This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-05-17
Ilmoituksen numero2022-101268
TED numero2022/S 098-268306
OstajaorganisaatioTuomi Logistiikka Oy (2722581-6 )
Särkijärvenkatu 1
FI-33840 Tampere
http://www.tuomilogistiikka.fi
Hankinnan otsikkotiedotKompressiotuotteet/tukisukat ja-hihat
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio2 200 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/70841/notice/101268/overview
Originaali JSON tietue101268.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTuomi Logistiikka Oy kilpailuttaa kompressiotuotteet /tukisukat ja-hihat Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueen sairaanhoitopiirien; Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirit sekä näiden alueiden apuvälinekeskukset; lukuun ottamatta Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriä. Hankintoja voi tehdä tällä sopimuksella itsenäisesti myös Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä. Osa-alue 1 sisältää kompressiosukat. Puitejärjestelyyn valitaan kolme palveluntuottajaa. Sopimuksen alkamisajankohta on arviolta kesäkuu 2022. Sopimuksen kesto on yksi (1) vuosi. Sopimusta on mahdollista jatkaa yhden vuoden optiokaudelle. Vuoden optiokauden jälkeen sopimusta on mahdollista jatkaa toistaiseksi voimassaolevana optiona. Jatkosta päätetään tuoteryhmä/tuote/alue/toimittaja kohtaisesti. Tarjoajien tulee tarjota palvelua PSHP:n ja/tai KHSHP:n alueelle. Osa-alueeseen valitaan kolme (3) kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjoajaa. Mikäli PSHP:n ja/tai KHSHP:n alueelle ei löydy kolmea (3) toimittajaa tästä valitusta määrästä, valitaan PSHP:n ja KHSHP:n alueelle näiden lisäksi vielä niin monta toimittajaa, että toimittajien määrä täyttyy (3 toimittajaa / osa-alue / Sairaanhoitopiiri).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset apuvälineet (33196000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTuomi Logistiikka Oy kilpailuttaa kompressiotuotteet /tukisukat ja-hihat Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueen sairaanhoitopiirien; Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirit sekä näiden alueiden apuvälinekeskukset; lukuun ottamatta Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriä. Hankintoja voi tehdä tällä sopimuksella itsenäisesti myös Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä. Osa-alue 3 sisältää kompressiohihat ja -käsineet. Puitejärjestelyyn valitaan kolme palveluntuottajaa. Sopimuksen alkamisajankohta on arviolta kesäkuu 2022. Sopimuksen kesto on yksi (1) vuosi. Sopimusta on mahdollista jatkaa yhden vuoden optiokaudelle. Vuoden optiokauden jälkeen sopimusta on mahdollista jatkaa toistaiseksi voimassaolevana optiona. Jatkosta päätetään tuoteryhmä/tuote/alue/toimittaja kohtaisesti. Tarjoajien tulee tarjota palvelua PSHP:n ja/tai KHSHP:n alueelle. Osa-alueeseen valitaan kolme (3) kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjoajaa. Mikäli PSHP:n ja/tai KHSHP:n alueelle ei löydy kolmea (3) toimittajaa tästä valitusta määrästä, valitaan PSHP:n ja KHSHP:n alueelle näiden lisäksi vielä niin monta toimittajaa, että toimittajien määrä täyttyy (3 toimittajaa / osa-alue / Sairaanhoitopiiri).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset apuvälineet (33196000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTuomi Logistiikka Oy kilpailuttaa kompressiotuotteet /tukisukat ja-hihat Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueen sairaanhoitopiirien; Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirit sekä näiden alueiden apuvälinekeskukset; lukuun ottamatta Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriä. Hankintoja voi tehdä tällä sopimuksella itsenäisesti myös Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä. Osa-alue 4 sisältää pukemiseen ja riisumiseen tarvittavat apuvälineet. Puitejärjestelyyn valitaan kolme palveluntuottajaa. Sopimuksen alkamisajankohta on arviolta kesäkuu 2022. Sopimuksen kesto on yksi (1) vuosi. Sopimusta on mahdollista jatkaa yhden vuoden optiokaudelle. Vuoden optiokauden jälkeen sopimusta on mahdollista jatkaa toistaiseksi voimassaolevana optiona. Jatkosta päätetään tuoteryhmä/tuote/alue/toimittaja kohtaisesti. Tarjoajien tulee tarjota palvelua PSHP:n ja/tai KHSHP:n alueelle. Osa-alueeseen valitaan kolme (3) kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjoajaa. Mikäli PSHP:n ja/tai KHSHP:n alueelle ei löydy kolmea (3) toimittajaa tästä valitusta määrästä, valitaan PSHP:n ja KHSHP:n alueelle näiden lisäksi vielä niin monta toimittajaa, että toimittajien määrä täyttyy (3 toimittajaa / osa-alue / Sairaanhoitopiiri).