This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-06-29
Ilmoituksen numero2022-104639
TED numero
OstajaorganisaatioHelsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (1567535-0 )
PL 441 (Uutistie 5, 01770 Vantaa)
FI-00029 HUS
http://www.hus.fi
Hankinnan otsikkotiedotTietopyyntö: HUS 063-2022 Valvuloplastia-katetri ja BiB (balloon in balloon) -katetri sekä siihen yhteensopiva stentti ja peittostentti
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/73031/notice/104639/overview
Originaali JSON tietue104639.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTämä asiakirja ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö vaan tietopyyntö. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) suunnittelee lasten ja aikuisten kardiologiassa käytettäviä keuhkovaltimoläpän ja haarojen sekä aortan kaaren laajennukseen ja stenttaukseen soveltuvaa valvuloplastia-katetria ja BIB (balloon in balloon) -katetria sekä siihen yhteensopivan stentin ja peittostentin hankintaa. Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus selvittää kyseiseen hankintaan liittyviä kysymyksiä ja yksityiskohtia. Tietopyynnön tarkoituksena on saada kattavasti hankintaa koskevaa tietoa, jotta mahdollinen tarjouspyyntö voidaan toteuttaa tarkoituksenmukaisesti. Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa. Tietopyynnön kautta kerättyjä tietoja voidaan käyttää mahdollisen tarjouspyynnön valmistelussa. Hankintayksikkö pyytää alalla toimivia yrityksiä esittämään kirjalliset kommenttinsa tietopyyntömateriaaliin siten kuin kohdassa "Hankinnan kohteen kriteerit" on ohjeistettu. Tietopyyntöön vastanneiden kesken hankintayksikkö järjestää tarvittaessa etäpalaverin (Teams), jossa voidaan käydä tarkemmin läpi, mitä asioita mahdollisessa tarjouskilpailussa olisi hyvä huomioida kyseisen hankinnan osalta. Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan tätä hankintaa. Tämä on kysely/tietopyyntö liittyen suunnitelmissa olevaan hankintaan. Cloudian rakenteesta johtuen kohdassa 1.2 on valittu seuraava vaihtoehto: "Sopimuksen tekee yhteishankintayksikkö". Täsmennyksenä tähän todetaan, että HUS Logistiikka toimii HUS:in yhteishankintayksikkönä. Muiden mukana olevien hankintayksiköiden kanssa HUS toimii yhteistyössä hankintarenkaana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset