This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-06-16
Ilmoituksen numero2022-103664
TED numero2022/S 118-333190
OstajaorganisaatioHSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä (2274241-9 )
PL 300
FI-00066 HSY
http://www.hsy.fi
Hankinnan otsikkotiedotJätteiden keräys- ja kuljetustyöt HSY-alueella TP 63/22
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/72423/notice/103664/overview
Originaali JSON tietue103664.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausBiojätteen keräys ja kuljetus takakuormaustyönä Helsingin kantakaupungissa urakka-alueella 74. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1a – 1c, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2a – 2c, sopimusmalli liitteenä 3a. Urakka-aika on 30.10.2023 - 4.11.2029. Urakka sisältää biojätteiden keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen ja mahdollisen irtojätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen. Urakoitsijan auto tunnistetaan käsittelypaikan vaa’alla mobiilitunnistautumisen avulla. Kuljettajan on lisäksi ilmoitettava vaa’alla kuorman alkuperä ja kuorman tunnistetiedot tilaajan edellyttämällä tavalla. Urakoitsijan hankkii kustannuksellaan mobiilitunnistautumista varten tarvittavat älypuhelimet ja vastaa niiden asennuksesta ja käyttöönotosta aiheutuvista kustannuksista.  Urakoitsijalta ei peritä HSY:n jätteenkäsittelyyn tuodusta tähän urakkaan kuuluvasta jätteestä käsittelymaksua. Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa jätettä. Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata jätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n jätteenkäsittelyyn. Urakassa käytetään HSY:n omistamia keräysvälineitä, jotka ovat urakan alkaessa kiinteistöillä. Urakka ei sisällä astiakuljetuksia. Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3a olevassa sopimusmallissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLasi- ja metallipakkausten keräys ja kuljetus takakuormaustyönä HSY alueella urakka-alueella 27. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1d – 1f, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2d -2f, sopimusmalli liitteenä 3b. Urakka-aika on 30.10.2023 - 4.11.2029. Urakka sisältää lasi- ja metallipakkausten keräysvälineiden tyhjennyksen keräysautoon kiinteistöillä ja materiaalin kuljettamisen Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen. Urakoitsijan auto tunnistetaan käsittelypaikan vaa’alla mobiilitunnistautumisen avulla. Kuljettajan on lisäksi ilmoitettava vaa’alla kuorman alkuperä ja kuorman tunnistetiedot tilaajan edellyttämällä tavalla. Urakoitsijan hankkii kustannuksellaan mobiilitunnistautumista varten tarvittavat älypuhelimet ja vastaa niiden asennuksesta ja käyttöönotosta aiheutuvista kustannuksista.  Urakoitsijalta ei peritä HSY:n jätteenkäsittelyyn tuodusta tähän urakkaan kuuluvasta jätteestä käsittelymaksua. Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa jätettä. Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata jätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n jätteenkäsittelyyn. Lasi- ja metallipakkauksia kerätään kiinteistöillä pääsääntöisesti 140-240 litran keräysvälineillä, mutta joukossa on myös joitakin isompia astioita (330l-660l). Tyhjennystyössä on suositeltavaa käyttää kaksiosastoista autoa, jolla molemmat jakeet saadaan kerättyä samanaikaisesti. Lasin määrä keräysastioissa tyhjennyshetkellä on keskimäärin 33 kg. Vastaava metallin määrä on 11 kg. Urakoitsijalta ei peritä tähän urakkaan kuuluvasta materiaalista käsittelymaksua. Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata materiaalia. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3b olevassa sopimusmallissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLasi- ja metallipakkausten keräys ja kuljetus nosturiautotyönä HSY-alueella urakka-alueella 24. Kartta urakka-alueesta on liitteinä 1g, tarjoustaulukko on liitteenä 2g, sopimusmalli liitteenä 3c. Urakka-aika on 30.10.2023 - 4.11.2029. Urakka sisältää nosturikuormattavien lasi- ja metallipakkausten keräysvälineiden tyhjennyksen keräysautoon kiinteistöillä ja materiaalin kuljettamisen Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen. Urakoitsijan auto tunnistetaan käsittelypaikan vaa’alla mobiilitunnistautumisen avulla. Kuljettajan on lisäksi ilmoitettava vaa’alla kuorman alkuperä ja kuorman tunnistetiedot tilaajan edellyttämällä tavalla. Urakoitsijan hankkii kustannuksellaan mobiilitunnistautumista varten tarvittavat älypuhelimet ja vastaa niiden asennuksesta ja käyttöönotosta aiheutuvista kustannuksista.  Urakoitsijalta ei peritä HSY:n jätteenkäsittelyyn tuodusta tähän urakkaan kuuluvasta jätteestä käsittelymaksua. Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa jätettä. Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata jätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n jätteenkäsittelyyn. Lasi- ja metallipakkauksia kerätään kiinteistöillä pääsääntöisesti 500l - 3 m3 keräysvälineillä. Tyhjennykset tehdään yleisimmin neljän ja kahdeksan viikon välein. Autossa on oltava viranomaisen hyväksymä vaaka, jolla jokaisen tyhjennetyn säiliön sisältö punnitaan. Jätteenpaino merkata tilaajan ohjeiden mukaisesti logistiikkajärjestelmään. Tilaaja varaa oikeuden tutkia urakan aikana automaattista punnitustiedonsiirtoa autossa olevasta vaa’asta logistiikkajärjestelmään. Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3c olevassa sopimusmallissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuovipakkausten keräys ja kuljetus nosturiautotyönä HSY-alueella ja Kirkkonummella urakka-alueella 140 . Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1h-1i, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2h-2i, sopimusmalli liitteenä 3d. Urakka-aika on 30.10.2023 - 29.10.2028. Urakka sisältää käsin siirrettävien muovipakkausjätteen keräysvälineiden nosturikuormattavien säiliöiden tyhjennyksen, sekä mahdollisen irtonaisten muovipakkausjätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen tuottajayhteisön vastaanottopaikkaan. Vastaanottopaikka on Paperinkeräys Oy:n, Varpukallionkuja 5 -7, 01530 Vantaa. Vastaanottoaika on arkisin klo 7.00 – 21.00. Juhlapyhäviikoilla järjestetään tarvittaessa myös poikkeavia vastaanottoaikoja. Tarvittaessa urakoitsijan tulee varautua kuljettamaan muovipakkausjäte Vantaan jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle, mikäli vastaanottopaikka muuttuu. Tarjoajan on otettava huomioon vastaanottopaikan kapasiteetti ja muut toimittamista rajoittavat ehdot. Tämän urakan sisältämä muovipakkausjäte on muovipakkausjätteen kierrätyksestä vastaavan tuottajayhteisön omaisuutta. Tuottajayhteisö ei maksa urakoitsijalle hyvitystä muovipakkausjätteestä. Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa muovipakkausjätettä. Kuormat punnitaan vastaanottopaikan vaa’alla. Kuljettaja merkitsee kuorman painon logistiikkajärjestelmään tilaajan ohjeiden mukaan. Urakoitsija hankkii vastaanottoterminaalissa käytössä olevat tunnisteet punnitusta varten. Mikäli muovipakkausjäte toimitetaan Vantaan Energian jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, ei urakoitsijalta peritä tähän urakkaan kuuluvasta muovipakkausjätteestä käsittelymaksua. Urakassa käytetään kiinteistön omistamia keräysvälineitä, jotka ovat kiinteistöillä urakan alkaessa. Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata muovipakkausjätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n osoittamaan vastaanottopaikkaan. Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3d olevassa sopimusmallissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuovipakkausten keräys ja kuljetus takakuormaustyönä HSY-alueella ja Kirkkonummella urakka-alueilla 155. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1j-1w, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2j-2w, sopimusmalli liitteenä 3e. Urakka-aika 30.10.2023 - 29.10.2028. Urakka sisältää käsin siirrettävien muovipakkausjätteen keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen, sekä mahdollisen irtonaisten muovipakkausjätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen tuottajayhteisön vastaanottopaikkaan.  Vastaanottopaikka on Paperinkeräys Oy:n, Varpukallionkuja 5 -7, 01530 Vantaa. Vastaanottoaika on arkisin klo 7.00 – 21.00. Juhlapyhäviikoilla järjestetään tarvittaessa myös poikkeavia vastaanottoaikoja. Tarvittaessa urakoitsijan tulee varautua kuljettamaan muovipakkausjäte Vantaan jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle, mikäli vastaanottopaikka muuttuu.  Tarjoajan on otettava huomioon vastaanottopaikan kapasiteetti ja muut toimittamista rajoittavat ehdot.  Tämän urakan sisältämä muovipakkausjäte on muovipakkausjätteen kierrätyksestä vastaavan tuottajayhteisön omaisuutta. Tuottajayhteisö ei maksa urakoitsijalle hyvitystä muovipakkausjätteestä.  Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa muovipakkausjätettä.  Kuormat punnitaan vastaanottopaikan vaa’alla. Kuljettaja merkitsee kuorman painon logistiikkajärjestelmään tilaajan ohjeiden mukaan. Urakoitsija hankkii vastaanottoterminaalissa käytössä olevat tunnisteet punnitusta varten.  Mikäli muovipakkausjäte toimitetaan Vantaan Energian jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, ei urakoitsijalta peritä tähän urakkaan kuuluvasta muovipakkausjätteestä käsittelymaksua.   Urakassa käytetään HSY:n tai kiinteistön omistamia keräysvälineitä, jotka ovat kiinteistöillä urakan alkaessa. Urakka ei sisällä astiakuljetuksia.  Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata muovipakkausjätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n osoittamaan vastaanottopaikkaan.  Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3e olevassa sopimusmallissa. 
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaEspoo - Kirkkonummi

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuovipakkausten keräys ja kuljetus takakuormaustyönä HSY-alueella urakka-alueilla 156. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1j-1w, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2j-2w, sopimusmalli liitteenä 3e. Urakka-aika 30.10.2023 - 29.10.2028. Urakka sisältää käsin siirrettävien muovipakkausjätteen keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen, sekä mahdollisen irtonaisten muovipakkausjätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen tuottajayhteisön vastaanottopaikkaan.  Vastaanottopaikka on Paperinkeräys Oy:n, Varpukallionkuja 5 -7, 01530 Vantaa. Vastaanottoaika on arkisin klo 7.00 – 21.00. Juhlapyhäviikoilla järjestetään tarvittaessa myös poikkeavia vastaanottoaikoja. Tarvittaessa urakoitsijan tulee varautua kuljettamaan muovipakkausjäte Vantaan jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle, mikäli vastaanottopaikka muuttuu.  Tarjoajan on otettava huomioon vastaanottopaikan kapasiteetti ja muut toimittamista rajoittavat ehdot.  Tämän urakan sisältämä muovipakkausjäte on muovipakkausjätteen kierrätyksestä vastaavan tuottajayhteisön omaisuutta. Tuottajayhteisö ei maksa urakoitsijalle hyvitystä muovipakkausjätteestä.  Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa muovipakkausjätettä.  Kuormat punnitaan vastaanottopaikan vaa’alla. Kuljettaja merkitsee kuorman painon logistiikkajärjestelmään tilaajan ohjeiden mukaan. Urakoitsija hankkii vastaanottoterminaalissa käytössä olevat tunnisteet punnitusta varten.  Mikäli muovipakkausjäte toimitetaan Vantaan Energian jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, ei urakoitsijalta peritä tähän urakkaan kuuluvasta muovipakkausjätteestä käsittelymaksua.   Urakassa käytetään HSY:n tai kiinteistön omistamia keräysvälineitä, jotka ovat kiinteistöillä urakan alkaessa. Urakka ei sisällä astiakuljetuksia.  Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata muovipakkausjätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n osoittamaan vastaanottopaikkaan.  Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3e olevassa sopimusmallissa. 
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaEspoo

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuovipakkausten keräys ja kuljetus takakuormaustyönä HSY-alueella urakka-alueilla 157. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1j-1w, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2j-2w, sopimusmalli liitteenä 3e. Urakka-aika 30.10.2023 - 29.10.2028. Urakka sisältää käsin siirrettävien muovipakkausjätteen keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen, sekä mahdollisen irtonaisten muovipakkausjätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen tuottajayhteisön vastaanottopaikkaan.  Vastaanottopaikka on Paperinkeräys Oy:n, Varpukallionkuja 5 -7, 01530 Vantaa. Vastaanottoaika on arkisin klo 7.00 – 21.00. Juhlapyhäviikoilla järjestetään tarvittaessa myös poikkeavia vastaanottoaikoja. Tarvittaessa urakoitsijan tulee varautua kuljettamaan muovipakkausjäte Vantaan jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle, mikäli vastaanottopaikka muuttuu.  Tarjoajan on otettava huomioon vastaanottopaikan kapasiteetti ja muut toimittamista rajoittavat ehdot.  Tämän urakan sisältämä muovipakkausjäte on muovipakkausjätteen kierrätyksestä vastaavan tuottajayhteisön omaisuutta. Tuottajayhteisö ei maksa urakoitsijalle hyvitystä muovipakkausjätteestä.  Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa muovipakkausjätettä.  Kuormat punnitaan vastaanottopaikan vaa’alla. Kuljettaja merkitsee kuorman painon logistiikkajärjestelmään tilaajan ohjeiden mukaan. Urakoitsija hankkii vastaanottoterminaalissa käytössä olevat tunnisteet punnitusta varten.  Mikäli muovipakkausjäte toimitetaan Vantaan Energian jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, ei urakoitsijalta peritä tähän urakkaan kuuluvasta muovipakkausjätteestä käsittelymaksua.   Urakassa käytetään HSY:n tai kiinteistön omistamia keräysvälineitä, jotka ovat kiinteistöillä urakan alkaessa. Urakka ei sisällä astiakuljetuksia.  Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata muovipakkausjätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n osoittamaan vastaanottopaikkaan.  Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3e olevassa sopimusmallissa. 
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaEspoo

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuovipakkausten keräys ja kuljetus takakuormaustyönä HSY-alueella urakka-alueilla 158. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1j-1w, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2j-2w, sopimusmalli liitteenä 3e. Urakka-aika 30.10.2023 - 30.04.2029. Urakka sisältää käsin siirrettävien muovipakkausjätteen keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen, sekä mahdollisen irtonaisten muovipakkausjätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen tuottajayhteisön vastaanottopaikkaan.  Vastaanottopaikka on Paperinkeräys Oy:n, Varpukallionkuja 5 -7, 01530 Vantaa. Vastaanottoaika on arkisin klo 7.00 – 21.00. Juhlapyhäviikoilla järjestetään tarvittaessa myös poikkeavia vastaanottoaikoja. Tarvittaessa urakoitsijan tulee varautua kuljettamaan muovipakkausjäte Vantaan jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle, mikäli vastaanottopaikka muuttuu.  Tarjoajan on otettava huomioon vastaanottopaikan kapasiteetti ja muut toimittamista rajoittavat ehdot.  Tämän urakan sisältämä muovipakkausjäte on muovipakkausjätteen kierrätyksestä vastaavan tuottajayhteisön omaisuutta. Tuottajayhteisö ei maksa urakoitsijalle hyvitystä muovipakkausjätteestä.  Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa muovipakkausjätettä.  Kuormat punnitaan vastaanottopaikan vaa’alla. Kuljettaja merkitsee kuorman painon logistiikkajärjestelmään tilaajan ohjeiden mukaan. Urakoitsija hankkii vastaanottoterminaalissa käytössä olevat tunnisteet punnitusta varten.  Mikäli muovipakkausjäte toimitetaan Vantaan Energian jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, ei urakoitsijalta peritä tähän urakkaan kuuluvasta muovipakkausjätteestä käsittelymaksua.   Urakassa käytetään HSY:n tai kiinteistön omistamia keräysvälineitä, jotka ovat kiinteistöillä urakan alkaessa. Urakka ei sisällä astiakuljetuksia.  Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata muovipakkausjätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n osoittamaan vastaanottopaikkaan.  Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3e olevassa sopimusmallissa. 
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaVantaa

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuovipakkausten keräys ja kuljetus takakuormaustyönä HSY-alueella urakka-alueilla 159. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1j-1w, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2j-2w, sopimusmalli liitteenä 3e. Urakka-aika 30.10.2023 - 30.04.2029. Urakka sisältää käsin siirrettävien muovipakkausjätteen keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen, sekä mahdollisen irtonaisten muovipakkausjätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen tuottajayhteisön vastaanottopaikkaan.  Vastaanottopaikka on Paperinkeräys Oy:n, Varpukallionkuja 5 -7, 01530 Vantaa. Vastaanottoaika on arkisin klo 7.00 – 21.00. Juhlapyhäviikoilla järjestetään tarvittaessa myös poikkeavia vastaanottoaikoja. Tarvittaessa urakoitsijan tulee varautua kuljettamaan muovipakkausjäte Vantaan jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle, mikäli vastaanottopaikka muuttuu.  Tarjoajan on otettava huomioon vastaanottopaikan kapasiteetti ja muut toimittamista rajoittavat ehdot.  Tämän urakan sisältämä muovipakkausjäte on muovipakkausjätteen kierrätyksestä vastaavan tuottajayhteisön omaisuutta. Tuottajayhteisö ei maksa urakoitsijalle hyvitystä muovipakkausjätteestä.  Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa muovipakkausjätettä.  Kuormat punnitaan vastaanottopaikan vaa’alla. Kuljettaja merkitsee kuorman painon logistiikkajärjestelmään tilaajan ohjeiden mukaan. Urakoitsija hankkii vastaanottoterminaalissa käytössä olevat tunnisteet punnitusta varten.  Mikäli muovipakkausjäte toimitetaan Vantaan Energian jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, ei urakoitsijalta peritä tähän urakkaan kuuluvasta muovipakkausjätteestä käsittelymaksua.   Urakassa käytetään HSY:n tai kiinteistön omistamia keräysvälineitä, jotka ovat kiinteistöillä urakan alkaessa. Urakka ei sisällä astiakuljetuksia.  Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata muovipakkausjätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n osoittamaan vastaanottopaikkaan.  Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3e olevassa sopimusmallissa. 
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaVantaa

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuovipakkausten keräys ja kuljetus takakuormaustyönä HSY-alueella urakka-alueilla 160. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1j-1w, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2j-2w, sopimusmalli liitteenä 3e. Urakka-aika 30.10.2023 - 30.04.2029. Urakka sisältää käsin siirrettävien muovipakkausjätteen keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen, sekä mahdollisen irtonaisten muovipakkausjätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen tuottajayhteisön vastaanottopaikkaan.  Vastaanottopaikka on Paperinkeräys Oy:n, Varpukallionkuja 5 -7, 01530 Vantaa. Vastaanottoaika on arkisin klo 7.00 – 21.00. Juhlapyhäviikoilla järjestetään tarvittaessa myös poikkeavia vastaanottoaikoja. Tarvittaessa urakoitsijan tulee varautua kuljettamaan muovipakkausjäte Vantaan jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle, mikäli vastaanottopaikka muuttuu.  Tarjoajan on otettava huomioon vastaanottopaikan kapasiteetti ja muut toimittamista rajoittavat ehdot.  Tämän urakan sisältämä muovipakkausjäte on muovipakkausjätteen kierrätyksestä vastaavan tuottajayhteisön omaisuutta. Tuottajayhteisö ei maksa urakoitsijalle hyvitystä muovipakkausjätteestä.  Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa muovipakkausjätettä.  Kuormat punnitaan vastaanottopaikan vaa’alla. Kuljettaja merkitsee kuorman painon logistiikkajärjestelmään tilaajan ohjeiden mukaan. Urakoitsija hankkii vastaanottoterminaalissa käytössä olevat tunnisteet punnitusta varten.  Mikäli muovipakkausjäte toimitetaan Vantaan Energian jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, ei urakoitsijalta peritä tähän urakkaan kuuluvasta muovipakkausjätteestä käsittelymaksua.   Urakassa käytetään HSY:n tai kiinteistön omistamia keräysvälineitä, jotka ovat kiinteistöillä urakan alkaessa. Urakka ei sisällä astiakuljetuksia.  Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata muovipakkausjätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n osoittamaan vastaanottopaikkaan.  Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3e olevassa sopimusmallissa. 
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaHelsinki

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuovipakkausten keräys ja kuljetus takakuormaustyönä HSY-alueella urakka-alueilla 161. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1j-1w, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2j-2w, sopimusmalli liitteenä 3e. Urakka-aika 30.10.2023 - 30.04.2029. Urakka sisältää käsin siirrettävien muovipakkausjätteen keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen, sekä mahdollisen irtonaisten muovipakkausjätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen tuottajayhteisön vastaanottopaikkaan.  Vastaanottopaikka on Paperinkeräys Oy:n, Varpukallionkuja 5 -7, 01530 Vantaa. Vastaanottoaika on arkisin klo 7.00 – 21.00. Juhlapyhäviikoilla järjestetään tarvittaessa myös poikkeavia vastaanottoaikoja. Tarvittaessa urakoitsijan tulee varautua kuljettamaan muovipakkausjäte Vantaan jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle, mikäli vastaanottopaikka muuttuu.  Tarjoajan on otettava huomioon vastaanottopaikan kapasiteetti ja muut toimittamista rajoittavat ehdot.  Tämän urakan sisältämä muovipakkausjäte on muovipakkausjätteen kierrätyksestä vastaavan tuottajayhteisön omaisuutta. Tuottajayhteisö ei maksa urakoitsijalle hyvitystä muovipakkausjätteestä.  Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa muovipakkausjätettä.  Kuormat punnitaan vastaanottopaikan vaa’alla. Kuljettaja merkitsee kuorman painon logistiikkajärjestelmään tilaajan ohjeiden mukaan. Urakoitsija hankkii vastaanottoterminaalissa käytössä olevat tunnisteet punnitusta varten.  Mikäli muovipakkausjäte toimitetaan Vantaan Energian jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, ei urakoitsijalta peritä tähän urakkaan kuuluvasta muovipakkausjätteestä käsittelymaksua.   Urakassa käytetään HSY:n tai kiinteistön omistamia keräysvälineitä, jotka ovat kiinteistöillä urakan alkaessa. Urakka ei sisällä astiakuljetuksia.  Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata muovipakkausjätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n osoittamaan vastaanottopaikkaan.  Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3e olevassa sopimusmallissa. 
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaHelsinki

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuovipakkausten keräys ja kuljetus takakuormaustyönä HSY-alueella urakka-alueilla 162. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1j-1w, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2j-2w, sopimusmalli liitteenä 3e. Urakka-aika 30.10.2023 - 30.04.2029. Urakka sisältää käsin siirrettävien muovipakkausjätteen keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen, sekä mahdollisen irtonaisten muovipakkausjätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen tuottajayhteisön vastaanottopaikkaan.  Vastaanottopaikka on Paperinkeräys Oy:n, Varpukallionkuja 5 -7, 01530 Vantaa. Vastaanottoaika on arkisin klo 7.00 – 21.00. Juhlapyhäviikoilla järjestetään tarvittaessa myös poikkeavia vastaanottoaikoja. Tarvittaessa urakoitsijan tulee varautua kuljettamaan muovipakkausjäte Vantaan jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle, mikäli vastaanottopaikka muuttuu.  Tarjoajan on otettava huomioon vastaanottopaikan kapasiteetti ja muut toimittamista rajoittavat ehdot.  Tämän urakan sisältämä muovipakkausjäte on muovipakkausjätteen kierrätyksestä vastaavan tuottajayhteisön omaisuutta. Tuottajayhteisö ei maksa urakoitsijalle hyvitystä muovipakkausjätteestä.  Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa muovipakkausjätettä.  Kuormat punnitaan vastaanottopaikan vaa’alla. Kuljettaja merkitsee kuorman painon logistiikkajärjestelmään tilaajan ohjeiden mukaan. Urakoitsija hankkii vastaanottoterminaalissa käytössä olevat tunnisteet punnitusta varten.  Mikäli muovipakkausjäte toimitetaan Vantaan Energian jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, ei urakoitsijalta peritä tähän urakkaan kuuluvasta muovipakkausjätteestä käsittelymaksua.   Urakassa käytetään HSY:n tai kiinteistön omistamia keräysvälineitä, jotka ovat kiinteistöillä urakan alkaessa. Urakka ei sisällä astiakuljetuksia.  Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata muovipakkausjätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n osoittamaan vastaanottopaikkaan.  Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3e olevassa sopimusmallissa. 
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaHelsinki

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuovipakkausten keräys ja kuljetus takakuormaustyönä HSY-alueella urakka-alueilla 163. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1j-1w, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2j-2w, sopimusmalli liitteenä 3e. Urakka-aika 30.10.2023 - 28.10.2029. Urakka sisältää käsin siirrettävien muovipakkausjätteen keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen, sekä mahdollisen irtonaisten muovipakkausjätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen tuottajayhteisön vastaanottopaikkaan.  Vastaanottopaikka on Paperinkeräys Oy:n, Varpukallionkuja 5 -7, 01530 Vantaa. Vastaanottoaika on arkisin klo 7.00 – 21.00. Juhlapyhäviikoilla järjestetään tarvittaessa myös poikkeavia vastaanottoaikoja. Tarvittaessa urakoitsijan tulee varautua kuljettamaan muovipakkausjäte Vantaan jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle, mikäli vastaanottopaikka muuttuu.  Tarjoajan on otettava huomioon vastaanottopaikan kapasiteetti ja muut toimittamista rajoittavat ehdot.  Tämän urakan sisältämä muovipakkausjäte on muovipakkausjätteen kierrätyksestä vastaavan tuottajayhteisön omaisuutta. Tuottajayhteisö ei maksa urakoitsijalle hyvitystä muovipakkausjätteestä.  Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa muovipakkausjätettä.  Kuormat punnitaan vastaanottopaikan vaa’alla. Kuljettaja merkitsee kuorman painon logistiikkajärjestelmään tilaajan ohjeiden mukaan. Urakoitsija hankkii vastaanottoterminaalissa käytössä olevat tunnisteet punnitusta varten.  Mikäli muovipakkausjäte toimitetaan Vantaan Energian jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, ei urakoitsijalta peritä tähän urakkaan kuuluvasta muovipakkausjätteestä käsittelymaksua.   Urakassa käytetään HSY:n tai kiinteistön omistamia keräysvälineitä, jotka ovat kiinteistöillä urakan alkaessa. Urakka ei sisällä astiakuljetuksia.  Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata muovipakkausjätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n osoittamaan vastaanottopaikkaan.  Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3e olevassa sopimusmallissa. 
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaHelsinki

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuovipakkausten keräys ja kuljetus takakuormaustyönä HSY-alueella urakka-alueilla 164. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1j-1w, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2j-2w, sopimusmalli liitteenä 3e. Urakka-aika 30.10.2023 - 28.10.2029. Urakka sisältää käsin siirrettävien muovipakkausjätteen keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen, sekä mahdollisen irtonaisten muovipakkausjätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen tuottajayhteisön vastaanottopaikkaan.  Vastaanottopaikka on Paperinkeräys Oy:n, Varpukallionkuja 5 -7, 01530 Vantaa. Vastaanottoaika on arkisin klo 7.00 – 21.00. Juhlapyhäviikoilla järjestetään tarvittaessa myös poikkeavia vastaanottoaikoja. Tarvittaessa urakoitsijan tulee varautua kuljettamaan muovipakkausjäte Vantaan jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle, mikäli vastaanottopaikka muuttuu.  Tarjoajan on otettava huomioon vastaanottopaikan kapasiteetti ja muut toimittamista rajoittavat ehdot.  Tämän urakan sisältämä muovipakkausjäte on muovipakkausjätteen kierrätyksestä vastaavan tuottajayhteisön omaisuutta. Tuottajayhteisö ei maksa urakoitsijalle hyvitystä muovipakkausjätteestä.  Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa muovipakkausjätettä.  Kuormat punnitaan vastaanottopaikan vaa’alla. Kuljettaja merkitsee kuorman painon logistiikkajärjestelmään tilaajan ohjeiden mukaan. Urakoitsija hankkii vastaanottoterminaalissa käytössä olevat tunnisteet punnitusta varten.  Mikäli muovipakkausjäte toimitetaan Vantaan Energian jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, ei urakoitsijalta peritä tähän urakkaan kuuluvasta muovipakkausjätteestä käsittelymaksua.   Urakassa käytetään HSY:n tai kiinteistön omistamia keräysvälineitä, jotka ovat kiinteistöillä urakan alkaessa. Urakka ei sisällä astiakuljetuksia.  Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata muovipakkausjätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n osoittamaan vastaanottopaikkaan.  Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3e olevassa sopimusmallissa. 
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaHelsinki

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuovipakkausten keräys ja kuljetus takakuormaustyönä HSY-alueella urakka-alueilla 165. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1j-1w, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2j-2w, sopimusmalli liitteenä 3e. Urakka-aika 30.10.2023 - 28.10.2029. Urakka sisältää käsin siirrettävien muovipakkausjätteen keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen, sekä mahdollisen irtonaisten muovipakkausjätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen tuottajayhteisön vastaanottopaikkaan.  Vastaanottopaikka on Paperinkeräys Oy:n, Varpukallionkuja 5 -7, 01530 Vantaa. Vastaanottoaika on arkisin klo 7.00 – 21.00. Juhlapyhäviikoilla järjestetään tarvittaessa myös poikkeavia vastaanottoaikoja. Tarvittaessa urakoitsijan tulee varautua kuljettamaan muovipakkausjäte Vantaan jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle, mikäli vastaanottopaikka muuttuu.  Tarjoajan on otettava huomioon vastaanottopaikan kapasiteetti ja muut toimittamista rajoittavat ehdot.  Tämän urakan sisältämä muovipakkausjäte on muovipakkausjätteen kierrätyksestä vastaavan tuottajayhteisön omaisuutta. Tuottajayhteisö ei maksa urakoitsijalle hyvitystä muovipakkausjätteestä.  Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa muovipakkausjätettä.  Kuormat punnitaan vastaanottopaikan vaa’alla. Kuljettaja merkitsee kuorman painon logistiikkajärjestelmään tilaajan ohjeiden mukaan. Urakoitsija hankkii vastaanottoterminaalissa käytössä olevat tunnisteet punnitusta varten.  Mikäli muovipakkausjäte toimitetaan Vantaan Energian jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, ei urakoitsijalta peritä tähän urakkaan kuuluvasta muovipakkausjätteestä käsittelymaksua.   Urakassa käytetään HSY:n tai kiinteistön omistamia keräysvälineitä, jotka ovat kiinteistöillä urakan alkaessa. Urakka ei sisällä astiakuljetuksia.  Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata muovipakkausjätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n osoittamaan vastaanottopaikkaan.  Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3e olevassa sopimusmallissa. 
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaHelsinki

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuovipakkausten keräys ja kuljetus takakuormaustyönä HSY-alueella urakka-alueilla 166. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1j-1w, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2j-2w, sopimusmalli liitteenä 3e. Urakka-aika 30.10.2023 - 28.10.2029. Urakka sisältää käsin siirrettävien muovipakkausjätteen keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen, sekä mahdollisen irtonaisten muovipakkausjätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen tuottajayhteisön vastaanottopaikkaan.  Vastaanottopaikka on Paperinkeräys Oy:n, Varpukallionkuja 5 -7, 01530 Vantaa. Vastaanottoaika on arkisin klo 7.00 – 21.00. Juhlapyhäviikoilla järjestetään tarvittaessa myös poikkeavia vastaanottoaikoja. Tarvittaessa urakoitsijan tulee varautua kuljettamaan muovipakkausjäte Vantaan jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle, mikäli vastaanottopaikka muuttuu.  Tarjoajan on otettava huomioon vastaanottopaikan kapasiteetti ja muut toimittamista rajoittavat ehdot.  Tämän urakan sisältämä muovipakkausjäte on muovipakkausjätteen kierrätyksestä vastaavan tuottajayhteisön omaisuutta. Tuottajayhteisö ei maksa urakoitsijalle hyvitystä muovipakkausjätteestä.  Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa muovipakkausjätettä.  Kuormat punnitaan vastaanottopaikan vaa’alla. Kuljettaja merkitsee kuorman painon logistiikkajärjestelmään tilaajan ohjeiden mukaan. Urakoitsija hankkii vastaanottoterminaalissa käytössä olevat tunnisteet punnitusta varten.  Mikäli muovipakkausjäte toimitetaan Vantaan Energian jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, ei urakoitsijalta peritä tähän urakkaan kuuluvasta muovipakkausjätteestä käsittelymaksua.   Urakassa käytetään HSY:n tai kiinteistön omistamia keräysvälineitä, jotka ovat kiinteistöillä urakan alkaessa. Urakka ei sisällä astiakuljetuksia.  Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata muovipakkausjätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n osoittamaan vastaanottopaikkaan.  Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3e olevassa sopimusmallissa. 
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaHelsinki

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuovipakkausten keräys ja kuljetus takakuormaustyönä HSY-alueella urakka-alueilla 167. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1j-1w, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2j-2w, sopimusmalli liitteenä 3e. Urakka-aika 30.10.2023 - 28.10.2029. Urakka sisältää käsin siirrettävien muovipakkausjätteen keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen, sekä mahdollisen irtonaisten muovipakkausjätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen tuottajayhteisön vastaanottopaikkaan.  Vastaanottopaikka on Paperinkeräys Oy:n, Varpukallionkuja 5 -7, 01530 Vantaa. Vastaanottoaika on arkisin klo 7.00 – 21.00. Juhlapyhäviikoilla järjestetään tarvittaessa myös poikkeavia vastaanottoaikoja. Tarvittaessa urakoitsijan tulee varautua kuljettamaan muovipakkausjäte Vantaan jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle, mikäli vastaanottopaikka muuttuu.  Tarjoajan on otettava huomioon vastaanottopaikan kapasiteetti ja muut toimittamista rajoittavat ehdot.  Tämän urakan sisältämä muovipakkausjäte on muovipakkausjätteen kierrätyksestä vastaavan tuottajayhteisön omaisuutta. Tuottajayhteisö ei maksa urakoitsijalle hyvitystä muovipakkausjätteestä.  Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa muovipakkausjätettä.  Kuormat punnitaan vastaanottopaikan vaa’alla. Kuljettaja merkitsee kuorman painon logistiikkajärjestelmään tilaajan ohjeiden mukaan. Urakoitsija hankkii vastaanottoterminaalissa käytössä olevat tunnisteet punnitusta varten.  Mikäli muovipakkausjäte toimitetaan Vantaan Energian jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, ei urakoitsijalta peritä tähän urakkaan kuuluvasta muovipakkausjätteestä käsittelymaksua.   Urakassa käytetään HSY:n tai kiinteistön omistamia keräysvälineitä, jotka ovat kiinteistöillä urakan alkaessa. Urakka ei sisällä astiakuljetuksia.  Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata muovipakkausjätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n osoittamaan vastaanottopaikkaan.  Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3e olevassa sopimusmallissa. 
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaHelsinki

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuovipakkausten keräys ja kuljetus takakuormaustyönä HSY-alueella urakka-alueilla 168. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1j-1w, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2j-2w, sopimusmalli liitteenä 3e. Urakka-aika 30.10.2023 - 28.10.2029. Urakka sisältää käsin siirrettävien muovipakkausjätteen keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen, sekä mahdollisen irtonaisten muovipakkausjätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen tuottajayhteisön vastaanottopaikkaan.  Vastaanottopaikka on Paperinkeräys Oy:n, Varpukallionkuja 5 -7, 01530 Vantaa. Vastaanottoaika on arkisin klo 7.00 – 21.00. Juhlapyhäviikoilla järjestetään tarvittaessa myös poikkeavia vastaanottoaikoja. Tarvittaessa urakoitsijan tulee varautua kuljettamaan muovipakkausjäte Vantaan jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle, mikäli vastaanottopaikka muuttuu.  Tarjoajan on otettava huomioon vastaanottopaikan kapasiteetti ja muut toimittamista rajoittavat ehdot.  Tämän urakan sisältämä muovipakkausjäte on muovipakkausjätteen kierrätyksestä vastaavan tuottajayhteisön omaisuutta. Tuottajayhteisö ei maksa urakoitsijalle hyvitystä muovipakkausjätteestä.  Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa muovipakkausjätettä.  Kuormat punnitaan vastaanottopaikan vaa’alla. Kuljettaja merkitsee kuorman painon logistiikkajärjestelmään tilaajan ohjeiden mukaan. Urakoitsija hankkii vastaanottoterminaalissa käytössä olevat tunnisteet punnitusta varten.  Mikäli muovipakkausjäte toimitetaan Vantaan Energian jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, ei urakoitsijalta peritä tähän urakkaan kuuluvasta muovipakkausjätteestä käsittelymaksua.   Urakassa käytetään HSY:n tai kiinteistön omistamia keräysvälineitä, jotka ovat kiinteistöillä urakan alkaessa. Urakka ei sisällä astiakuljetuksia.  Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata muovipakkausjätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n osoittamaan vastaanottopaikkaan.  Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3e olevassa sopimusmallissa. 
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaHelsinki

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausBiojätteen keräys ja kuljetus takakuormaustyönä Helsingin kantakaupungissa urakka-alueella 75. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1a – 1c, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2a – 2c, sopimusmalli liitteenä 3a. Urakka-aika on 30.10.2023 - 4.11.2029. Urakka sisältää biojätteiden keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen ja mahdollisen irtojätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen. Urakoitsijan auto tunnistetaan käsittelypaikan vaa’alla mobiilitunnistautumisen avulla. Kuljettajan on lisäksi ilmoitettava vaa’alla kuorman alkuperä ja kuorman tunnistetiedot tilaajan edellyttämällä tavalla. Urakoitsijan hankkii kustannuksellaan mobiilitunnistautumista varten tarvittavat älypuhelimet ja vastaa niiden asennuksesta ja käyttöönotosta aiheutuvista kustannuksista.  Urakoitsijalta ei peritä HSY:n jätteenkäsittelyyn tuodusta tähän urakkaan kuuluvasta jätteestä käsittelymaksua. Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa jätettä. Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata jätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n jätteenkäsittelyyn. Urakassa käytetään HSY:n omistamia keräysvälineitä, jotka ovat urakan alkaessa kiinteistöillä. Urakka ei sisällä astiakuljetuksia. Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3a olevassa sopimusmallissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausBiojätteen keräys ja kuljetus takakuormaustyönä Helsingin kantakaupungissa urakka-alueella 76. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1a – 1c, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2a – 2c, sopimusmalli liitteenä 3a. Urakka-aika on 30.10.2023 - 4.11.2029. Urakka sisältää biojätteiden keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen ja mahdollisen irtojätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen. Urakoitsijan auto tunnistetaan käsittelypaikan vaa’alla mobiilitunnistautumisen avulla. Kuljettajan on lisäksi ilmoitettava vaa’alla kuorman alkuperä ja kuorman tunnistetiedot tilaajan edellyttämällä tavalla. Urakoitsijan hankkii kustannuksellaan mobiilitunnistautumista varten tarvittavat älypuhelimet ja vastaa niiden asennuksesta ja käyttöönotosta aiheutuvista kustannuksista.  Urakoitsijalta ei peritä HSY:n jätteenkäsittelyyn tuodusta tähän urakkaan kuuluvasta jätteestä käsittelymaksua. Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa jätettä. Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata jätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n jätteenkäsittelyyn. Urakassa käytetään HSY:n omistamia keräysvälineitä, jotka ovat urakan alkaessa kiinteistöillä. Urakka ei sisällä astiakuljetuksia. Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3a olevassa sopimusmallissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLasi- ja metallipakkausten keräys ja kuljetus takakuormaustyönä HSY alueella urakka-alueella 28. