This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-06-01
Ilmoituksen numero2022-102497
TED numero
OstajaorganisaatioPuolangan kunta (0189081-8 )
Maaherrankatu 7
FI-89200 Puolanka
http://www.puolanka.fi/
Hankinnan otsikkotiedotMaastopyöräteitistön rakentaminen Paljakan alueelle
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/71638/notice/102497/overview
Originaali JSON tietue102497.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausYlä-Kainuun matkailun kehittämisessä halutaan tuoda kävijöille entistä paremmin esiin alueen vetovoimatekijöitä, luontoa ja luontoaktiviteettejä. Hankkeen kohdealue on Puolangan Paljakan matkailukeskus ympäröivine vaara-alueineen, Paljakan ja Ukkohallan yhdistävä ”Köngäskierros”. Hankkeessa jatketaan Paljakan Polut -hankkeessa tehtyä työtä rakentamalla uusia maastopyöräreittejä Paljakan alueella sekä kehittämällä yhteisreittejä Hyrynsalmen kanssa. Hankkeen tarve on tullut voimakkaasti esille Puolangan ja Hyrynsalmen kuntien ja matkailuyrittäjien taholta alueiden palveluiden ja vetovoiman vahvistamiseksi. Maastopyöräily on nostanut suosiotaan myös paikallisen väestön harrastus ja liikuntamuotona, joilta on tullut toiveita reittien rakentamisesta. Paljakan matkailukeskuksen ympäristöön rakennetut maastopyöräilyreitit ovat päässeet aikojen saatossa erittäin huonoon kuntoon. Tämä on johtanut siihen, että pyöräily maastossa tapahtuu omaehtoisesti pohjautuen jokamiehen oikeuteen. Tästä vuorostaan seuraa helposti ristiriitoja pyöräilijöiden ja maanomistajien välillä etenkin, kun pyöräily maastossa lisääntyy. Näiden välttämiseksi tarvitaan uudet ja selkeästi maastoon merkityt reitit, jotka on sovittu maanomistajien kanssa. Reittikokonaisuudessa on kiireellinen selkeyttämisen ja kunnostamisen tarve. Hyrynsalmella on kehitetty Ukkohallan maastopyöräreittejä, mutta tarvetta on kehittää pidempiä reittejä. Nyt kehitettävät uudet reitit avaavat pyörämatkailijoille ainutlaatuisia uusia kohdealueita ja maisemia yhdistämällä Paljakan kohteet Ukkohallan matkailukeskuksen reitteihin. Näin syntyy kattava, pituudeltaan n. 130 km laaja reittiverkosto, jossa on reittejä maastopyöräilijälle poljettavaksi useaksi päiväksi. Kattava ja laadukas reittiverkosto mahdollistaa yrityksille uusien pyörämatkailutuotteiden ja palveluiden kehittämisen ja myynnin uusille asiakasryhmille. Tehdyt maastopyöräilyn reittirakenteet palvelevat maastossa myös vaeltajia, polkujuoksijoita, hiihtäjiä ja lumikenkäilijöitä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI1D8
Pääasiallinen suorituspaikkaPuolanka, Paljakan alue

Sopimukset