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset apuvälineet (33196000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTuomi Logistiikka Oy kilpailuttaa kompressiotuotteet /tukisukat ja-hihat Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueen sairaanhoitopiirien; Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirit sekä näiden alueiden apuvälinekeskukset; lukuun ottamatta Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriä. Hankintoja voi tehdä tällä sopimuksella itsenäisesti myös Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä. Osa-alue 2 sisältää kompressiosukat vetoketjulliset. Puitejärjestelyyn valitaan kolme palveluntuottajaa. Sopimuksen alkamisajankohta on arviolta kesäkuu 2022. Sopimuksen kesto on yksi (1) vuosi. Sopimusta on mahdollista jatkaa yhden vuoden optiokaudelle. Vuoden optiokauden jälkeen sopimusta on mahdollista jatkaa toistaiseksi voimassaolevana optiona. Jatkosta päätetään tuoteryhmä/tuote/alue/toimittaja kohtaisesti. Tarjoajien tulee tarjota palvelua PSHP:n ja/tai KHSHP:n alueelle. Osa-alueeseen valitaan kolme (3) kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjoajaa. Mikäli PSHP:n ja/tai KHSHP:n alueelle ei löydy kolmea (3) toimittajaa tästä valitusta määrästä, valitaan PSHP:n ja KHSHP:n alueelle näiden lisäksi vielä niin monta toimittajaa, että toimittajien määrä täyttyy (3 toimittajaa / osa-alue / Sairaanhoitopiiri).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset apuvälineet (33196000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTuomi Logistiikka Oy kilpailuttaa kompressiotuotteet /tukisukat ja-hihat Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueen sairaanhoitopiirien; Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirit sekä näiden alueiden apuvälinekeskukset; lukuun ottamatta Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriä. Hankintoja voi tehdä tällä sopimuksella itsenäisesti myös Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä. Osa-alue 5 sisältää wrap tuotteet. Puitejärjestelyyn valitaan kolme palveluntuottajaa. Sopimuksen alkamisajankohta on arviolta kesäkuu 2022. Sopimuksen kesto on yksi (1) vuosi. Sopimusta on mahdollista jatkaa yhden vuoden optiokaudelle. Vuoden optiokauden jälkeen sopimusta on mahdollista jatkaa toistaiseksi voimassaolevana optiona. Jatkosta päätetään tuoteryhmä/tuote/alue/toimittaja kohtaisesti. Tarjoajien tulee tarjota tuotteita PSHP:n ja KHSHP:n alueelle. Osa-alueeseen valitaan kolme (3) kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjoajaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset apuvälineet (33196000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTuomi Logistiikka Oy kilpailuttaa kompressiotuotteet /tukisukat ja-hihat Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueen sairaanhoitopiirien; Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirit sekä näiden alueiden apuvälinekeskukset; lukuun ottamatta Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriä. Hankintoja voi tehdä tällä sopimuksella itsenäisesti myös Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä. Osa-alue 6 sisältää post op liivit. Post op liivi 1: valitaan yksi kokonaistaloudellisesti edullisin hinnaltaan halvin tarjous Post op liivi 2: valitaan yksi kokonaistaloudellisesti edullisin hinnaltaan halvin tarjous Post op liiveille 2 (sis 2.1 ja 2.2). Jos tarjoaa jompaa kumpaa 2.1 tai 2.2 on tarjottava molempia. Sopimuksen alkamisajankohta on arviolta kesäkuu 2022. Sopimuksen kesto on yksi (1) vuosi. Sopimusta on mahdollista jatkaa yhden vuoden optiokaudelle. Vuoden optiokauden jälkeen sopimusta on mahdollista jatkaa toistaiseksi voimassaolevana optiona. Jatkosta päätetään tuoteryhmä/tuote/alue/toimittaja kohtaisesti. Tarjoajien tulee tarjota tuotteita PSHP:n ja KHSHP:n alueelle. Osa-alueeseen valitaan yksi (1) kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjoajaa per tuoterivi.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset apuvälineet (33196000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset