This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-05-16
Ilmoituksen numero2022-101222
TED numero2022/S 098-268158
OstajaorganisaatioMonetra Oulu Oy hankintapalvelut (2454638-2 )
Nuottasaarentie 5
FI-90400 Oulu
https://www.monetra.fi/oulu
Hankinnan otsikkotiedotPolttoaineet
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/70814/notice/101222/overview
Originaali JSON tietue101222.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRyhmässä 1 pyydämme tarjoustanne hankinnassa mukana oleville asiakkaillemme nestemäisten polttoaineiden säiliötoimituksista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Tarjouspyynnön ehdot ja tuotevaatimukset täyttävistä tarjouksista valitaan kokonaistaloudellisesti edullisin vaihtoehto, arviointiperusteena hinta. Ryhmässä 1 mukana olevat tilaajat: -Oulun Satama Oy -Ranuan kunta -Limingan kunta -Limingan Asunnot Oy -Ristijärven kunta -Kempeleen kunta -Kuhmon kaupunki -Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä: • rakennukset A, B ja E • Nykysairaala • Oulaskankaan sairaala (Kiinteistö Oy Medikomppania) Hankinnan kohteena on lämmitys- ja konekäyttöön tarkoitetut säiliötoimitukset: -Kevyt polttoöljy /kesä- ja talvilaatu -Diesel /kesä- ja talvilaatu -Moottoripolttoöljy /kesä- ja talvilaatu Yhteishankinnassa mukana olevat yhteisöt voivat niin halutessaan käyttää uusiutuvaa polttoöljyä ja siitä sovitaan erikseen valitun toimittajan kanssa. RYHMÄN 1 jakaminen osiin ei ole kokonaistaloudellisen edullisuuden kannalta perusteltua. Jakaminen aiheuttaisi tilaus-, toimitus-, logistiikka- ja laskutusprosessien hajontaa ja erilaisia käytäntöjä kasvattaen prosessikustannuksia asiakkaalla ja sopimustoimittajalla.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPolttoaineet (09100000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRyhmässä 2 pyydämme tarjoustanne hankinnassa mukana oleville asiakkaillemme jakeluasemilta maksukorteilla hankittavista polttoaineista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Tarjousvertailun mukaan suurimman pistemääran saanut toimittaja valitaan mukana oleville paikkakunnille, joille tarjoaja on ilmoittanut jakelupisteensä sijaitsevan. Mikäli Tilaajan paikkakunnalla ei ole ensimmäiseksi tulleen toimittajan jakelupistettä valitaan seuraavaksi suurimmat pisteet tarjosvertailussa saanut toimittaja, jonka jakelupiste sijaitsee tilaajan paikkakunnalla jne. Mikäli jokin mainituista kunnista jää kokonaan ilman tarjousta, ei ko. kunnilla tai niiden vaikutusalueella toimivilla tahoilla ole velvollisuutta tankata ajoneuvoja muilla alueilla. Ryhmässä 2 mukana olevat tilaajat: -Oulun Satama Oy -Limingan kunta -Limingan Vesihuolto Oy -Ranuan kunta -Ristijärven kunta -Kempeleen kunta -Kuhmon kaupunki
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPolttoaineet (09100000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRyhmässä 3 pyydämme tarjoustanne hankinnassa mukana oleville asiakkaillemme HVO- uusiutuvan polttoaineiden säiliötoimituksista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Tarjouspyynnön ehdot ja tuotevaatimukset täyttävistä tarjouksista valitaan kokonaistaloudellisesti edullisin vaihtoehto, arviointiperusteena hinta. Ryhmässä 3 mukana olevat tilaajat: -Kiertokaari Oy OPTIONA MUKANA OLEVAT TILAAJAT: -Oulun Satama Oy -Ranuan kunta -Limingan kunta -Limingan Asunnot Oy -Ristijärven kunta -Kempeleen kunta -Kuhmon kaupunki Yhteishankinnassa mukana olevat yhteisöt voivat niin halutessaan käyttää uusiutuvaa polttoöljyä ja siitä sovitaan erikseen valitun toimittajan kanssa. Tilaaja päättää itsenäisesti ottaako option käyttöön ja missä laajuudessa. Hankinnan kohteena on ja kone- ja lämmityskäyttöön tarkoitetut säiliötoimitukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPolttoaineet (09100000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset