This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-06-06
Ilmoituksen numero2022-102862
TED numero
OstajaorganisaatioHelsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (1567535-0 )
PL 441 (Uutistie 3, 01770 Vantaa)
FI-00029 HUS
http://www.hus.fi
Hankinnan otsikkotiedotKynädopplerit
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/70893/notice/102862/overview
Originaali JSON tietue102862.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on kynädopplerlaitteet pinnallisten verisuonten tutkimukseen. Laitteella tutkitaan erityisesti raajoissa esiintyviä tukoksia, ääreisvaltimotautia sekä varmistetaan verisuonten toimintaa ja niiden palautumista leikkauksen jälkeen. Arvioitu vuosiarvo (12 kk) tuotteelle on n. 10 000 €. Kyse on arviosta eikä hankintayksikkö sitoudu ilmoitettuihin euromääriin ja tarjouspyynnössä ilmoitettuihin, toteutuneisiin kulutusmääriin. Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti tarjouspyynnön kohdassa "hankinnan kohteen kriteerit". Sopimus on voimassa määräaikaisena neljä (4) vuotta, jonka jälkeen se on voimassa toistaiseksi. Tuotteita tilaavat yhteishankinnassa mukana olevat yksiköt. Tuotteita toimitetaan tilausten mukaan suoraan asiakkaille eri kokoisina erinä, myös yksittäin. HUS arvioi tarjouspyynnön julkaisuhetkellä ostohistorian pohjalta, että tuotteiden ennakoitu hankinta-arvo laskettuna 48 kuukaudelle olisi noin 20000 - 60000 euroa. Suurin osa tuotteista on ns. läpivirtaustuotteita jotka tilataan HUSin tilausjärjestelmästä ja jaetaan HUSin keskusvaraston kautta mukana oleville organisaatioille. Eksote kuitenkin tekee omat tilauksensa suoraan omista järjestelmistään ja tuotteet toimitetaan ko. organisaatioihin suoraan tilauksissa olevien tietojen perusteella. HUS arvioi, että hankinnan arvosta noin 5- 7 % on Eksoten tilauksia. Tarvittaessa tulee varautua toimittamaan yksittäisiä eri toimitusosoitteisiin tms.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset