This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-06-03
Ilmoituksen numero2022-102668
TED numero2022/S 109-306967
OstajaorganisaatioMonetra Oy hankintapalvelut (2454638-2 )
Nuottasaarentie 5
FI-90400 Oulu
http://www.monetra.fi/palvelut/hankintapalvelut/
Hankinnan otsikkotiedotMarkkinavuoropuhelu / Elintarvikkeet
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/71740/notice/102668/overview
Originaali JSON tietue102668.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTämä ei ole hankintailmoitus, tarjouspyyntö tai hinnoittelupyyntö, vaan ilmoitus tietopyynnöstä / markkinavuoropuhelusta osana hankinnan valmistelua. Markkinavuoropuhelun tarkoituksena on saada tietoa tarjolla olevista leipomotuotteista sekä alan toimijoista. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys tarjouskilpailuun osallistumiselle, vaan tämän avulla Monetra Oy hankintapalvelut ainoastaan hankkii tietoja hankkeen esiselvitystä varten. Tämä ilmoitus ei velvoita Monetra Oy hankintapalveluita toteuttamaan hankintaa ilmoituksessa kuvatulla tavalla. Markkinavuoropuheluun vastaamatta jättäminen ei estä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumista, eikä markkinavuoropuheluun osallistuminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa. Markkinavuoropuheluun ilmoittautuneilla ei ole oikeutta saada korvausta osallistumisestaan. Mahdolliset vuoropuheluun liittyvät kysymykset tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen [email protected]. Markkinavuoropuhelu suoritetaan suomen kielellä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLeipomotuotteet (15612500)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTämä ei ole hankintailmoitus, tarjouspyyntö tai hinnoittelupyyntö, vaan ilmoitus tietopyynnöstä / markkinavuoropuhelusta osana hankinnan valmistelua. Markkinavuoropuhelun tarkoituksena on saada tietoa tarjolla olevista maitotaloustuotteista sekä alan toimijoista. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys tarjouskilpailuun osallistumiselle, vaan tämän avulla Monetra Oy hankintapalvelut ainoastaan hankkii tietoja hankkeen esiselvitystä varten. Tämä ilmoitus ei velvoita Monetra Oy hankintapalveluita toteuttamaan hankintaa ilmoituksessa kuvatulla tavalla. Markkinavuoropuheluun vastaamatta jättäminen ei estä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumista, eikä markkinavuoropuheluun osallistuminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa. Markkinavuoropuheluun ilmoittautuneilla ei ole oikeutta saada korvausta osallistumisestaan. Mahdolliset vuoropuheluun liittyvät kysymykset tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen [email protected]. Markkinavuoropuhelu suoritetaan suomen kielellä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaitotaloustuotteet (15500000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTämä ei ole hankintailmoitus, tarjouspyyntö tai hinnoittelupyyntö, vaan ilmoitus tietopyynnöstä / markkinavuoropuhelusta osana hankinnan valmistelua. Markkinavuoropuhelun tarkoituksena on saada tietoa tarjolla olevista hevi tuotteista sekä alan toimijoista. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys tarjouskilpailuun osallistumiselle, vaan tämän avulla Monetra Oy hankintapalvelut ainoastaan hankkii tietoja hankkeen esiselvitystä varten. Tämä ilmoitus ei velvoita Monetra Oy hankintapalveluita toteuttamaan hankintaa ilmoituksessa kuvatulla tavalla. Markkinavuoropuheluun vastaamatta jättäminen ei estä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumista, eikä markkinavuoropuheluun osallistuminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa. Markkinavuoropuheluun ilmoittautuneilla ei ole oikeutta saada korvausta osallistumisestaan. Mahdolliset vuoropuheluun liittyvät kysymykset tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen [email protected]. Markkinavuoropuhelu suoritetaan suomen kielellä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutViljat, perunat, kasvikset, hedelmät ja pähkinät (03200000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTämä ei ole hankintailmoitus, tarjouspyyntö tai hinnoittelupyyntö, vaan ilmoitus tietopyynnöstä / markkinavuoropuhelusta osana hankinnan valmistelua. Markkinavuoropuhelun tarkoituksena on saada tietoa tarjolla olevista ruokaperuna tuotteista sekä alan toimijoista. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys tarjouskilpailuun osallistumiselle, vaan tämän avulla Monetra Oy hankintapalvelut ainoastaan hankkii tietoja hankkeen esiselvitystä varten. Tämä ilmoitus ei velvoita Monetra Oy hankintapalveluita toteuttamaan hankintaa ilmoituksessa kuvatulla tavalla. Markkinavuoropuheluun vastaamatta jättäminen ei estä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumista, eikä markkinavuoropuheluun osallistuminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa. Markkinavuoropuheluun ilmoittautuneilla ei ole oikeutta saada korvausta osallistumisestaan. Mahdolliset vuoropuheluun liittyvät kysymykset tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen [email protected]. Markkinavuoropuhelu suoritetaan suomen kielellä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPerunatuotteet (15312000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTämä ei ole hankintailmoitus, tarjouspyyntö tai hinnoittelupyyntö, vaan ilmoitus tietopyynnöstä / markkinavuoropuhelusta osana hankinnan valmistelua. Markkinavuoropuhelun tarkoituksena on saada tietoa tarjolla olevista kalatuotteista sekä alan toimijoista. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys tarjouskilpailuun osallistumiselle, vaan tämän avulla Monetra Oy hankintapalvelut ainoastaan hankkii tietoja hankkeen esiselvitystä varten. Tämä ilmoitus ei velvoita Monetra Oy hankintapalveluita toteuttamaan hankintaa ilmoituksessa kuvatulla tavalla. Markkinavuoropuheluun vastaamatta jättäminen ei estä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumista, eikä markkinavuoropuheluun osallistuminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa. Markkinavuoropuheluun ilmoittautuneilla ei ole oikeutta saada korvausta osallistumisestaan. Mahdolliset vuoropuheluun liittyvät kysymykset tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen [email protected]. Markkinavuoropuhelu suoritetaan suomen kielellä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKalavalmisteet ja -säilykkeet (15200000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTämä ei ole hankintailmoitus, tarjouspyyntö tai hinnoittelupyyntö, vaan ilmoitus tietopyynnöstä / markkinavuoropuhelusta osana hankinnan valmistelua. Markkinavuoropuhelun tarkoituksena on saada tietoa tarjolla olevista lihoista, lihavalmisteista ja valmisruoasta sekä alan toimijoista. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys tarjouskilpailuun osallistumiselle, vaan tämän avulla Monetra Oy hankintapalvelut ainoastaan hankkii tietoja hankkeen esiselvitystä varten. Tämä ilmoitus ei velvoita Monetra Oy hankintapalveluita toteuttamaan hankintaa ilmoituksessa kuvatulla tavalla. Markkinavuoropuheluun vastaamatta jättäminen ei estä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumista, eikä markkinavuoropuheluun osallistuminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa. Markkinavuoropuheluun ilmoittautuneilla ei ole oikeutta saada korvausta osallistumisestaan. Mahdolliset vuoropuheluun liittyvät kysymykset tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen [email protected]. Markkinavuoropuhelu suoritetaan suomen kielellä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutEläintuotteet, liha ja lihatuotteet (15100000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset