This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-06-16
Ilmoituksen numero2022-103673
TED numero
OstajaorganisaatioInarin kunta (0190758-7 )
Piiskuntie 2
FI-99800 Ivalo
http://www.inari.fi
Hankinnan otsikkotiedotSaariselän Trail Parkin suunnittelu- ja koordinointipalvelujen hankinta Saariselän maastopyöräilyn lähialuereittien suunnitteluhankkeelle
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/72432/notice/103673/overview
Originaali JSON tietue103673.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTämä Pyydämme tarjoamaan seuraavia konkreettisia osapalveluja: A) Suunnittelu ja konsultointi: Visuaalisella layout-suunnittelulla tarkoitetaan reittien konkreettista visuaalista suunnittelua kartoille ja niiden 3D-mallinnusta, alla on eritelty, millaisia reittejä hankkeessa valmistellaan: 1. Flow-reitit: Visuaalinen layoutsuunnittelu; alustavat reittilinjaukset 1 kpl nousureitti ja 3-4 kpl flow-reittiä alas, sijoittelu kartassa 2D ja 3D 1kpl PDF 2. Lasten reitit: Visuaalinen layoutsuunnittelu; alustavat reittilinjaukset 3-4kpl ja sijoittelu kartassa 2D ja 3D 1kpl PDF 3. Taitoalue: Visuaalinen layoutsuunnittelu; alustavat reittilinjaukset 1kpl nousureitti ja 2kpl helppoa flow-reittiä alas, sijoittelu kartassa 2D ja 3D 1kpl PDF 4. Pumptrack: Visuaalinen layoutsuunnittelu 2D ja 3D 1kpl PDF 5. Alustavat rakennetyypit 6. Hankesuunnitteluraportti PDF 7. Tavoitehinta-arvio PDF 8. Hankinnan konsultointi 9. Hankinta-asiakirjojen läpikäynti ja kommentointi Töiden tulosten kielenä tulee olla suomi tai englanti. b) Hankkeen koordinointityöt Hankkeen koordinointiyrityksen tehtävänä on valvoa työn jälkeä ja toimituksen laatua sekä seurata että työ valmistuu aikataulussa. Hankekoordinaattori järjestää Saariselällä maksimissaan kolme tilaisuutta alueen yrityksille, rahoittajille ja sidosryhmille (1. palaveri on alkupalaveri tarpeiden kartoittamiseksi, 2. palaveri suunnittelutoimiston ideoiden läpikäymiseksi ja 3. palaveri työn tulosten läpikäymiseksi). Hankkeen koordinoija tekee hankkeen loppuraportin yhdessä Inarin kunnan yritys- ja kehittämispalveluiden hankevastaavan kanssa. Hankekoordinaattori pitää yhteyttä alueen yrityksiin, Inarin kuntaan, maanomistajaan, valittuun suunnittelutoimistoon ja mediaan hankkeen aikana. Lisäksi hankekoordinaattori tiedottaa hankkeesta hankesuunnitelman mukaisesti. Inarin kunnan yritys- ja kehittämispalvelut vastaa hankkeen hallinnoinnista (laskutus, talousseuranta, laskujen hyväksyntä, kilpailutus, raportointi, maksatushakemukset yms. hallinnointi, tiedotus, yhteydet rahoittajaan) yhteistyössä koordinointiyrityksen kanssa. Muihin kuluihin kuten palaverien kustannuksiin on käytettävissä 1000 euroa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaInarin kunta, Saariselkä

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankkeen koordinaattoriyrityksen tehtävänä on valvoa työn jälkeä ja toimituksen laatua sekä seurata että työ valmistuu aikataulussa. Hankekoordinaattori järjestää Saariselällä maksimissaan kolme tilaisuutta alueen yrityksille, rahoittajille ja sidosryhmille (1. palaveri on alkupalaveri tarpeiden kartoittamiseksi, 2. palaveri suunnittelutoimiston ideoiden läpikäymiseksi ja 3. palaveri työn tulosten läpikäymiseksi). Hankkeen koordinoija tekee hankkeen loppuraportin yhdessä Inarin kunnan yritys- ja kehittämispalveluiden hankevastaavan kanssa. Hankekoordinaattori pitää yhteyttä alueen yrityksiin, Inarin kuntaan, maanomistajaan, valittuun suunnittelutoimistoon ja mediaan hankkeen aikana. Lisäksi hankekoordinaattori tiedottaa hankkeesta hankesuunnitelman mukaisesti. Inarin kunnan yritys- ja kehittämispalvelut vastaa hankkeen hallinnoinnista (laskutus, talousseuranta, laskujen hyväksyntä, kilpailutus, raportointi, maksatushakemukset yms. hallinnointi, tiedotus, yhteydet rahoittajaan) yhteistyössä koordinointiyrityksen kanssa. Muihin kuluihin kuten palaverien kustannuksiin on käytettävissä 1000 euroa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTutkimus- ja kehitystoiminnan suunnittelu ja toteutus (73300000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaInarin kunta, Saariselkä

Sopimukset