This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-05-31
Ilmoituksen numero2022-102397
TED numero2022/S 107-299633
OstajaorganisaatioPorvoon kaupunki (1061512-1 )
Raatihuoneenkatu 9
FI-06100 Porvoo
http://www.porvoo.fi
Hankinnan otsikkotiedotPorvoon maankäytön suunnittelun ja kuntatekniikan suunnittelun asiantuntijapalveluiden puitesopimukset
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/71588/notice/102397/overview
Originaali JSON tietue102397.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTehtävä käsittää liikenneväylien ja – alueiden sekä katu- ja viheralueiden ja muiden yleisten alueiden yleis- ja rakennussuunnittelua. Suunnittelulta vaaditaan valmiudet tietomallipohjaiseen suunnitteluun: vähintään toteutusmallien (koneohjausmallien) laatimiseen suunnitelmien pohjalta. Tehtävään kuuluu myös hallinnollisten katu- ja puistosuunnitelmien laatimista, määrälaskentaa ja kustannusarvioiden tekemistä. Tehtävä voi edellä mainittuihin liittyen sisältää myös pienimuotoisia liikenteen toimivuustarkasteluja ja liikenteenohjaussuunnittelua, maaperän laatuun liittyviä suunnittelutehtäviä, kunnallisteknistä suunnittelua, valaistussuunnittelua ja hulevesisuunnittelua. Tehtävä voi sisältää myös rakennesuunnittelua mm. tukimuurien ja siltojen osalta. Lisäksi tehtävä voi sisältää hankinta-asiakirjojen laadintaa (tekniset ja kaupalliset). Yleissuunnitteluhankkeet sijoittuvat valmiissa asemakaavoissa osoitetuille katualueille, tai suunnittelua tarvitaan kaavan laadinnan tukena. Tarjoukseen on nimettävä seuraavat henkilöt tai alikonsultit ja näiden nimettyjen henkilöiden henkilöryhmät: projektipäällikkö, katusuunnittelija, liikennesuunnittelija (toimivuustarkastelut), valaistussuunnittelija, geoteknikko, hulevesisuunnittelija, kunnallistekniikan suunnittelija, katuviher- ja puistoalueiden suunnittelija. Henkilö on mahdollista nimetä useampaan tehtävään. Näistä Tarjouslomakkeelle 2 merkitään projektipäällikön, katusuunnittelijan, valaistussuunnittelijan ja geoteknikon kokemus ja referenssit. Muiden nimettävien suunnittelijoiden osalta tarjoajan tulee ladata tarjouksen liitteeksi kohdassa Hankinnan kohteen kriteerit CV, josta käyvät ilmi henkilöryhmä, koulutus, kokemus ja tärkeimmät referenssikohteet. Geoteknikon osalta tarjoajan tulee esittää tarjouksessaan henkilöiden FISE:n pohjarakentamisen vaativuusluokkien mukainen pätevyys. Pätevyyden tulee olla vähintään tasoluokassa ”vaativa”. Mikäli tarjoaja käyttää johonkin suunnittelun erityisalaan alikonsulttia, on alikonsultin henkilöreferenssit oltava mukana tarjouksessa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinööripalvelut (71300000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTehtävä käsittää maaperän rakennettavuus- sekä hulevesien rakennusaikaisten ja tulevan käytön hallintaa koskevia selvityksiä. Maaperätutkimukset käsittävät geoteknisiä tutkimuksia, haitta-ainetutkimuksia ja sulfidisaviselvityksiä. Eri selvitysten työ- ja yleissuunnittelua tai detaljisuunnittelua asemakuvineen sisältäen mitoitus- ja rakenteellisia poikkileikkaussuunnitelmia kuten kaivantosuunnitelmia tai huleveden viivytys- tai suodatusrakenteita. Tyypillinen maaperäselvitys on rakennettavuus- tai sulfidisaviselvitys. Työstä laaditaan aina raportti. Tarjoukseen on nimettävä seuraavat henkilöt tai alikonsultit ja näiden nimettyjen henkilöiden henkilöryhmät: projektipäällikkö, hulevesisuunnittelija ja geoteknikko. Näistä Tarjouslomakkeelle 2 merkitään edellä mainittujen henkilöiden kokemus ja referenssit. Henkilön voi nimetä useampaan tehtävään. Geoteknikon osalta tarjoajan tulee esittää tarjouksessaan henkilöiden FISE:n pohjarakentamisen vaativuusluokkien mukainen pätevyys. Pätevyyden tulee olla vähintään tasoluokassa ”vaativa”. Mikäli tarjoaja käyttää alikonsulttia, on alikonsultin henkilöreferenssit oltava mukana tarjouksessa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinööripalvelut (71300000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTehtävä käsittää yleis- ja asemakaavoja varten tarvittavien meluselvitysten laatimista. Tarjottavilta henkilöiltä vaaditaan kaavatöihin liittyvää melumallinnusosaamista (melumallinnusten asiantuntija) ja kokemusta maankäyttöön liittyvistä meluselvitysten laatimisesta (projektipäällikkö ja melumallinnusten asiantuntija). Tarjoukseen on nimettävä seuraavat henkilöt tai alikonsultit ja näiden nimettyjen henkilöiden henkilöryhmät: projektipäällikkö ja melumallinnusten asiantuntija (voivat olla sama henkilö). Tarjouslomakkeelle 2 merkitään molempien henkilöiden kokemus ja referenssit. Mikäli tarjoaja käyttää alikonsulttia, on alikonsultin henkilöreferenssit oltava mukana tarjouksessa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinööripalvelut (71300000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTehtävä käsittää liikenteeseen liittyvät asiantuntijatehtävät kuten liikennemallien ja verkkojen laadinta, joukkoliikenneselvitykset, yleiskaavoihin, asemakaavoihin ja katusuunnitteluun liittyvä liikennesuunnittelu ja toimivuustarkastelut, liikennevalosuunnittelu sekä liikenteen ja liikkumisen vaikutusten arviointi esim. vaikutukset kulkutapajakaumaan ja ilmastoon. Tarjoukseen on nimettävä seuraavat henkilöt tai alikonsultit ja näiden nimettyjen henkilöiden henkilöryhmät: projektipäällikkö, joukkoliikennesuunnittelija, liikennesuunnittelija / toimivuustarkastelut, liikennesuunnittelija / liikennevalosuunnittelu ja liikennesuunnittelija / liikenteen yleissuunnittelu. Tarjouslomakkeelle 2 merkitään näiden henkilöiden kokemus ja referenssit. Henkilön voi nimetä useampaan tehtävään. Mikäli tarjoaja käyttää alikonsulttia, on alikonsultin henkilöreferenssit oltava mukana tarjouksessa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinööripalvelut (71300000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset