This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-05-18
Ilmoituksen numero2022-101378
TED numero2022/S 099-275000
OstajaorganisaatioHelsingin kaupungin asunnot Oy (2379058-6 )
Tallinnanaukio 1 A 4.krs
FI-00930 Helsinki
http://www.hekaoy.fi
Hankinnan otsikkotiedotHekan idän alueen IV-tekniset korjaus- ja kunnossapitopalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio1 010 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/70028/notice/101378/overview
Originaali JSON tietue101378.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta käsittää Helsingin kaupungin asunnot Oy:n idän alueen Kontulan IV-tekniset korjaus- ja kunnossapitopalvelut. Alueen kiinteistöt ovat asuinkiinteistöjä, joissa on tällä hetkellä 24 kohdetta. Asuinhuoneistoja alueen kohteissa on noin 2742 sekä kohteissa on myös liike- ja päiväkotitiloja. Sopimukseen kuuluvat Palvelut ovat edellä mainitun aluetoimiston hallinnoimissa kiinteistöissä tai kiinteistöjen alueella tehtäviä IV-teknisiä vikakorjaus- ja kunnossapitotehtäviä. Näistä esimerkkeinä voidaan mainita muun muassa IV-koneiden, -kanavien -venttiileiden, säleikköjen ja muiden vastaavien rakenteiden ja osien korjaustyöt sekä vianetsintä- ja puhdistustehtävät. Tarjouspyynnössä kysytään mahdollisuutta tilata sopimukseen liittyen ammattikeittiöiden rasvakanavien puhdistuksia Sisäministeriön asetuksen 802/2001 mukaisesti, sekä tulisijat ja savuhormit pelastuslain 379/2011 mukaisesti. Kyllä vastauksen antamalla on mahdollisuus saada maksimissaan viisi (5) lisäpistettä osa-aluetta kohden. Kyllä vastastauksen antamalla tulee antaa tuntityöhinta arkisin ja lisäpisteiden määrä lasketaan kaavalla suhde pienempään. Työt suoritetaan tuntiveloitukseen tai tarjouspyyntöön perustuen. Osa-alueeseen valitaan kaksi (2) toimijaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennuksen laitteiden korjaus ja huolto (50700000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaKontulan alueen kohteet.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta käsittää Helsingin kaupungin asunnot Oy:n Vesalan alueen IV-tekniset korjaus- ja kunnossapitopalvelut. Alueen kiinteistöt ovat asuinkiinteistöjä, joissa on tällä hetkellä 21 kohdetta. Asuinhuoneistoja alueen kohteissa on noin 2314 sekä kohteissa on myös liike- ja päiväkotitiloja. Sopimukseen kuuluvat Palvelut ovat edellä mainitun aluetoimiston hallinnoimissa kiinteistöissä tai kiinteistöjen alueella tehtäviä IV-teknisiä vikakorjaus- ja kunnossapitotehtäviä. Näistä esimerkkeinä voidaan mainita muun muassa IV-koneiden, -kanavien -venttiileiden, säleikköjen ja muiden vastaavien rakenteiden ja osien korjaustyöt sekä vianetsintä- ja puhdistustehtävät. Tarjouspyynnössä kysytään mahdollisuutta tilata sopimukseen liittyen ammattikeittiöiden rasvakanavien puhdistuksia Sisäministeriön asetuksen 802/2001 mukaisesti, sekä tulisijat ja savuhormit pelastuslain 379/2011 mukaisesti. Kyllä vastauksen antamalla on mahdollisuus saada maksimissaan viisi (5) lisäpistettä osa-aluetta kohden. Kyllä vastastauksen antamalla tulee antaa tuntityöhinta arkisin ja lisäpisteiden määrä lasketaan kaavalla suhde pienempään. Työt suoritetaan tuntiveloitukseen tai tarjouspyyntöön perustuen. Osa-alueeseen valitaan kaksi (2) toimijaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennuksen laitteiden korjaus ja huolto (50700000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaVesalan alueen kohteet.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta käsittää Helsingin kaupungin asunnot Oy:n Puotilan IV-tekniset korjaus- ja kunnossapitopalvelut. Alueen kiinteistöt ovat asuinkiinteistöjä, joissa on tällä hetkellä 25 kohdetta. Asuinhuoneistoja alueen kohteissa on noin 2500 sekä kohteissa on myös liike- ja päiväkotitiloja. Sopimukseen kuuluvat Palvelut ovat edellä mainitun aluetoimiston hallinnoimissa kiinteistöissä tai kiinteistöjen alueella tehtäviä IV-teknisiä vikakorjaus- ja kunnossapitotehtäviä. Näistä esimerkkeinä voidaan mainita muun muassa IV-koneiden, -kanavien -venttiileiden, säleikköjen ja muiden vastaavien rakenteiden ja osien korjaustyöt sekä vianetsintä- ja puhdistustehtävät. Tarjouspyynnössä kysytään mahdollisuutta tilata sopimukseen liittyen ammattikeittiöiden rasvakanavien puhdistuksia Sisäministeriön asetuksen 802/2001 mukaisesti, sekä tulisijat ja savuhormit pelastuslain 379/2011 mukaisesti. Kyllä vastauksen antamalla on mahdollisuus saada maksimissaan viisi (5) lisäpistettä osa-aluetta kohden. Kyllä vastastauksen antamalla tulee antaa tuntityöhinta arkisin ja lisäpisteiden määrä lasketaan kaavalla suhde pienempään. Työt suoritetaan tuntiveloitukseen tai tarjouspyyntöön perustuen. Osa-alueeseen valitaan kaksi (2) toimijaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennuksen laitteiden korjaus ja huolto (50700000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaPuotilan alueen kohteet

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta käsittää Helsingin kaupungin asunnot Oy:n Vuosaaren IV-tekniset korjaus- ja kunnossapitopalvelut. Alueen kiinteistöt ovat asuinkiinteistöjä, joissa on tällä hetkellä 43 kohdetta. Asuinhuoneistoja alueen kohteissa on noin 3200 sekä kohteissa on myös liike- ja päiväkotitiloja. Sopimukseen kuuluvat Palvelut ovat edellä mainitun aluetoimiston hallinnoimissa kiinteistöissä tai kiinteistöjen alueella tehtäviä IV-teknisiä vikakorjaus- ja kunnossapitotehtäviä. Näistä esimerkkeinä voidaan mainita muun muassa IV-koneiden, -kanavien -venttiileiden, säleikköjen ja muiden vastaavien rakenteiden ja osien korjaustyöt sekä vianetsintä- ja puhdistustehtävät. Tarjouspyynnössä kysytään mahdollisuutta tilata sopimukseen liittyen ammattikeittiöiden rasvakanavien puhdistuksia Sisäministeriön asetuksen 802/2001 mukaisesti, sekä tulisijat ja savuhormit pelastuslain 379/2011 mukaisesti. Kyllä vastauksen antamalla on mahdollisuus saada maksimissaan viisi (5) lisäpistettä osa-aluetta kohden. Kyllä vastastauksen antamalla tulee antaa tuntityöhinta arkisin ja lisäpisteiden määrä lasketaan kaavalla suhde pienempään. Työt suoritetaan tuntiveloitukseen tai tarjouspyyntöön perustuen. Osa-alueeseen valitaan kaksi (2) toimijaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennuksen laitteiden korjaus ja huolto (50700000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaVuosaaren alueen kohteet

Sopimukset