella ja murskeen toimituksen teille työselostuksen mukaisesti. Tienrakennusta on kaikkiaan noin 3 km. Osa 1. tarjotaan kokonaisurakkana murskeineen, poislukien tilaajan toimittamat, työselostuksessa mainitut tarvikkeet, joiden asennus kuitenkin kuuluu urakkaan. Kohteet on merkitty maastoon kuitunauhoin työselostuksen mukaisesti. Työselostuksessa mainitut määrät ovat suuntaa antavia ja tarjoaja arvioi menekit kohteilla ennen tarjouksen jättämistä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaHelvetinjärven kansallispuisto.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsan 2. urakka sisältää kapeamman, mönkijällä liikennöitävän huoltouran rakentamisen Helvetinkolulle nykyisen polku-uran paikalle. Uralle tehdään pohjatyöt kaivinkoneella (kaivinkoneen tuntihintatarjous) ja ajetaan murskekerros työselostuksen mukaisesti. Rakennettavan uran pituus on noin 1,7 km. Lisäksi uran loppupäähän tehdään käymälän ja polttopuusuojan pohjat sekä niiden edustat. Osa 2. tehdään yksikköhintaurakkana. Tilaaja hankkii tähän urakkaan tarvittavat tarvikkeet ja murskeen välivarastoon. Murskeen lastaus lähikuljetuskalustoon, kuljetus maastoon ja levitetyn murskepinnan tasaus täysin käyttökuntoon kuuluu kuljetuksen yksikköhintaan. Tarjottava yksikköhinta on tarjoajan maastokäynnin perusteella arvioima keskihinta, jolla murske saadaan työselostuksen mukaisesti koko reitille ja päätepisteen rakenteille. Kuljetettava määrä tarkentuu työn edetessä tilaajan edustajan näkemyksen mukaisesti. Työhön soveltuvan kaivinkoneen kokoluokka on noin 6-10 tn (telojen leveys enintään 230 cm). Murskeen ajo tapahtuu kalustolla, joka pystyy kulkemaan noin 2 metriä leveällä uralla.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaHelvetinjärven kansallispuisto.

Sopimukset