This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-06-23
Ilmoituksen numero2022-104260
TED numero
OstajaorganisaatioPirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (2296962-1 )
Yliopistonkatu 38
FI-33100 Tampere
http://www.ely-keskus.fi
Hankinnan otsikkotiedotPumppukaivojen ja öljyisen veden käsittelylaitteiston rakentaminen, öljysuojarahaston Esko-kohde 93400-17-201, Kauppatie 16 ja 18, Taivalkoski
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/72804/notice/104260/overview
Originaali JSON tietue104260.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTämä tarjouspyyntö koskee öljysuojarahaston Esko-kohteen 93400-17-201, Kauppatie 16 ja18, Taivalkoski pumppauskaivojen ja veden johtamiseen tarvittavien viemäreiden rakentamista sekä öljyisen veden käsittelylaitteiden asentamista. Piha-alue tulee ennallistaa tarvittavassa laajuudessa. Järjestelmän toiminnan optimointi suoritetaan asennustöiden jälkeen rakennuttajan edustajan toimesta. Urakkamuoto on kokonaisurakka. Maksuperuste on kiinteähintainen kokonaishinta tilaajan hyväksymän maksuerätaulukon mukaisesti. Tarjous annetaan tarjouslomakkeella. Tilaaja on laatinut suunnitelmat työn toteuttamisesta. Tarjouspyynnön liitteenä on työselostus ja sähkötöiden osalta oma selostus sekä tarvittavat piirustukset, kaaviot ja luettelot. Urakoitsija voi käyttää työtehtävissä tilaajalla hyväksytettäviä aliurakoitsijoita. Tilaajalle luovutetaan asiakirjojen vaatimuksien mukainen, viimeistelty, täysin valmis kohde, jonka tilaaja, työmaan valvoja ja kohdekiinteistön omistaja ovat hyväksyneet. Kohteessa tehtävien kaivutöiden yhteydessä mahdollisesti havaittavien öljyhiilivedyillä pilaantuneiden materiaalien (maa-ainekset ja mahdollisesti vesi) ja/tai jätteiden (muut kuin purettavat rakenteet) vastaanottomaksuista vastaa tilaaja. Tilaaja selvittää onko kohteen sisätiloihin asennettavien kaivojen kohdalla lattiassa asbestia. Jos lattiassa on asbestia, niin siitä aiheutuvat lisäkustannukset kuuluvat tilaajalle. Suunnitelman on tehnyt FCG Finnish Consulting Group Oy, joka tulee toimimaan kohteessa sekä rakennusteknisenä, että ympäristöteknisenä valvojana. Suunnittelijan yhteystiedot löytyvät urakkaohjelmasta. Kaikki urakkaan liittyvät tarjouspyyntöasiakirjat ovat tämän tarjouspyynnön liitteinä. Tämän tarjouspyynnön liitteenä on asikairja ja piirustusluettelo (Asiakirja- ja piirustusluettelo.pdf), johon on merkitty kaikki tarjouspyyntöön kuuluvat liitetiedostot. Tarjoaja on velvollinen tarkastamaan tilaajan toimittamat tarjouspyyntöasiakirjat sekä ilmoittamaan havaitsemistaan virheistä, ristiriitaisuuksista ja puutteista. Ilmoitus on tehtävä jo tarjousten laskenta-aikana ennen lisäkysymysten jättämisen määräaikaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutViemäröinti-, jätehuolto- ja puhdistuspalvelut, ympäristöön liittyvät palvelut (90000000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikkaRakennuskohteen osoite on Kauppatie 16 ja 18, Taivalkoski

Sopimukset