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1d – 1f, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2d -2f, sopimusmalli liitteenä 3b. Urakka-aika on 30.10.2023 - 4.11.2029. Urakka sisältää lasi- ja metallipakkausten keräysvälineiden tyhjennyksen keräysautoon kiinteistöillä ja materiaalin kuljettamisen Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen. Urakoitsijan auto tunnistetaan käsittelypaikan vaa’alla mobiilitunnistautumisen avulla. Kuljettajan on lisäksi ilmoitettava vaa’alla kuorman alkuperä ja kuorman tunnistetiedot tilaajan edellyttämällä tavalla. Urakoitsijan hankkii kustannuksellaan mobiilitunnistautumista varten tarvittavat älypuhelimet ja vastaa niiden asennuksesta ja käyttöönotosta aiheutuvista kustannuksista.  Urakoitsijalta ei peritä HSY:n jätteenkäsittelyyn tuodusta tähän urakkaan kuuluvasta jätteestä käsittelymaksua. Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa jätettä. Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata jätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n jätteenkäsittelyyn. Lasi- ja metallipakkauksia kerätään kiinteistöillä pääsääntöisesti 140-240 litran keräysvälineillä, mutta joukossa on myös joitakin isompia astioita (330l-660l). Tyhjennystyössä on suositeltavaa käyttää kaksiosastoista autoa, jolla molemmat jakeet saadaan kerättyä samanaikaisesti. Lasin määrä keräysastioissa tyhjennyshetkellä on keskimäärin 33 kg. Vastaava metallin määrä on 11 kg. Urakoitsijalta ei peritä tähän urakkaan kuuluvasta materiaalista käsittelymaksua. Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata materiaalia. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3b olevassa sopimusmallissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLasi- ja metallipakkausten keräys ja kuljetus takakuormaustyönä HSY alueella urakka-alueella 29. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1d – 1f, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2d -2f, sopimusmalli liitteenä 3b. Urakka-aika on 30.10.2023 - 4.11.2029. Urakka sisältää lasi- ja metallipakkausten keräysvälineiden tyhjennyksen keräysautoon kiinteistöillä ja materiaalin kuljettamisen Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen. Urakoitsijan auto tunnistetaan käsittelypaikan vaa’alla mobiilitunnistautumisen avulla. Kuljettajan on lisäksi ilmoitettava vaa’alla kuorman alkuperä ja kuorman tunnistetiedot tilaajan edellyttämällä tavalla. Urakoitsijan hankkii kustannuksellaan mobiilitunnistautumista varten tarvittavat älypuhelimet ja vastaa niiden asennuksesta ja käyttöönotosta aiheutuvista kustannuksista.  Urakoitsijalta ei peritä HSY:n jätteenkäsittelyyn tuodusta tähän urakkaan kuuluvasta jätteestä käsittelymaksua. Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa jätettä. Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata jätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n jätteenkäsittelyyn. Lasi- ja metallipakkauksia kerätään kiinteistöillä pääsääntöisesti 140-240 litran keräysvälineillä, mutta joukossa on myös joitakin isompia astioita (330l-660l). Tyhjennystyössä on suositeltavaa käyttää kaksiosastoista autoa, jolla molemmat jakeet saadaan kerättyä samanaikaisesti. Lasin määrä keräysastioissa tyhjennyshetkellä on keskimäärin 33 kg. Vastaava metallin määrä on 11 kg. Urakoitsijalta ei peritä tähän urakkaan kuuluvasta materiaalista käsittelymaksua. Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata materiaalia. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3b olevassa sopimusmallissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuovipakkausten keräys ja kuljetus nosturiautotyönä HSY-alueella ja Kirkkonummella urakka-alueella 141. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1h-1i, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2h-2i, sopimusmalli liitteenä 3d. Urakka-aika on 30.10.2023 - 29.10.2028. Urakka sisältää käsin siirrettävien muovipakkausjätteen keräysvälineiden nosturikuormattavien säiliöiden tyhjennyksen, sekä mahdollisen irtonaisten muovipakkausjätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen tuottajayhteisön vastaanottopaikkaan. Vastaanottopaikka on Paperinkeräys Oy:n, Varpukallionkuja 5 -7, 01530 Vantaa. Vastaanottoaika on arkisin klo 7.00 – 21.00. Juhlapyhäviikoilla järjestetään tarvittaessa myös poikkeavia vastaanottoaikoja. Tarvittaessa urakoitsijan tulee varautua kuljettamaan muovipakkausjäte Vantaan jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle, mikäli vastaanottopaikka muuttuu. Tarjoajan on otettava huomioon vastaanottopaikan kapasiteetti ja muut toimittamista rajoittavat ehdot. Tämän urakan sisältämä muovipakkausjäte on muovipakkausjätteen kierrätyksestä vastaavan tuottajayhteisön omaisuutta. Tuottajayhteisö ei maksa urakoitsijalle hyvitystä muovipakkausjätteestä. Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin kuuluvaa muovipakkausjätettä. Kuormat punnitaan vastaanottopaikan vaa’alla. Kuljettaja merkitsee kuorman painon logistiikkajärjestelmään tilaajan ohjeiden mukaan. Urakoitsija hankkii vastaanottoterminaalissa käytössä olevat tunnisteet punnitusta varten. Mikäli muovipakkausjäte toimitetaan Vantaan Energian jätevoimalaan tai Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, ei urakoitsijalta peritä tähän urakkaan kuuluvasta muovipakkausjätteestä käsittelymaksua. Urakassa käytetään kiinteistön omistamia keräysvälineitä, jotka ovat kiinteistöillä urakan alkaessa. Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata muovipakkausjätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n osoittamaan vastaanottopaikkaan. Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3d olevassa sopimusmallissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset