This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-06-30
Ilmoituksen numero2022-104706
TED numero2022/S 127-360614
OstajaorganisaatioTuomi Logistiikka Oy (2722581-6 )
Särkijärvenkatu 1
FI-33840 Tampere
http://www.tuomilogistiikka.fi
Hankinnan otsikkotiedotNostimet ja hissit vammaispalvelun asiakkaille
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio2 560 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/73070/notice/104706/overview
Originaali JSON tietue104706.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTuomi Logistiikka Oy kilpailuttaa kiskoon asennettavat kattonostimet, kiskot, nostoliinat ja tekniset palvelut vammaispalvelun asiakkaille tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Tarjoajalla tulee olla mahdollisimman laaja tuotevalikoima, koska nostinratkaisujen tarpeet ovat yksilöllisiä ja vaihtelevia. Tarjoajalla tulee olla valikoimissaan erilaisia toteutusvaihtoehtoja seuraaville tuotekokonaisuuksille: 1. Kiskoon asennettavat kattonostimet - Kattonostin A - Kattonostin B - Kattonostin C Tarjoajien tuotevalikoimassa tulee olla erilaisia malleja sekä siirrettäville että kiinteille kiskoon asennettaville kattonostimille. Kattonostinkokonaisuuksien tulee sisältää kaikki nostimen toimintaan tarvittavat osat (esim. nostomoottori, hihna, henkari, latauslaite, akku ja ohjain). 2. Nostoliinat - Yleisnostoliina - Suihkuliina - Hygienialiina Nostoliinavalikoimaan tulee kuulua vähintään yleisnostoliina, suihkuliina ja hygienialiina. Liinoja tulee olla korkea ja matala malli sekä eri kokovaihtoehtoja (vähintään S-XL). 3. Kiskot - Suorakisko - H-kiskojärjestelmä - Mutkakisko 45 astetta - Mutkakisko 90 astetta Valikoimassa tulee olla vähintään suorakisko, erilaisia H-kiskojärjestelmiä ja eriasteisia mutkakiskoja. 4. Tekniset palvelut - Asennus-, huolto-, korjaus-, purkamis- ja uudelleenasennustyöt Asennustyöt kattavat tällä sopimuksella hankittuja uusia nostimia/kokonaisuuksia. Huolto-, korjaus-, purkamis- ja uudelleenasennustyöt kattavat tällä sopimuksella hankittuja uusia, että vanhoja nostimia/kokonaisuuksia. Osa-alueeseen valitaan kaksi (2) kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjoajaa toimitusvarmuuden ja valikoiman monipuolisuuden takaamiseksi. Kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteena käytetään ainoastaan halvinta hintaa, koska laatu on otettu huomioon vähimmäisvaatimuksissa. Mikäli valituilla kahdella (2) palveluntuottajalla/toimittajalla ei pystytä kattamaan nykyisen apuvälinekannan eri valmistajien (nostimet/kokonaisuudet) huolto-, korjaus-, purkamis- ja uudelleenasennustöitä, valitaan näiden lisäksi vielä niin monta toimittajaa, että em. työt pystytään suorittamaan. Laatuvaatimukset on kerrottu kohdassa hankinnan kohteen kriteerit sekä liitteenä olevissa asiakirjoissa. Sopimuskaudella tuotteiden tilaaminen käyttäjäasiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Tilauksissa ja valinnassa useamman valittujen sopimustoimittajien tuotteiden välillä huomioidaan mm. käyttäjän tarpeet sekä kokonaistaloudellinen edullisuus. Sopimuskaudella palveluntuottajan valintaan (huolto-, korjaus-, purkamis ja uudelleenasennustyön) vaikuttaa hinta ja kohteena olevan nostimen/konaisuuden edustus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
Vammaisille tarkoitetut laitteet (33196200)
Lääketieteellisten ja kirurgisten laitteiden asentaminen (51400000)
Lääketieteellisten laitteiden korjaus ja huolto (50421000)
AluekoodiFI19, FI1C
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTuomi Logistiikka Oy kilpailuttaa tuolihissit, pyörätuolilavalliset porrasnostimet, tasonostimet ja tekniset palvelut vammaispalvelun asiakkaille tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Tarjoajalla tulee olla mahdollisimman laaja tuotevalikoima, koska ratkaisujen tarpeet ovat yksilöllisiä ja vaihtelevia. Osa-alue sisältää seuraavat kohteet: 1. Tuolihissi suoraan portaaseen 2. Tuolihissi kaartuvaan portaaseen 3. Pyörätuolilavallinen porrasnostin suoraan portaaseen 4. Pyörätuolilavallinen porrasnostin kaartuvaan portaaseen 5. Tasonostin (kuiluton pystynostin) sisäkäyttöön 6. Tasonostin (kuiluton pystynostin) ulkokäyttöön 7. Tekniset palvelut - Asennus-, huolto-, vika-, korjaus-, purkamis- ja uudelleenasennustyöt Asennustyöt kattavat tällä sopimuksella hankittuja uusia hissejä/nostimia/kokonaisuuksia. Huolto-, vika-, korjaus-, purkamis- ja uudelleenasennustyöt kattavat tällä sopimuksella hankittuja uusia, että vanhoja hissejä/nostimia/kokonaisuuksia. Osa-alueeseen valitaan kaksi (2) kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjoajaa toimitusvarmuuden ja valikoiman monipuolisuuden takaamiseksi. Kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteena käytetään ainoastaan halvinta hintaa, koska laatu on otettu huomioon vähimmäisvaatimuksissa. Mikäli valituilla kahdella (2) palveluntuottajalla/toimittajalla ei pystytä kattamaan nykyisen apuvälinekannan eri valmistajien (nostimet/kokonaisuudet) huolto-, korjaus-, purkamis- ja uudelleenasennustöitä, valitaan näiden lisäksi vielä niin montatoimittajaa, että em. työt pystytään suorittamaan. Sopimuskaudella tuotteiden tilaaminen käyttäjäasiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Tilauksissa ja valinnassa useamman valittujen sopimustoimittajien tuotteiden välillä huomioidaan mm. käyttäjän tarpeet sekä kokonaistaloudellinen edullisuus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
Nosto-, käsittely-, lastaus- tai purkulaitteet (42418000)
Lääketieteellisten ja kirurgisten laitteiden asentaminen (51400000)
Lääketieteellisten laitteiden korjaus ja huolto (50421000)
AluekoodiFI19
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset