This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-07-15
Ilmoituksen numero2022-105419
TED numero
OstajaorganisaatioElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (2296962-1 )
PL 236
FI-20101 Turku
http://www.ely-keskus.fi
Hankinnan otsikkotiedotLinja-autopysäkkikatosten hankinta 2022
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/73574/notice/105419/overview
Originaali JSON tietue105419.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausUrakka on kokonaishintapohjainen kokonaisurakka (KU). Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus kilpailuttaa linja-autokatosten rakentamisurakan. Urakkaan sisältyy vanhojen linja-autokatosten purku ja kierrätys sekä uusien katosten hankinta- ja asennus. Uusien katosten perustusrakenteiden parantaminen kuuluu urakkaan. 1 Purettavien pysäkkikatosten purku ja kierrättäminen Vanhat pysäkkikatokset poistetaan ja kierrätetään asianmukaisesti. Betonilaatan ja mahdollisen puuperustuksen purku ja kierrätys kuuluvat myös urakkaan. Purettavat katokset on esitetty erillisessä taulukossa. 2 Perustuksen parantaminen Uusien pysäkkikatostsen perustuksille on neljä eri tyyppiratkaisua: - Perustus tasataan siten, että uudelle laatalle jää nousukynnystä korkeintaan kaksi senttiä. Kallistus laatan reunasta tien keskilinjan suuntaan saa olla korkeintaan kaksi prosenttia. - Perustusta levitetään KaM 0-32 materiaalilla tien keskilinjasta poispäin 1,0 metriä. Tien pituussuunnassa levitys tehdään 4,0 metrin mittaisena. - Perustusta levitetään KaM 0-32 materiaalilla tien keskilinjasta poispäin 1,0 metriä. Tien pituussuunnassa levitys tehdään 4,0 metrin mittaisena. Painanteeseen asennetaan rumpuputki 315/6000 SN8. Rumpuputkelle rakennetaan 200 mm arina, joka on 700 mm leveä - Asennus asvalttialueelle. Asvalttiin leikataan uuden perustuksen vaatima alue vanhan katoksen paikalle. Pohja tasataan siten, et-tä uudelle laatalle jää nousukynnystä korkeintaan kaksi senttiä. Perustuksen ja asvaltin välinen sauma viimeistellään asvalttimassalla. Perustustapojen käyttö ja määrät on esitetty erillisessä taulukossa. 3 Katokset Hankintaan sisältyy neljää erityyppistä katosta. Katosten tyypit ja määrät on esitetty erillisessä taulukossa. Kaikki katokset ankkuroidaan betonilaattaan. Betonilaatan paksuus on vähintään 120 mm. Alumiiniprofiilirunkoisiin katoksiin vaaditaan jäykistävä levyrakenne rungon alaosaan. Levyrakenne maalataan rungon väriseksi. Runko- ja levyrakenteiden tulee kestää tavallisimpia töhryjen poistossa käytettyjä aineita sekä tavanomaista painepesua. Katoksen lipan etureunan etäisyys tien reunaviivasta pitää olla vähintään 500 mm. Vanhoissa katoksissa olevat näytöt siirretään ja kiinnitetään uusiin katoksiin. Katosten esteettömyyteen pitää kiinnittää erityistä huomiota. 4 Työalue ja työturvallisuus Katokset sijoittuvat yleiselle tiealueelle sekä jalankulku ja pyörätielle. Työalue on kuvattu yleiskartassa " MAL_pysakkikohteet_2022". Urakoitsijan tulee esittää liikenteenohjaussuunnitelma tilaajalle ennen työsuorituksen aloittamista. Sopimus sidotaan pysäkkikatosten osalta rakenteissa tarvittavaan teräksen määrään ja tarjouksen jättöajankohdan teräksen hintatasoon Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön asiakirjoissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI, FI1C1
Pääasiallinen suorituspaikkaMasku, Raisio, Rusko, Turku, Paimio ja Aura

Sopimukset