This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-06-14
Ilmoituksen numero2022-103442
TED numero
OstajaorganisaatioLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (0819616-7 )
Ounasrinteentie 22
FI-96400 Rovaniemi
http://www.lshp.fi/tarjouspyynnot
Hankinnan otsikkotiedotPainatuspalvelut: rakennuspiirustukset ja niihin liittyvät palvelut sekä muut painotyöt
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/72259/notice/103442/overview
Originaali JSON tietue103442.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä pyytää tarjousta painatuspalveluista. Osa-alue 1 sisältää: Rakennuspiirustukset ja niihin liittyvät palvelut sisältäen seuraavat: - rakennuspiirustusten mustavalkoiset ja värilliset tulosteet ja kopiot - liiteasiakirjojen mustavalkoiset ja värilliset A4/A3 tulosteet ja kopiot - rakennuspiirustusten erikoistyöt - jälkikäsittelyt (arkistoseläke, muovikampasidonta, aineisto toimitettuna A4-mapeissa ja aineisto toimitettuna muistitikulla) - skannauspalvelut - toimitus- ja kopiolähettipalvelut Sopimuskauden pituus on 12 kuukautta ja siihen sisältyy mahdollisuus kahteen 12 kuukauden mittaiseen optiosopimuskauteen. Optiokausien käyttämisestä päättää tilaaja. Tuotteita ja palveluita tilataan tilaajan tarpeen mukaan eikä sopimus muodosta tilaajalle määräostovelvoitetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPainotöihin liittyvät palvelut (79820000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä pyytää tarjousta painatuspalveluista. Osa-alue 2 sisältää: Muut painotyöt sisältäen seuraavat: -tilinpäätös-, toiminta- ja henkilökertomukset - kiiltävä- ja mattapintaiset esitteet - oppaat-, vihkoset ja vastaavat - talous- ja toimintasuunnitelmat, talousarviot - käyttösuunnitelmat - kiiltävä- ja mattapintaiset julisteet - vastauslähetyskirjekuoret - lomakkeita (eri kokoisia) - poliklinikkakortit Sopimuskauden pituus on 12 kuukautta ja siihen sisältyy mahdollisuus kahteen 12 kuukauden mittaiseen optiosopimuskauteen. Optiokausien käyttämisestä päättää tilaaja. Tuotteita ja palveluita tilataan tilaajan tarpeen mukaan eikä sopimus muodosta tilaajalle määräostovelvoitetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPaperista tai kartongista valmistetut luettelot, tilikirjat, irtokannet, lomakkeet ja muut painetut paperitavarat (22800000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset